OmegA'yı Orjinal FW Edit Üzerinden Görmek İsteyen Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
X6 v32yi unutmazsın inş :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlk düşüneceğim telefon 5230 daha sonra 5800 ondan sonra X6 geliyor. En son 5530 geliyor. Bunlar bittikten sonra zaman bulabilirsem C5 ve N97 ye bakarım :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Tahmini ne zaman çıkar peki Furkan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öncelikle önümdeki CFW işlerini bitirmem gerekiyor. Ardından OmegA çalışmalarını yeniden başlatacağım. Bu ismi çok sevdim :D OmegA ismini bir akrabamın iş yerinin ismi olması ve teknolojiye uygun bir isim olması dolayısıyla seçmiştim, ilham veriyor ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo ayrıca burdaki omega için 5800 a tester modder her türlü olurum abi biliyosun bak özel mesaj atman yeterli :D

mustafa

mustafa

Üye
Ben istemiştim zaten :)

cmnn

cmnn

Üye
hocam x6 için yaparsan çok süper olur

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Bu videodaki cfw süper. Buna benzer olabilir mi? Ovi mağaza olsun. Geri kalan ovi suite ovi rehber felan sil gitsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kısıtlı internetim sayesinde videoları izleyemiyorum ancak video önizlemesinden gördüğüm üzere adam arkaplana resim atmış ve ikon arkaplanlarını saydamlaştırmış. İnternetim olmadığı için ekstra mod elde edemiyorum. Ancak böyle bir CFW çıkabilir :) Sonuçta editlenecek orjinal firmware olduğu için olabildiğince değiştireceğim. Yani C6 CFW lerini unutturabilmesi için elimden geleni yapacağım.

@anılbaran: Sen şimdiki çıkaracağımız CFW de bile büyük destek sağlıyorsun. Teşekkür ederim.

anılbaran

anılbaran

Üye
Kısıtlı internetim sayesinde videoları izleyemiyorum ancak video önizlemesinden gördüğüm üzere adam arkaplana resim atmış ve ikon arkaplanlarını saydamlaştırmış. İnternetim olmadığı için ekstra mod elde edemiyorum. Ancak böyle bir CFW çıkabilir :) Sonuçta editlenecek orjinal firmware olduğu için olabildiğince değiştireceğim. Yani C6 CFW lerini unutturabilmesi için elimden geleni yapacağım.

@anılbaran: Sen şimdiki çıkaracağımız CFW de bile büyük destek sağlıyorsun. Teşekkür ederim.

öemli degil abi :)

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Keşke bende anlasam da yardım etsem :S Ellerinize Sağlık. Furkan abi sana kısıtlı internet yakışmaz. ADSL2+ sınırsız yakışır. Ama nerde :S :D

ertgrl mrmi

Üye
senin yaptığın fw lerden başka fw kullanmadım bu zamana kadar ama en çok ve hala kullandığım
OmegA v4.0 Beta - OFW Edition
çok hızlı ve çok kullanışlı finalini çıkarmanı sabırsızlıkla bekliyorum :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beni unutmayanların olması çok iyi. Bayram dönüşü sınavlarımdan sonra bu yarım kalan omega sürümünü tamamlamayı düşünüyorum.

OzzBozz97

Üye
x6 için birşeyler yapmayı deneyebilirim olur dersen tabi :)

EDIT: şimdi gördüm x6v40 çıkmış v32 ile uğraşılmaz herhalde artık :) navifirme düşünce v40 flaşlamayı düşünüyorum.

punemr123

punemr123

Üye
rambo ofw her zaman c6dan stabil oluyo.ama gorsellik azalio biraz .fakat onu samsung ev ekraniyla kapatabilirsin ve tam performans modda daha hizli olur bide c6ya gore uzun sarjli ben c6ciyim ama ne kadar bi tarafini yirtsanda c6 da 100 de 100 stabilite olmuyo.Yani YURU BE KIM TUTAR SENI

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
rambo ofw her zaman c6dan stabil oluyo.ama gorsellik azalio biraz .fakat onu samsung ev ekraniyla kapatabilirsin ve tam performans modda daha hizli olur bide c6ya gore uzun sarjli ben c6ciyim ama ne kadar bi tarafini yirtsanda c6 da 100 de 100 stabilite olmuyo.Yani YURU BE KIM TUTAR SENI

Samsung ev ekranı flaş olduğu için ses açma tuşunu bozuyordu aylar önce rasimin fwsinde, o hata giderildiyse güzel olur ama devam ediyosa bence kötü

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Amacım C6 ve orjinal fw üzerinden en iyisini yapabilmek. Kendi telefonumu nasıl kullanacaksam aynen foruma aktaracağım. Orjinal fw için ev ekranlarını yerleştireceğim. Fakat onlarında görselliğini değiştirebilirsem çok güzel olacak.

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
X6 v40 çalışmalarını bekliyoruz rambo :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Olacaksa V40 olur X6 için ;)

kendir

kendir

Üye
evet istiyik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...