4s mi nexus mu lumia mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
4s mi nexus mu lumia mi?
slm arkadaslar n8kullanicisyim ama artik gercekten symbian dan biktim hangi telefonu onerirsiniz amerikadan alabilecek olduklarim bunlar nokia yi seviyorum da ondan lumia ile devammi etsem yoksa su an nexus 4s ten daha iyi nexus mu alsam ne dersiniz?

farukbekl

farukbekl

Üye
Kardeş böyle Bir Sorunun Cevabını Sana Verim. Sağlamlık Kalite İstiyorsan.. iphone 4s Ömürlük..

klongs

klongs

Üye
iphone 4s

Türe

Türe

Üye
iPhone 4s :oke:

Dostnametr

Üye
4s.

slant1111

slant1111

Üye
fiyatlar nasıl orada arkadaşım

İncİnat

İncİnat

Üye
4s...

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
4s 600dolar mis ama iphone sadece kendine baglamaktan baska birsey yapmadigini dusunuyorum halbuki nexus birebirde daha iyi gibi hem ozellik hem tasarim hem kibarlik acisindan?

mesut1979

Üye
.......

luckysleven

luckysleven

Üye
nexus derim .. kısa ve net olarak ice cream sandwich güncellemesi ile android çağ atladı ve önü açık mutlaka denenmesi gerekir ..

apple ın şöyle bir olayı var mübarekler nasıl bir düzen kurmuşsa artık ip12 bile çıksa ip4 yine kullanılıyor tabi bu ip kullanıcıları için geçerli o kadar android cihaz kullandım o kadar telefon değiştirdim 1 kere bile iphone u merak etmedim ama ip2 den başlayıp sıkılmadan ip4s e kadar devam eden ve deli gibi ip5 i bekeleyen çok kişi gördüm

edit: yukarı da arkadaşın dediği gibi iphone bahsedildiği gibi sağlam bir cihaz değil zaten bir dokunmatik telefonda en önemli yer ekran dır .. Masanın üzerinden yere düşüp ekranı örümcek ağı olan ip4 ü canlı kanlı görünce çok garibime gitmişti :islik

wratH!

wratH!

Üye
eğer bunların dışında öneri kabul edeceksen htc one serisine bakmanı tavsiye ederim.

Toros542

Toros542

Üye
bende nokia lumia derim.cünkü arkasında microsoft gibi bir dev var.ilerleyen yıllarda wp cok gelisecek.nasıl pc lerde windows kullanılıyorsa zamanla telefonlarda da windowsu görecegiz.belki bu zamana baglı bir durum.fakat ben wp sisteminin kaliteli bir sistem olacagını bekliyorum.bundan bir kac sene önce android ios un durumlarıda aynıydı.suan geldikleri nokta belli.bence nokia ve microsoft google ve apple ı gececek zamanla.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Lumia 900 bence.

pRime.

pRime.

Üye
iphone 4s

atakan25

atakan25

Üye
lumia 900 diyorum şimdilik sonrası ne olur bilmem

KayraBey

KayraBey

Üye
android olsun taştan olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadasım lumia900 ve iphone 4s diyoran nexus u aklından cıkar birkere ama gercekten lumia900 ve 4s ten hangisini alırsan al pişman olmazsın bana kalsa lumia900

burada bir lumia900 nexus karsılastırması var bunada bakabilirsin

slant1111

slant1111

Üye
nexus diyorum .wp nin gelişmesini beklemektense hazır gelişmis sistem daha iyi :)

SilentOne

SilentOne

Üye
nexus da iyi lumiada tercih senin

uribaju

uribaju

Üye
4s tabiikide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt