512mb ram hangi uygulamalara yeter?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
512mb ram hangi uygulamalara yeter?
Arkadaşlar benim babamda l620 var ama bana vermiyor :D ben de hem oyun için hemde youtubede video izlemek için bir telefon arıyorum.l620 nin tasarımı çok hoşuma gitti.Fakat bu telefona yüklenebilecek uygulamalar hangileri?Mesela pes 12 -asphalt 6-7 yükleyebilir miyim?Gerçi şuan ki telefonum c5-03 olduğundan ne alırsam alayım bana 2 katı iyi gelecek :D birde açmışken sorayım yeri değil ama hazır açtık sorayım benim c5-03 facebooka girmiyor please reboot your device diyor neden reboot atmamı istiyor?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

neredesiniz pazar diye bu saate kadar uyudunuz mu ne oldu ya :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar benim babamda l620 var ama bana vermiyor :D ben de hem oyun için hemde youtubede video izlemek için bir telefon arıyorum.l620 nin tasarımı çok hoşuma gitti.Fakat bu telefona yüklenebilecek uygulamalar hangileri?Mesela pes 12 -asphalt 6-7 yükleyebilir miyim?Gerçi şuan ki telefonum c5-03 olduğundan ne alırsam alayım bana 2 katı iyi gelecek :D birde açmışken sorayım yeri değil ama hazır açtık sorayım benim c5-03 facebooka girmiyor please reboot your device diyor neden reboot atmamı istiyor?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

neredesiniz pazar diye bu saate kadar uyudunuz mu ne oldu ya :D

Ya ne güzel uyuyorduk.Niye bağırarak uyandırıyorsun ki! Sorularına cevap verelim şimdi.

- - - Eklendi - - -

Twitter Facebook kısaca sosyal ağlar gayet güzel. Sisteme entegre çalışıyor.

Mağaza üzerinden yükleme yapabileceğiniz uygulamaları görebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Çok fazla oyun oynamadığım için oyun konusunda bilgi veremem. Yeni gelen oyunlarda 1gb ram sıkıntısı var. Aslında optimizasyon iyi yapılsa 512 mb telefonlarda oynatıyor (temple run örneği var).

- - - Eklendi - - -

C5-03 yedek alıp hem hafıza kartına hemde telefona hard format atın. Uygulama ve oyunlarınızı yeniden yüklemeniz gerekir ;)

dipnot: bu mesajları uyurken rüyada yazdığım için kusura bakmayın olur mu? ;)

Lenneth

Üye
Oyun için Lumia telefon yerine, iPod Touch alabilirsiniz bence.

Konu mobil cihazdan oyunsa kesinlikle iOs bu konuda ilk sırayı alıyor.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaş Lumia yı sordu .. Sen yinede 820den şaşma :D 1 gb ram sıkıntısı her oyunda yok ama ilerleyen vakitlerde sorun olur senin için ama bütçen ona yetiyorsa Lumialar harika :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
820 çok pahalı benim için 620 iyidir :D Hem telefonumd uygulama falan yok olmasada olur hard format nasıl atıcaktık?Birde uygulama derken facebook hi5 vb. de mi gidiyor ovi market falan :D onlar gitmiyorsa telefonumda önemli bir uygulama yok birde hafızası gittikçe düşüyor youtube den video izliyorum 4,7 iken 4,6 mb a düştü ve gitgide düşmeye devam ediyor :D

Üst Alt