sorması ayıp ama ne kadara getirtti kardeş ?bence lumia 900 babam amerikadan getirtti . Hayran kaldım hızına ayrıca samsung galaxy noteyle bizzat karsılastırdım herkonuda lumia üstün
sorması ayıp ama ne kadara getirtti kardeş ?
ucuzmuş yawamcama gdtittirdik 470 dolara

bu telefonların hangisi symbian ile alakalı acaba ben anlayamadım!
sorması ayıp olmazsa cıkmayan telefonu nasıl getirti baban abd denbence lumia 900 babam amerikadan getirtti . Hayran kaldım hızına ayrıca samsung galaxy noteyle bizzat karsılastırdım herkonuda lumia üstün
sorması ayıp olmazsa cıkmayan telefonu nasıl getirti baban abd den

sorması ayıp olmazsa cıkmayan telefonu nasıl getirti baban abd den
kimi översen öv ama bir firmaya hakaret edemezsin.![]()
kimseyi övdüğüm yok kardeşim ama benim düşüncelerim bunlar katılırsın(ız) yada katılmazsın(ız). ben sadece arkadaşın sorusunu cevaplamaya çalıştım en nihayetinde argo kullanmış olabilirim ama gerçekler diyelim biz buna. malum yine zamanında aldığımız üründen memnun kaldığımızda yeri gelip abartılı övgüler yaptığımız firma yada kuruluşlara yine memnun kalmadığımız zaman yada diğer firmalar tarafından geride bırakılmış olduğunu için biraz abartarak argo kullanarak olumsuz yorum belirtmemizin çok incitici birşey olduğunu söylemek yanlış olur.

kimi översen öv ama bir firmaya hakaret edemezsin.![]()
bazı androidçi arkadaşların yaptığı cok ayıp sevmeyebilirsın ama sevmemen sana hakaret etme hakkını vermez kim olursa olsun symbian androıd ios kullananların hepsi dahil birbırımıze hakarete varan laflar ediyoruz bu foruma yakışmaz.biraz konuşma adabımıza dikkat edelim.uyarın için teşekkürler.

biz de android kullanıyoruz ama Nokia'ya/Symbian'a hakaret etmiyoruz. Yiğidi öldür hakkını ver di mi?![]()