Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5230**DarkLight**OFW Edit**V50**Ram Testi Videosu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumber
Üye
Konu Sahibi
5230**DarkLight**OFW Edit**V50**Ram Testi Videosu
Yeni çıkaracağım CFW nin RAM Test Videosu.İlk defa Core dosaysını editledim ve Ram arttırıcı modlar ekledim,buda videosu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ModderFurkan
Üye
orijinal v50'de yeni tarayıcı mı koymuş nokia? vay anasını..biz daha bekliyoz
zaten güncelleme sadece C6-00 için değil 523x 5530 E5x serisi için de çıkacaktı
Round-Saturn
Üye
5800 rada yeni güncelleme çıksaydı fena olmazdı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Ram testi yapılmış ama ram miktarı yok. Güzel test fakat bana daha çok CPU testi gibi geldi. En iyi ram testi opera 11 ile yapılabilir bence Ne kadar geç "Hafıza az" hatası verirse o kadar iyi ram var demektir.
Ram testi yapılmış ama ram miktarı yok. Güzel test fakat bana daha çok CPU testi gibi geldi. En iyi ram testi opera 11 ile yapılabilir bence Ne kadar geç "Hafıza az" hatası verirse o kadar iyi ram var demektir.
heh evet biraz öyle oldu fakat operayıda yüklemeyi unuttuğum için
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Sorun değil, bu videoda bilgi veriyor sonuçta.
ModderFurkan
Üye
ben orijinal yazılımda programlar ve telefonun kendi uygulamalarının hepsini açtım,opera 11'de 8 sekme açtım.Hatta o sırada 1-2 uygulama da yükledim hiçbir şey olmadı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Nokia v50 değil resmen Nokia 5230 V2 (yani eski versiyonun 2 katı güzellikte ve hızda) çıkarmış Slide to unlock, ev ekranının dönüşü, yeni web tarayıcı, yeni ram ve cpu optimizasyonları ve sayamadığım bir sürü özellik....
Nokia v50 değil resmen Nokia 5230 V2 (yani eski versiyonun 2 katı güzellikte ve hızda) çıkarmış Slide to unlock, ev ekranının dönüşü, yeni web tarayıcı, yeni ram ve cpu optimizasyonları ve sayamadığım bir sürü özellik....