4s mi nexus mu lumia mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

aynen bazı arkadaşlar söylediğime dahildir.herkesin sevdigı kendine güzeldır.insan sevdigine toz kondururmu? Başkasının sevdiğine'de hakaret etmemeli.

Engin abi biz nasıl düşünüyorsak herkes öyle düşünsün, biz nasıl yaşıyorsak herkes de öyle yaşasın zihniyeti var oldukça bu tür düşüncelerin önüne geçemezsin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyle ama tartışıp kavgamı çıkarmak gerek benim telefonum senin telefonunu evire çevire döver diye.bazen hakarete varan laflar ediliyor :(

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia Lumia 900

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia900 her türlü wp nin önü çok açık arayüz de düzenlenecek

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
önü açık hemde ne açık bazılarının dedigi gibi kapalı bir sistemde degil geliştiricilere açık özel rom atabileceginiz arayüzü düzenleyebileceginiz bir sistem ayrıca microsoft ve nokia çok büyük ddstek veriyor geliştiricilere. 100bin kayıtlı geliştiriciye 25bin lumia900 hediye edilicek ayrıca nakit destegi de saglanıyor ve oyun uygulama firmaları internet siteleri hepsi wp ye yogunlaşmış durumda bunu göremeyip hala wp kapalı bir sistem adam olmaz önü kapalı gibi laflar neden söylenir bilmiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
etmesende etti derleer:)

pRime.

pRime.

Üye
Nokia'nın dibe vuruşu olacak windows phone. Millet ios varken yüzüne bile bakmaz wp'un ve kimin nereye yoğunlaştığı ios'a her an çıkan uygulama ve oyunlardan anlaşılıyor.
Özel rom, geliştiricilere açık falan geçin bu işleri, ben son kullanıcı olarak geliştirici olmadığım halde istediğim gibi arayüz yapıyorum ipod'uma. Siz son kullanıcı olarak bunun çeyreğini yapamayacaksınız lumia'nızla. Ancak xda'dan rom bekleyeceksiniz.

Bakın bu sözlerim sadece ios ve wp için.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia'nın dibe vuruşu olacak windows phone. Millet ios varken yüzüne bile bakmaz wp'un ve kimin nereye yoğunlaştığı ios'a her an çıkan uygulama ve oyunlardan anlaşılıyor.
Özel rom, geliştiricilere açık falan geçin bu işleri, ben son kullanıcı olarak geliştirici olmadığım halde istediğim gibi arayüz yapıyorum ipod'uma. Siz son kullanıcı olarak bunun çeyreğini yapamayacaksınız lumia'nızla. Ancak xda'dan rom bekleyeceksiniz.

Bakın bu sözlerim sadece ios ve wp için.

dostum özel romu xda dan bekliyecegini kim söyledi isteyen varsa htc hd7 için ben bir tane paylaştım wp bölümünde indirip atabilirsiniz

---------- Eklendi @ 13:05:04 ---------- Yazıldı @ 13:01:41 ----------

ayrıc nokia nın dibe vuruşu olucak dedigin cihazlaf şu anda abd de en çok sipariş alan cihazlar isterseniz aşagıdaki konudan bakabilirsiniz çöküşmü degil mi

---------- Eklendi @ 13:05:41 ---------- Yazıldı @ 13:05:04 ----------

http://www.maxicep.com/windows-phone-os/lumia900-the-bestseller-624993.html#post4543027

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

dostum özel romu xda dan bekliyecegini kim söyledi isteyen varsa htc hd7 için ben bir tane paylaştım wp bölümünde indirip atabilirsiniz

ayrıc nokia nın dibe vuruşu olucak dedigin cihazlaf şu anda abd de en çok sipariş alan cihazlar isterseniz aşagıdaki konudan bakabilirsiniz çöküşmü degil mi

http://www.maxicep.com/windows-phone-os/lumia900-the-bestseller-624993.html#post4543027

+1 :good:

franzliszt

franzliszt

Üye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

iyide güzel kardeşim ben bu cihazları satan iki tane firmanın resmi açıklamasını gösteriyorum sen siparişle araştırma yapan bgr nin açıklamasını gösteriyorsun sence hangisine inanmalıyım borsaya kote edilmiş dünyanın en büyük iki telefon satıcısına mı yoksa ortaklık yapısı belli olmayan siparişle araştırma yapan bgr ye mi

franzliszt

franzliszt

Üye

iyide güzel kardeşim ben bu cihazları satan iki tane firmanın resmi açıklamasını gösteriyorum sen siparişle araştırma yapan bgr nin açıklamasını gösteriyorsun sence hangisine inanmalıyım borsaya kote edilmiş dünyanın en büyük iki telefon satıcısına mı yoksa ortaklık yapısı belli olmayan siparişle araştırma yapan bgr ye mi
Ben anlamam o bu su , iphone 4s 3 gunde 3 milyon satti girin arastirin ne kadar sattigini , iphone5 ciktigindada lumianin toplam satisiyla yeni iphoneun 1 aylik satisini karsilastiririz bu mesajimida hatirlarsiniz.

