5130 Xpress Music Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

direktegezerr

Üye
yhaa kardeş bn telefona oyun yüklemek itiyorum 5130 telim var ama bi türlü link bulamıyorum yhaa

UM_UT

Üye
ya 5130 en fazla ne kadar hafıza kartı destekleri bilgisi olan var mıı??

merd iven

merd iven

Üye
ya arkadaşlat t9la yazdığım mesajlar bazı telefonlarda hatalı görünüyo bi çözümü varmı?

örneğin ;

"yoğurt" yazıp arkadaşımın 6300 telefonuna yollayınca "yog urt" olarak görünüyo

YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMM

O 63oo la ilgili bi sorun olsa gerek ben 63oo kullanıyorum ve bana gelen mesajlarda ''yog urt'' gbi oluo :oke: sorun sende degildr bence

ADS.01

Üye
arkadaşlar 5130 xm nasıl memnunmusunuz fiyatı cazip geldi ama bir danışıyım dedim.

SilentOne

SilentOne

Üye
5130 u almanızı tawsiye etmem cunku telefonda hızlı sms yazdıqınızda yada hızlı işler yaptıqınızda tel hafızasu çöküyor özellikle v 7.xx versiyonları yüklemeyin telefonun bittqi andır

Aykut Ak

Üye
Bende dün aldım manyak bir telefon.Sesi çok hoşuma gidiyo ama ben de oyun atamadım.:hmmm

s10nsuzluk

Üye
Bn Ark Muzık Atarken Bırden Telefon Hafıza KArtını Gormes Oldu Ne yaptıysam Cozemedım Format Attım Gene duzelmedı yardım edın Lutfen ???*

mfsyes

mfsyes

Üye
oyunlar bluetooth ile atılıp sorunsuz çalışmaktadır ayrıca sesi az diyorsunuz ama bence gayet iyi + hemde net

kome

Üye
telefon guzel ama benım eskı telefonum 6300 'A hersei atyodum programram cart curt fılan bunda bulamıyorum
yarım lutfen !!!

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yardım edin program linkleri verın lutfen !!!

mixerteam

Üye
Bu TeleFondan Uzak Durun Sadec!!!!

Braveheart™

Braveheart™

Üye
Almanyadan aldım deniz mavisi rengini T-Mobile Mağazasından Miésbiclchgen diye bi mağazadan.Mağaza Köln'de süper calısıyor türkiyedekiler romanyada üretiliyor ancak almanyadakiler amerikada üretilior.Almanyadan alın hemde daha ucuz mesela almanya nokia n97 469 €

5130 XM ise ben 79€ 'ya aldım deniz mavisi rengini

Buda Resmi:

Ayrıca Gri,Pembe,Yeşil ve Sarı renkleride var almanyada

adem543210

Üye
yaa kardeşim sizde b şey beğenmiosunuz haaa telefon süper bnce bn yükledim gta sanandreası çalıştırdı ama tabi çalıştırmak için ilk baş program yükledim süperr kasmıo bile h piniz aptalsısnız kardeşler cc:box:ağlarım::bye2::off::op::nono:

amnıza koyam

pardon bunu bn yazmadım terbiyesiz bi arkdaş yazdı bna şaka yaptı onun adına çok özür dilerim arkadaşlar pardon :ağlarım:

aa00aa00

aa00aa00

Üye
ben dha bugun aldm telefon daha elimde xD super bsi almayan bin pisman

kawai02

Üye
telefon süper gerçekten müzk sevenler için çok güzel bi telefon :))

handerton

Üye
arkadaşlar telefon bence çok harika tüm işlemleri üst düzey hiçbi sorunu yok seside süper görüntüde kendi mmaşımla aldım telefonu çokda uygun tawsiye ederim

sametguven

sametguven

Üye
kardeş programm yukledim demişsin y abana da gondrebilir misin o programları..

JaCKaL97

Üye
Bende 5130 mavi kullanıorum çok memnunum sesi ve dış görünümü gayet ii kamerası fazla ii olmasada idare eder ;) Herkeze tavsiye ederim ;) ;) :)

sisa07

sisa07

Üye
bende bu yazın başında aldım.hiç bi sorunla karşılaşmadım arkadaşlar .tavsiye ederim:oke:

emre__3455

Üye
selam arkadaşlar bende 5130 xpressmusıc kullanıyorum. yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve şu ana kadar fazla hiç bir sorun yaşamadım telefon şık ve güzel sesine diyecek yok !.. kamerası telefon ekranında görüldüğü gib değildir bilgisayrda büyük ve net gösteriyor !.. ayrıca telefonun kullanalar acısından söylüyorum telefonu günceleştirme yaparsanız reset atma gibi bir olanak yaşamazsınız şu an da hâla kullanıyorum ve sanırım kullanıcam da :) arkadaşlarımın çoğu satmamı istediler kendilerine ancak satmadım bence süper telefon bendeki rengide metalik gri ve yan ışıklarıda beyaz müzk dinlerken ritime göre yanan yan ışıkları herkesin dikkatini çekmeye yetiyor :):)

z_k_6_6

Üye
tek kelimeyle süperrrrr