arkadaşlar birşey soracağım. ben 5130 alalı yaklaşık bir sene oldu gayet güzel telefon ancak bir sorun dışında. Telefonda 20mb hafıza kartında 1,2 gb hafıza olmasına rağmen müzik çaları 'yeterli hafıza yok' diyor ve açmıyor. yardımınızı bekliyorum...
arkadaşlar bende 5130 xpresmusic telefon kullanıyorum telefonumda 2 gb hafıza kartı ve hafıza boş olmasına ragmen müzik çalardan müzik açmaya çalışıyorum yeterli hafıza yok diyor. Üstelik telefondaki temalar ve hesap makinesi de görünmüyor silindi kendi kendine.Bu olaydan sonra demeye başladı yeterli hafıza yok die ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirimm.
Aynı sorun bendede var 1 senedir bişi olmadı geçen gün temalaar uygulamalar hesap makinası silindi müzik çalara girince yeterl ihafıza yok diyooo.. ne yapmalıyım kesin çözüm lütfenn..
slm arkadaşlar bana yardımcı olun 2 gün önce aldı...fakat telefonla uğraşırken bir yazı çıkıyor ve telefon hafızasının dolu olduğunu söylüyor.pc ye bağlıyorm telefon ekranına gelen seçeneklerden veri depolamayı seçiyorum hafıza kartı açılıyor kabloyu çıkarıp pc suet tercihine tıklıyorum hiç bişey çıkmıyor bağlantı sorunlu diyoryardımlarınız için şimdiden çoook tşk ederim.....
arkadaşLar bende 5130 kırmızı var. fakat çok yere düşürdüğüm için yeni kap ve tuş takımı istiyorum .başka renk seçenekleri varmıdır ? sahte veya orjinal farketmez. ?
Aynı sorun bende de var sen çözdün mu sorunu ekolayzer ı açmıyo telefon hafızası 3.7 gb yazıyo music çalar açmıyo yeterli hafıza yok diyo soft format atmayı denedim olmadı lütfen yardımcı olun aceLe