4s mi nexus mu lumia mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nadir_89

nadir_89

Üye
bu telefonların hangisi symbian ile alakalı acaba ben anlayamadım!

theposies

theposies

Üye
bence lumia 900 babam amerikadan getirtti . Hayran kaldım hızına ayrıca samsung galaxy noteyle bizzat karsılastırdım herkonuda lumia üstün

TheMadness

TheMadness

Üye
Konu yanlış yerde.

otostopçu

otostopçu

Üye
bence lumia 900 babam amerikadan getirtti . Hayran kaldım hızına ayrıca samsung galaxy noteyle bizzat karsılastırdım herkonuda lumia üstün
sorması ayıp ama ne kadara getirtti kardeş ?

zonewars77

zonewars77

Üye
4s alma. İstersen al ama pisman olursun. Abartilacak bir telefon degil.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorması ayıp olmazsa cıkmayan telefonu nasıl getirti baban abd den

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 4S

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

kimi översen öv ama bir firmaya hakaret edemezsin. :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
jailbreak yapacaksan iphone 4s yapmaacaksan lumia 900

curse.

Üye

kimseyi övdüğüm yok kardeşim ama benim düşüncelerim bunlar katılırsın(ız) yada katılmazsın(ız). ben sadece arkadaşın sorusunu cevaplamaya çalıştım en nihayetinde argo kullanmış olabilirim ama gerçekler diyelim biz buna. malum yine zamanında aldığımız üründen memnun kaldığımızda yeri gelip abartılı övgüler yaptığımız firma yada kuruluşlara yine memnun kalmadığımız zaman yada diğer firmalar tarafından geride bırakılmış olduğunu için biraz abartarak argo kullanarak olumsuz yorum belirtmemizin çok incitici birşey olduğunu söylemek yanlış olur.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kimseyi övdüğüm yok kardeşim ama benim düşüncelerim bunlar katılırsın(ız) yada katılmazsın(ız). ben sadece arkadaşın sorusunu cevaplamaya çalıştım en nihayetinde argo kullanmış olabilirim ama gerçekler diyelim biz buna. malum yine zamanında aldığımız üründen memnun kaldığımızda yeri gelip abartılı övgüler yaptığımız firma yada kuruluşlara yine memnun kalmadığımız zaman yada diğer firmalar tarafından geride bırakılmış olduğunu için biraz abartarak argo kullanarak olumsuz yorum belirtmemizin çok incitici birşey olduğunu söylemek yanlış olur.

gerçekleri hakaret etmeden söylersek daha güzel olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: klongs
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

bazı androidçi arkadaşların yaptığı cok ayıp sevmeyebilirsın ama sevmemen sana hakaret etme hakkını vermez kim olursa olsun symbian androıd ios kullananların hepsi dahil birbırımıze hakarete varan laflar ediyoruz bu foruma yakışmaz.biraz konuşma adabımıza dikkat edelim.uyarın için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

bazı androidçi arkadaşların yaptığı cok ayıp sevmeyebilirsın ama sevmemen sana hakaret etme hakkını vermez kim olursa olsun symbian androıd ios kullananların hepsi dahil birbırımıze hakarete varan laflar ediyoruz bu foruma yakışmaz.biraz konuşma adabımıza dikkat edelim.uyarın için teşekkürler.

biz de android kullanıyoruz ama Nokia'ya/Symbian'a hakaret etmiyoruz. Yiğidi öldür hakkını ver di mi? :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia900

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

biz de android kullanıyoruz ama Nokia'ya/Symbian'a hakaret etmiyoruz. Yiğidi öldür hakkını ver di mi? :)

aynen bazı arkadaşlar söylediğime dahildir.herkesin sevdigı kendine güzeldır.insan sevdigine toz kondururmu? Başkasının sevdiğine'de hakaret etmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt