Faturasız 5 Senedir İnternete Para koymuyom

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
5 Senedir İnternete Para koymuyom
Sizlere internete nasıl girmeye başladığımı ve bu sayede maxicepe kaydoluşumu anlatmak istiyorum İşte Hayatım :ehe Evet 5 sene önce n73 aldığım zaman opera handler diye bişey keşfettim turkcel beni bedava site olan m.uygulamadukkanı.com sitesine girdiğimi sanıyor ama ben googleye giriyordum.1 sene kadar sonra nokia 5800 kullandım ondada ucweb in handler sürümünü kullanmaya başladım gayet hızlıydı . Ve sonrada nokia 603 aldım onda ise proxy adresini değiştirerek normal tarayıcıdan bedava nete girdim...
En sonunda ise şuanda Note 3 üm ile hem opera hand. hem proxy hemde droidvpn uygulaması ile bedava nete giriyorum ..Harcadığım miktar kim bilir kaçyüz Gb dir.

Herkes turkcelden şikayetçi ama ben çok seviyom çok yardımsever ve çok hızlı neti var :ehe

• Beğen
Tepkiler: okankayci

The Benefit

The Benefit

Üye
Yakalarsa... yardımcı olmaktan mutluluk duyabilir. Aman dikkat.. :ehe

• Beğen
Tepkiler: M2RuN, efeyılmaz, okankayci ve 1 kişi daha
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Yakalarsa... yardımcı olmaktan mutluluk duyabilir. Aman dikkat.. :ehe

Bu saate kadar anlamadıysa bişi olmaz artık milyonlar kullanıyor eskiden sayılarımız azdı bulsa kökümüzü kurutabilirdi artık çok geç büyük bir aile olduk :ehe

• Beğen
Tepkiler: ademgebes ve The Benefit

hurol1

Üye
Diyecek bisi bulamadım önemli bisi gibi paylasmissin bide

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Bence önemli karım ne kadar çok kimbilir.
Binlerce kişi kullanıyor durumu olmayan insanların yapması gerek

2527504

Kapalı Hesap
Ben 7 sene önce ilk olarak samsung d900i den girdim :)

• Beğen
Tepkiler: hurol1
spy ghost

spy ghost

Üye
İlyas abi gittikten sonra buralar boş kaldı.Sonra bir arkadaşla Turkcelle ihbar emaili atmıştık bu konuyu tüm teknikleriyle anlatan telefondan servera kadar işin nasıl döndüğünü söyleyen edit: yakın zamanda tekrar atacağız malum anlattığın kadarıyla daha kapatamamışlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 2527504
xmustx

xmustx

Üye
Bende diyorumki bu turkcell neden bu kadar kazık :D işte bu yüzden turkcell hattı kırdım attım.. bu kullanım milyonlara mal ediliyo.tekrar düşünün..

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben 1 sene ttneti dolandırdım :ehe Faturayı ödemeyince neti kesmeyip basit bir engelleme sistemi kullanıyorlar bende bunu proxy ile çözüyordum 1 sene fatura ödemeden oyun müzik vs vs indirdim en son komple kapattılar :ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
xmustx

xmustx

Üye
Ben 1 sene ttneti dolandırdım :ehe Faturayı ödemeyince neti kesmeyip basit bir engelleme sistemi kullanıyorlar bende bunu proxy ile çözüyordum 1 sene fatura ödemeden oyun müzik vs vs indirdim en son komple kapattılar :ehe
işte ayın üyesi :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Zamanında internetimi 1mbps ye düşürmüşlerdi tamda gta 4 indiriyom netten 16gb oyun az bile :)

xmustx

xmustx

Üye
kişileştirmişsin sorunu.şimdi noldu peki :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
En son 2013 te internet faturası ödedim :ehe

xmustx

xmustx

Üye
bizimkiler knıght kasarak fatura ödüyo :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Online oyun pek oynamam yani oynarsam bf3-4 tarzı oyunlar oynarım fps ağırlıklı yada pvp olan minecraft serverinde adam keserim :D

xmustx

xmustx

Üye
borçlu kalmak kimseyle uğraşmak istemem.

• Beğen
Tepkiler: milestone
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
En iyisi :)

• Beğen
Tepkiler: xmustx
spy ghost

spy ghost

Üye
ayın üyesi seçerken gbtmi alsalar :d: port sistemi var.Eğer fatura ödeme yapılmadı ise bir porta veriyorlar yavaş bir yer tabi.Banka işlemleri için çalışır o sistem sonra ultrasurfu kurunca :d: :islik (Ttnet evlat olsan sevilmezsin)

Üst Alt