5230 cfw istek versiyon 40,6,003

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
5230 cfw istek versiyon 40,6,003
arkadaşlar fwlere bakıyorumda pek istedigim gibi goremedim 5230 için bana istediklerim gibi yapcak baba yigit varmı acaba :)
1,öncelikle telefonda kasılmayacak şekilde olcak rem falan iyi olcak elinden geldigince cok olcak
2,telefondaki efektler ne aşırı güzel nede orjınaldeki gibi kotu olcak hem şarj hem kasılma olmaması için yanı.
3.birtane temayıda telefona orjınalde ekleyebilecekmisiniz n8 temasıydı bulunca eklerim kırmızı küçük yuvarlaklı bir temaydı ama arayayım bulmassam eklemessem bışverin ama şeffaf açık renklerden varsa eklerseiz iyi olcak.
4,ekran işigi zaten orjınal çekilmiyor bilen bilir ve fw attıktan sınra yarı yarıya mesela onun tam kaldırdıgımızdakinden fazla yapcak varmı ?
5,telefon zaten hackli olcak hellox bu içindeki patchler 62 tane falan vardı son surum galiba ondan olursa cok sevinirim java sorunuda fw de giderilse güzel olur
şu ekran alıntısına bakıp menuyu aynısı yapabilirmisiniz.iconlar n8 veya c6 falan temaya gore falan degişbilir birtane olursa cok memnun olurum.

yapacak kişiye şimdiden kolay gelsin ve çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun o kişiden :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
şu işretledigim yerleri mesela ona uygun uyarlayabilirmisiniz tema iconları ve beklemdeki 4 secenegi .ama tema orjınal temalar degil yanlız manası kalmıyor onlarda var sa ( nokıaya giden mesajda var onuda kaldırabılısenız guzel olur :)

Ekli dosyalar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ve telefondaki gibi kalsa ekran genışligi ona hiç karişilmasa cok guzel olur bence :oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hatırlıyorum yükleme CFW's yapabilirsiniz tuğla telefonunuza sen bunu kendi riski de bunları kullanmak yapma süreci anlamak yoksa.

Nokia 5230 için C6 şu anda kullanılabilir RM-588 21.6.5 için

Özellikleri

- widgetized ana ekran

- Yeni tarayıcı / PhotoViewer

- Yeni e-posta uygulaması

- Nokia C6v20 dayanarak

- TTS dolu çalışma

- Ovi Store ve Ovi Sync Tam çalışma

- Haritalar 3.04 Original

- Dil İngilizce

- Prehacked yamalı installserver kullanarak

- Default Fonts

- Nokia N8 tarzı Simgeler

- Unlock Nokia N8 tarzı Slide

- Ovi Maps V3.04 yüklendi

- Kamera Mod

- 72 MB telefon hafızası flaş sonra kullanılabilir

- Tema efektleri çok daha iyi biri ile değiştirilir

download linki birkaç dakika içinde var olacak ...

Download İÇİN, aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız

diye bir şey bldum sitede N8 edition diyor sanırım c6 simgeleri felan var ve n8 temalı NOKİA 5230 için. Gogle Translate ile çevirdim biraz saçma sapğan oldu ama :)

Buda Orjinali:
Remember that installing CFW's can brick your phone if you don't understand the process of doing it so use them at your OWN RISK.

The C6 for Nokia 5230 is currently available for RM-588 21.6.5

Features

- Widgetized Homescreen

- New browser/PhotoViewer

- New email app

- Based on Nokia C6v20

- TTS fully working

- Ovi Store and Ovi Sync Fully working

- Maps 3.04 Original

- English Language

- Prehacked using patched installserver

- Default Fonts

- Nokia N8 style Icons

- Nokia N8 style Slide to Unlock

- Ovi Maps V3.04 has been installed

- Camera Mod

- 72 MB phone memory available after flash

- Theme effects is replaced with a much better one
TO download, please click the link below

• Beğen
Tepkiler: bymen07
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç anlamam yapmaktan kardeş saol bilgin için belki yapan arkadaşlar yararlanır bundan :oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bunu indiripte tele atcaksında programını falanda bulamadım hani sen kendin fw hazırlamıycaksın.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamadıgım için konu açtım zaten dosya bende bulurdum istedigim gibi anlayan birisi çıkıpta yaprsa hem konuda acar hem bana iyiligi dokunur bana kendin yap dersenız konuyu kılıtlerim :oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya bir konu daha buldum maxide nası yapılcağı anlatılıyorda yine mecburen sana kalıyor bence korkma dene ben stara denediğimde ilk başta telefon öldü 1-2 gün sonra Berkay arkadaşımız sağ olsun düzeltmiştikte bu telefonun kurtarma araçları falanda var yani sorun çıkarsa sanırım düzeltebilirsin.
buda konu istersen bir bak ama :http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...ram-c6v20-guncelleme-20-05-2011-a-491776.html

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
tamam saol yapcak varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt