Tr_SERGEN
Üye
5 Senedir İnternete Para koymuyom
Sizlere internete nasıl girmeye başladığımı ve bu sayede maxicepe kaydoluşumu anlatmak istiyorum İşte Hayatım
Evet 5 sene önce n73 aldığım zaman opera handler diye bişey keşfettim turkcel beni bedava site olan m.uygulamadukkanı.com sitesine girdiğimi sanıyor ama ben googleye giriyordum.1 sene kadar sonra nokia 5800 kullandım ondada ucweb in handler sürümünü kullanmaya başladım gayet hızlıydı . Ve sonrada nokia 603 aldım onda ise proxy adresini değiştirerek normal tarayıcıdan bedava nete girdim...
En sonunda ise şuanda Note 3 üm ile hem opera hand. hem proxy hemde droidvpn uygulaması ile bedava nete giriyorum ..Harcadığım miktar kim bilir kaçyüz Gb dir.
Herkes turkcelden şikayetçi ama ben çok seviyom çok yardımsever ve çok hızlı neti var
Evet 5 sene önce n73 aldığım zaman opera handler diye bişey keşfettim turkcel beni bedava site olan m.uygulamadukkanı.com sitesine girdiğimi sanıyor ama ben googleye giriyordum.1 sene kadar sonra nokia 5800 kullandım ondada ucweb in handler sürümünü kullanmaya başladım gayet hızlıydı . Ve sonrada nokia 603 aldım onda ise proxy adresini değiştirerek normal tarayıcıdan bedava nete girdim...En sonunda ise şuanda Note 3 üm ile hem opera hand. hem proxy hemde droidvpn uygulaması ile bedava nete giriyorum ..Harcadığım miktar kim bilir kaçyüz Gb dir.
Herkes turkcelden şikayetçi ama ben çok seviyom çok yardımsever ve çok hızlı neti var

işte bu yüzden turkcell hattı kırdım attım.. bu kullanım milyonlara mal ediliyo.tekrar düşünün..
port sistemi var.Eğer fatura ödeme yapılmadı ise bir porta veriyorlar yavaş bir yer tabi.Banka işlemleri için çalışır o sistem sonra ultrasurfu kurunca
(Ttnet evlat olsan sevilmezsin)
ne güldüm okurken