Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5110 mu ? 3310 mu? Yarım Ediinnn :(
Sponsorlu Bağlantılar
Ocean258
Üye
androidli 3310lar war onlardan al ))
jeosalih
Üye
Sen hangisini istersen al maxicepten birileri elbet onada fw yapar. Doğan görünümlü şahin olur
bu_rakrak
Üye
3310 + 8gb
Masha
Üye
3310 kapa değiştirebilirsin ve oyun yönünden işine yarar
ahıskalı95
Üye
3310 al hem onunu snakes i daha güzel
fireman87
Üye
3310 çünkü o fiyata bulabiliceğin tek telefon
PureFood
Üye
Bence bir model yükselt devir teknoloji dervri teknoloji çok gelişti ya 3510 öneririm
Ne ararsan var, yeni nesil S^4 işletim sistemi, 2 GHz işlemci var, 1 GB Ram var, WLan vs. 5G, Oyunlar 6D gözüküyor, 3510 MAĞAZA'da milyonlarca uygulama var oğlu var yani Ama renkli ekran yok
Tavsiye ederim mutlaka Nokia Shoplara düştü İzmirde tükenmiş hemde ben de aldım 1 tane
Ne ararsan var, yeni nesil S^4 işletim sistemi, 2 GHz işlemci var, 1 GB Ram var, WLan vs. 5G, Oyunlar 6D gözüküyor, 3510 MAĞAZA'da milyonlarca uygulama var oğlu var yani Ama renkli ekran yok
Tavsiye ederim mutlaka Nokia Shoplara düştü İzmirde tükenmiş hemde ben de aldım 1 tane
Toys-rus bile getirmiş çok talep var diye, Nokianın Macaristan ve Romanya fabrikaları harıl harıl çalışıyormş bu yeni çıktı daha 1 hafta olmadı 5 milyon adet satmış bizim evde herkes aldı 1 bir tane
Toys-rus bile getirmiş çok talep var diye, Nokianın Macaristan ve Romanya fabrikaları harıl harıl çalışıyormş bu yeni çıktı daha 1 hafta olmadı 5 milyon adet satmış bizim evde herkes aldı 1 bir tane
ahhhahha nolmuş yav burda iyiki bi telefon alcam dedım herkezın gozu benım telefona dikildi
Elektr0
Üye
bende 5110 on var kardeş bak halen çalışmakta yok böle bir katile birde yılan oyunu var ki hiç sorma ama sen bilirsin tabi 3310 ben tuş takımını sevmedim gece gece msj yazamıyorum tıkır tıkır ... tavsiyem 5110 ama sen fiyat olarak 5110 dan az daha fazla olan SGS2 ye baktın mı belki elektrik alırsın 3.7 volt