5. Maxicep İzmir buluşması | 27 Ekim 2007 | ve RESİMLER

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben şu an çıkıyorum evden.. buluşmaya.. havada güzel.. Bekle konak maxicep geliyor...:)

prince of hell

prince of hell

Üye
daha erken çıkmaya karar verdim bende birazdan çıkıcam:)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bende 1saat sonra cıkıcam

worldcild

Üye
arkadaslar ben gelemedim kusura bakmayın...3 gundur falan gıremıodum zaten..bugun abımı vatani görevini yapmak üzere havaalanına götürmek zorundaydım..ewe geldiğimde ise pcyi actım vede gördumki bulusma bırdeymiş..hepinizden özür dilerim...umarım eğleniyosunuzdur

manyak!

manyak!

Üye
ya daha gelmedinizmi bee fotoları istiyosssssssssss:oke:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
worldcild gerçekten çok ayıp etmişsin. :lac:

bu arada bu vatandaşlar bayaa bi özlemişler hehalde birbirilerini. ayrılamamışlar baksanan :D:D :huhu:

manyak!

manyak!

Üye
walla yaaa birazda bizi düşünselerde biran önce gelseler meraktan çatlicam beeeee:)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
ben yeni geldim eve ama hala orada olabilirler gelenler kuzen blackrose negative a21a juanberg quattro dreamboys69 dreamgirl 1 kşi daha vardı yaa :) toplam 9 kişiydik işte... resimler onlarda gelince atarlar.. :) bekleyin aaa :) :ehe gelseydiniz...

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bence cok guzeldi gelicem diyipte gelmeyenler cok ayıp etti neyse guzel birgundu resımlerı koyucaz suan tam olarak kımse yok o yuzden ust konu acılırsa eklıcez

researcher

Üye
resimleri...

koyun gari...... :)

manyak!

manyak!

Üye
ya bencede koyun artık ne kadar nazlandınız yaaaaa

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
ceza size :):):):):):)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayrı bir konu başlığı açmaya gerek yok sanırım.. Çok güzel bir buluşma oldu.. kendi cep telefonumla bir iki foto almıştım.. yayınlıyorum.. diğer arkadaşlarda buraya upload edebilirler.. fotolar çok net değil.. eh emektar 6600 ile çektim .idare edin artık.:)

Negative -dreamgirls - dreamboys69 - prince of hell -quattro- juanberg

dreamgirls &dreamboys

Gelen herkese çok teşekkür ediyoruz.. Özellikle İzmir buluşması olduğu halde Manisa'dan katılan dreams
çiftine.. :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Biletimi dahi aldığım yere gelemedim. Arkadaşlar sanırım Ahmet abi açıklamıştır nedeni. Orada olmak isterdim ama işte elde olmayan bir sebep çıktı. Umarım affetmişsinizdir. :(

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
buyrun bendende bi kac foto

dreamgirls , dreamboys69 , prince of hell , quattro , juanberg , blackrose ,a21a ,negative resmi cekende delrico

researcher

Üye
hepsi bu kadar mı ?...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biletimi dahi aldığım yere gelemedim. Arkadaşlar sanırım Ahmet abi açıklamıştır nedeni. Orada olmak isterdim ama işte elde olmayan bir sebep çıktı. Umarım affetmişsinizdir. :(

Valla adaşım.. çok anlattım kimse kabul etmedi.. Sevilen birisi olmasan kimse bu kadar önemsemezdi..
aramızda olmanı çok isterdik.. gelmeyince üzüldük işte. herkes üzüntüsünü sana sitem ederek dile getiriyor.. :oke: sıkma canını.. Allah hepimize sağlık versin..5 cisini yaptık 6 cısınıda dahasını da yaparız..

:)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bu organızasyonu yapanlara cok tesekkur ederiz süperdi :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Valla adaşım.. çok anlattım kimse kabul etmedi.. Sevilen birisi olmasan kimse bu kadar önemsemezdi..
aramızda olmanı çok isterdik.. gelmeyince üzüldük işte. herkes üzüntüsünü sana sitem ederek dile getiriyor.. :oke: sıkma canını.. Allah hepimize sağlık versin..5 cisini yaptık 6 cısınıda dahasını da yaparız..

:)

Ahmet abi inanmayana okulun numarasını verebilirim sormaları için. Benim için problem yok. Herşeyi açık yazmayayım burada. Açıkçası 1 gün gezip eğlenecektim maddi bir sıkıntı çekmeden bunu kim istemez? Ayrıca sevdiği arkadaşlarıyla beraber olmayı?

Ben biletimi aldım çarşamba günü, perşembe akşam iptal ettirmek zorunda kaldım. Her ne kadar bazı laflar yesemde eğitimden önemli hiçbir şey yoktur. Eğlence her zaman yaparız ama ben bu sınava yarın giremezdim. ;)

manyak!

manyak!

Üye
hele şükürrr yanii sonunda görebildik resimleri:)
(kankama bak beeeee:)) yaaa izmirde olmadığım için üzüldüm:(

Üst Alt