OmegA'yı Orjinal FW Edit Üzerinden Görmek İsteyen Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA'yı Orjinal FW Edit Üzerinden Görmek İsteyen Var Mı?
Yeni üyeler ve OmegA'yı bilmeyenler için kısaca açıklayayım: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...inal-c6v40-port-5800-5230-5530-x6-517260.html adresinde bir tane C6 CFW si mevcut. Bu CFW yi bu seferde orjinal firmware düzenleyerek oluşturmamı isteyenler var mı?

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-v50-cfw-by-rambo_ft-73-68-mb-ram-518865.html adresindeki CFW bir orjinal firmware editiydi. Fakat bir üstteki adreste yer alan C6 CFW sini bu orjinal firmware finalinin yerine çıkardım. Bu yüzden OmegA OFW Edit Final çıkmadı. Final çıkmayınca 5800, X6 gibi telefonlara da OmegA OFW Edit çıkmadı. Fakat bu konu tekrar ilgi toplamaya başladı.

Müsait olmadığım bir zamana denk geldiği için OmegA'nın orjinal firmware üzerindeki yapımını tamamlayamadım. Eğer istek gelirse bunu tamamlayabilirim. Karar sizin.

Önemli duyuru: CFW yapımını istemeniz ve CFW yapımı başlatılması durumunda, CFW nin yapımı bittiğinde CFW hazırlamak isteyen tüm üyelere muhteşem bir hediye vereceğim. Bu hediye ile istediğiniz gibi bir CFW hazırlayabileceksiniz. Şartlar henüz yok. Konuyu öylesine açmadım. CFW yapımını istemenize bağlı.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant, İz[Mir]Kan ve ak42

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Var :)

ank_kutay

Üye
5800 v60 için düzenlemeni istiyorum 5800 kullanıcılarının en büyük sorun adobe reader,ofis programları ve flash lite 4 desteğinin olmaması düzenlemede bunlar olursa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: ak42
Maynard

Maynard

Üye
çeşitlilik olması açısından güzel olur bence. Beta versiyonu da güzel ama güncellenmiş olur ayrıca.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çıkaracağım orjinal firmware editi için gerekenleri yapacağım. Öneriler daha iyi olur. Neyi silip silmeyeceğimi bilirim. Orjinal firmwarenin düzenlenmesi hem de başka bir telefon için oldukça zordur. Ancak kendim yapmaya adayım.

Bu arada düzenleyeceğim orjinal firmware, OmegA v4.6 Ultimate Final alt yapısı üzerine kurulacak.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Helal bea yürü dostum :D
Cfw yapım dosyalarını mı paylaşacam dedin sen? :)

waswar

waswar

Üye
guzel bir cfwye asla hayir demem :D

yumyjikk2

Üye
Yeni fyi eminim benim gibi isteyen coktur,gereksiz dosyaları kaldırıp önemli derecede hızlandırma falan yapsan akar gider bu konuda :)

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Aç kardeşim :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
duzenlemelisin bence v52.0.101 icin de yaparsan cok sukela olur :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şuan daha iyi olduğunu düşündüğüm Xperience CFW si var ve o da adaşımın yaptığı güzel bir CFW. Yani hız olarak bundan daha iyisini hatta bunun gibisini bile yapamayabilirim. Adaşım çok güzel modlamış. Bende kendi çapımda CFW yapacağım. Artık ortaya ne çıkar onu bilmem :)

@satranç: Evet. CFW de uyguladığım uygulamadığım fakat çalışan bütün modları bazı şartlarla veya çekiliş, kampanya gibi birşeyle sizlere vereceğim. Bu sayede hiç CFW yapmamış biri bile yavaş yavaş kensi CFW sini oluşturabilecek. Pakette CFW nasıl yapılır ayrıntılarıyla olacak ;) Ancak tüm bunlar benim CFW yi başarıyla yapabilmeme bağlı.

ysatxE

ysatxE

Üye
MerakLa BekLiyorum Şahsen Bana KatıLan ArkadaşLarda Vardır Buna Kesin GözLe Bakıyorum :)

Symbian Modder

Üye
kolay gelsin :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sağol.

pitbull16

pitbull16

Üye
Şuan daha iyi olduğunu düşündüğüm Xperience CFW si var ve o da adaşımın yaptığı güzel bir CFW. Yani hız olarak bundan daha iyisini hatta bunun gibisini bile yapamayabilirim. Adaşım çok güzel modlamış. Bende kendi çapımda CFW yapacağım. Artık ortaya ne çıkar onu bilmem :)

@satranç: Evet. CFW de uyguladığım uygulamadığım fakat çalışan bütün modları bazı şartlarla veya çekiliş, kampanya gibi birşeyle sizlere vereceğim. Bu sayede hiç CFW yapmamış biri bile yavaş yavaş kensi CFW sini oluşturabilecek. Pakette CFW nasıl yapılır ayrıntılarıyla olacak ;) Ancak tüm bunlar benim CFW yi başarıyla yapabilmeme bağlı.
sen yaparsın rambo :D

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
X6 ya istiyorum o ofw yi ve yağabilirsen c5-03 e de

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@pitbull16: Teşekkürler. Zaten senin gibi üyelerin desteği sayesinde azmim artıyor :D

C5 i şimdilik düşünmüyorum ama olursa CFW yapımı bittikten sonraya.

• Beğen
Tepkiler: pitbull16

cilgin tankci

Üye
Rambo kardeş x6 ya şimdiye kadar yüklediyim sorunsuz olarak çalışan ve görsellik olarak süper bir versiyondu omegav4.6 .İnananıyorumki yeni yapacağında mükemmel olur ,oyüzden bekliyorum,yeni bir versiyon.Teşekkürler :alkis

tolgha

tolgha

Üye
Rambo_FT bende senin yaptıgın cwf yi kullanıyorum ve kullanmayada devam edecegım.
devamını sabırsızlıkla beklıyoruz... :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O zaman orjinal firmwareyi oldukça beğeneceksiniz. Çünkü hız ve hatasızlık oranı orjinalde çok daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...