5. Maxicep İzmir buluşması | 27 Ekim 2007 | ve RESİMLER

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada Kuzen arkadaşımız bir kaçgün önce önemli bir kaza geçirmiş..(bilmiyordum) burada gelirim gelmem tartışması yapıyorduk şaka mahiyetinde ama dersaneye gidip çıkışta yinede aramıza katıldı sonradan.. Kendisine buradan tekrar geçmiş olsun diyorum...:oke:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Her şey için tekrar teşekkür ederim ;)

prince of hell

prince of hell

Üye
süperdi çok eğlendim negative deki resimleride yayınlayınca tam anlamlı olucak ama orda olamayanlar çok şey kaçırdı özellikle quattro ve negative sonuna kadar yanımda oldukları için teşekkür ederim :)

Kuzen

Kuzen

Üye
O kadar gelemeyeceğim dedim ama yine gönllüm razı olmadı 1 dersimi feda ettim ve buluşmaya
katıldım biraz geçde olsa.

Ahmet abi geçmiş olsun dileklerin için tşk ederim.:oke:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
sinemaya girerken...film testere 4:oke:

prince of hell

prince of hell

Üye
sıralamayı veriyim prince of hell negative quattro

testereyi sormayın iğrenç ti :ehe

researcher

Üye
forumdaki kızlara acıyorum...prince of hell in ard arda gelen resimlerine nasl dayancaklar...kalp krizi gecirmezler umarım.... :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bizi ekin sonra sinema ohh :( :agla: öle olsun bakalım :( (şaka yapıyorum yaa evden aradılar o yüzden yani yoksa gelmek isterdim tabiki... ;) )

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bizim buluşma daha güzeldi :P

worldcild

Üye
worldcild gerçekten çok ayıp etmişsin. :lac:

bu arada bu vatandaşlar bayaa bi özlemişler hehalde birbirilerini. ayrılamamışlar baksanan :D:D :huhu:

abimi hava alanına götürmek zorundaydım tunceliye gidecekti asker olarak o yusden gelemdım

omayra

Üye
Güzel bir gün geçirmişsiniz, sevindim adınıza. Bu arada Testere 4'e gitmek kimin fikriydi ki? Iyyykkk :ehe :ehe

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
yahu kısakolluları giymişsiniz dışardan eve yeni geldim donuyoruz biz istanbulda :pro:

güzel eğlenceli bi gün geçirmiş olmalısınız hesabı ozana yıkmanız lazımdı koskoca maxicepin patronu herhalde elini cebine atmıştır yani :ehe :ehe :ehe

Kuzen

Kuzen

Üye
Film sanırım Quattro'nun fikriydi.:allalla:

Ama bahsedildiği kadar çok iç gıcıklayıcı bir film değildi:bilmem:
Tabii aramızda filmden etkilenen arkadaşlar oldu ama onları burada açıklamayacağım:P

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
onun yerine resident evil 3 nie gıtmedınız tavsıye ederım süper fılm

Quattro

Quattro

Üye
Sıcak Resimler Geldi :coold:

Ahmet abi' nin tanıdık yer olunca, dükkanda en son bize getirdiler pizzaları :deal:

Türk Kahvesi (Fincan da pişen cinsten):box

Omayra' nın avatarındaki kedi de yanımızdaydı :P

Negative ile birlikteyiz daha, birazdan eve gidecek o da
Resimleri birlikte koyduk.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
vay bizden sonra kedi gelmıs sanırım :):) valla resımler 10 numara cok guzel cıkmısız

dreamboys69

dreamboys69

Üye
maxicebe yakışır bir buluşmaydı.çok süperdi:oke:
eglenmekten yorulduk.pizzacıda karnımızı doyurduk,ordan keyif kahvesi içtik.ordan deniz kıyısında hafif üşüdük...herşey güzeldi...maxicep farkıyla:oke:

Üst Alt