5110 mu ? 3310 mu? Yarım Ediinnn :(

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
androidli 3310lar war onlardan al :)))

jeosalih

jeosalih

Üye
Sen hangisini istersen al maxicepten birileri elbet onada fw yapar. Doğan görünümlü şahin olur:d:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
3310 + 8gb :oke: :d:

Masha

Masha

Üye
3310 kapa değiştirebilirsin ve oyun yönünden işine yarar:aha:

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
3310 al hem onunu snakes i daha güzel

fireman87

fireman87

Üye
3310 çünkü o fiyata bulabiliceğin tek telefon :oke:

PureFood

PureFood

Üye
Bence bir model yükselt devir teknoloji dervri teknoloji çok gelişti ya 3510 öneririm :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
3310 tavsiye etmem wlan sorunlu :hmmm:hih:
Aksamdan beri baglanamıyorum lanet olsun nokia :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Sana Tavsiyem Soni Erikson Al Hoş Telefon Tabii Üstüne Biraz Değil Çok Fazla Eklemen Gerekecek :ehe :ehe :ehe

PureFood

PureFood

Üye

Vaayyy guzelmiş bunu özellikleri ne :D

Ne ararsan var, yeni nesil S^4 işletim sistemi, 2 GHz işlemci var, 1 GB Ram var, WLan vs. 5G, Oyunlar 6D gözüküyor, 3510 MAĞAZA'da milyonlarca uygulama var oğlu var yani :ehe Ama renkli ekran yok :bilmm
Tavsiye ederim mutlaka Nokia Shoplara düştü İzmirde tükenmiş hemde ben de aldım 1 tane (h)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Ne ararsan var, yeni nesil S^4 işletim sistemi, 2 GHz işlemci var, 1 GB Ram var, WLan vs. 5G, Oyunlar 6D gözüküyor, 3510 MAĞAZA'da milyonlarca uygulama var oğlu var yani :ehe Ama renkli ekran yok :bilmm
Tavsiye ederim mutlaka Nokia Shoplara düştü İzmirde tükenmiş hemde ben de aldım 1 tane (h)

izmir shop derken toys'rus di mi:ehe :d:

OğuzcanAbi

Üye
3310 bende alacaktım çok pahalı mağazada inceledim süper sakın kaçırma paran varsa :oke:

PureFood

PureFood

Üye
izmir shop derken toys'rus di mi:ehe :d:

:ehe Toys-rus bile getirmiş çok talep var diye, Nokianın Macaristan ve Romanya fabrikaları harıl harıl çalışıyormş bu yeni çıktı daha 1 hafta olmadı 5 milyon adet satmış bizim evde herkes aldı 1 bir tane :ehe:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

:ehe Toys-rus bile getirmiş çok talep var diye, Nokianın Macaristan ve Romanya fabrikaları harıl harıl çalışıyormş bu yeni çıktı daha 1 hafta olmadı 5 milyon adet satmış bizim evde herkes aldı 1 bir tane :ehe:ehe

ben bizim yeğene de alacam :-)

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
ahhhahha nolmuş yav burda :D iyiki bi telefon alcam dedım herkezın gozu benım telefona dikildi :dry:

Elektr0

Elektr0

Üye
bende 5110 on var kardeş bak halen çalışmakta yok böle bir katile birde yılan oyunu var ki hiç sorma ama sen bilirsin tabi 3310 ben tuş takımını sevmedim gece gece msj yazamıyorum tıkır tıkır ... tavsiyem 5110 ama sen fiyat olarak 5110 dan az daha fazla olan SGS2 ye baktın mı belki elektrik alırsın 3.7 volt :kop::ehe:kop: