iphone tek model çıkarıyor lumialar birkaç model çıkıyor.şimdi ıphone 3 milyon sattı diyelim lumıalar 5 milyon cıhazı 1 ayda satınca iphone mu karlı oluyor
okadar model çıkarıyor ama bir model kadar satamıyor gerçeğini sana hatırlatayım. kaçtane adam gibi üst segment cihazı sükse yaptı dünya çapında satış oranı hangisinin apple ı geçti , hadi okadar cihaz var hani market hani destek hani oyun uygulama , yeni donanım ? 40 megapixel cıkardı diye millet bunu yedimi ? sen 40 megapixel cihaz yapacağına adam gibi market yapda satın alsınlar iş görsün cihazların
kılıflar iphone çıkıyor
dock lar iphone çıkıyor
bankaların popüler herşeyin tüm uygulamaları iphone a çıkıyor
tüm aksesuar iphone a çalışıyor neden tek bir sistem ama mükemmel sistem . ben kötülüğünede söylemiyorum nokianın , bile bile eksiklerini halen devam ettiriyorlar bunun nedeni teknoloijk açıdan bir samsung sony apple kadar iyi olamaması. tabiki wm den umut arıyor ama bunun nedeni wm nin para karşılığı her cihaza kendi sistemini yedirmedi tıpkı windows gibi.nokia şuan tek şekilde çıkabilir oda android . wm falan bunlar basit android çok daha işlevsel nokia için . ben moskovada yaşıyorum lumialar her stantda inceledim gördüm telefon içli dışlı birisi olarak; o cihazları ben , beklentisi düşük olanlara tavsiye ediyorum sonra ağzını açıp aa iphone bu çıkmış dememek için çünkü şuan her geliştirici (yani üretken gerçek işe yarar büyük uygulamalar yapan insanlar) ios a çalışıyor çünkü para ile satabiliyorlar ve ios kullanıcısı dünya çapında daha fazla ve hep büyüyor tek bir platform herşeyi çözdü appleda .