Consul9

Consul9

Üye
4S:oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ben anlamam o bu su , iphone 4s 3 gunde 3 milyon satti girin arastirin ne kadar sattigini , iphone5 ciktigindada lumianin toplam satisiyla yeni iphoneun 1 aylik satisini karsilastiririz bu mesajimida hatirlarsiniz.

iphone tek model çıkarıyor lumialar birkaç model çıkıyor.şimdi ıphone 3 milyon sattı diyelim lumıalar 5 milyon cıhazı 1 ayda satınca iphone mu karlı oluyor

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

kızıcak bişey kardeşim rahat ol niye agresifleştin

---------- Eklendi @ 16:39:46 ---------- Yazıldı @ 16:38:42 ----------

iphone tek model çıkarıyor lumialar birkaç model çıkıyor.şimdi ıphone 3 milyon sattı diyelim lumıalar 5 milyon cıhazı 1 ayda satınca iphone mu karlı oluyor

iphone karlı olur kardeşim çin de üretildigi için maliyeti lumiadan çok çok düşük

klongs

klongs

Üye
arkadaşlar sakin olun nokia apple kavgasına girmeyin 2 telefon için birbiriniz kırmayınız

franzliszt

franzliszt

Üye

okadar model çıkarıyor ama bir model kadar satamıyor gerçeğini sana hatırlatayım. kaçtane adam gibi üst segment cihazı sükse yaptı dünya çapında satış oranı hangisinin apple ı geçti , hadi okadar cihaz var hani market hani destek hani oyun uygulama , yeni donanım ? 40 megapixel cıkardı diye millet bunu yedimi ? sen 40 megapixel cihaz yapacağına adam gibi market yapda satın alsınlar iş görsün cihazların
kılıflar iphone çıkıyor
dock lar iphone çıkıyor
bankaların popüler herşeyin tüm uygulamaları iphone a çıkıyor
tüm aksesuar iphone a çalışıyor neden tek bir sistem ama mükemmel sistem . ben kötülüğünede söylemiyorum nokianın , bile bile eksiklerini halen devam ettiriyorlar bunun nedeni teknoloijk açıdan bir samsung sony apple kadar iyi olamaması. tabiki wm den umut arıyor ama bunun nedeni wm nin para karşılığı her cihaza kendi sistemini yedirmedi tıpkı windows gibi.nokia şuan tek şekilde çıkabilir oda android . wm falan bunlar basit android çok daha işlevsel nokia için . ben moskovada yaşıyorum lumialar her stantda inceledim gördüm telefon içli dışlı birisi olarak; o cihazları ben , beklentisi düşük olanlara tavsiye ediyorum sonra ağzını açıp aa iphone bu çıkmış dememek için çünkü şuan her geliştirici (yani üretken gerçek işe yarar büyük uygulamalar yapan insanlar) ios a çalışıyor çünkü para ile satabiliyorlar ve ios kullanıcısı dünya çapında daha fazla ve hep büyüyor tek bir platform herşeyi çözdü appleda .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar sakin olun nokia apple kavgasına girmeyin 2 telefon için birbiriniz kırmayınız

arkadaş bıraz agresif davranıyor sonucta hiçbirimizın malı değil bu şirketler

franzliszt

franzliszt

Üye

kızıcak bişey kardeşim rahat ol niye agresifleştin

---------- Eklendi @ 16:39:46 ---------- Yazıldı @ 16:38:42 ----------

iphone karlı olur kardeşim çin de üretildigi için maliyeti lumiadan çok çok düşük
niye kızayım arkadaş kızcak durum yokki bilmeyenin gözünü açıyorum ben illede apple al demiyorum isteyen nokiada alır ama yok geliştirme ayaklarına yatacaklarsa n9 alın linux desteğinialırsın ama bie wm de öyle kolay değil .

MrExpert

MrExpert

Üye
4s in ekranı çok hassas abimde var 4s ama sanki ekranı bianda çatlıcak gibi incecik cam sanki ama kalite (ekran hariç) tasarım oyun uygulama vb. Şeyler için 4s daha iyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt