46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

UniqueDemon

Üye
Elbette editleyebilirsinzi;ama paylaşımlarınızı kendi açacağınız ayrı başlıklardan yaparsanız sevinirim.Kolay gelsin.:oke:
Yok paylaşım yapmıycam :) Çünkü buna siz emek vermişsiniz, paylaşmakta sizin hakkınız. Başkasını yaptığı şeyi ben yaptım diye paylaşmam.. 0'dan kendim yaparsam paylaşırım ama o kadar bilgiye sahip değilim. :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler emeğine sağlık.

kutluay5

kutluay5

Üye
arkadaşlar benim telefonum v51 navi hackli şu an ben üst barlı samsung yüklemek istiyorum hangilerini indirmem lazım bi yardımcı olur musunuz ?

ASC33

ASC33

Üye
Eğer CFW yi editleyen ayri333 arkadaşım diğer sorunu da hallderse ayrı bir başlık açarak yayınlayabilir benim için bir sakıncası olmaz.

diğer sorunuda çözecektimde benim çocuk rahatsızlandı onunla uğraşıyorum şu an takip edemiyorum,sonra bakacam

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
diğer sorunuda çözecektimde benim çocuk rahatsızlandı onunla uğraşıyorum şu an takip edemiyorum,sonra bakacam
Geçmiş olsun kardeşim.Önce sağlık elbette.Allah sağlık şifa versin.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
v51 için Sorunsuz ve stabil ara sürüm olan 9Hs v.3.5 hazır arkadaşlar.Son kontrolleri de yaptıktan sonra bir iki saat içinde buradan linkleri vereceğim.bu sürümde ufak tefek değişiklikler var.Asıl çalışmam v4.0 için olacak.Sabırla beklediğiniz için hepinize teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

v51 9HS v3.5 - Tuş ışıkları ve Tuş Kilidi Titreşimi Açık

ilk Mesajda yazılı olan CFW'nin Tüm özelliklerine ve V51'in Özelliklerine Ek olarak;

- ilk kurulum aşamasına Widgetizer eklendi.
- Tsunami Ev Ekranı Teması Değiştirildi.
- Telefon Açılış Ekranı değiştirildi.
- Firebird default tema (Diğer Tüm Temalar Silindi)
- v51'e ait azaltılmış Dokunmatik Titreşim seviyesi yeniden düzenlendi.

Nasıl yükleneceğine ve Kurulum sonrasına ait hiçirşey değişmedi.Herşey ilk mesajda anlatıldığı gibi

indirme linki resimlerin altında...
Açılış ekranına ait gif'i göremiyorsanız bilgisayarınıza kaydediniz...

Ekran dokunmatik algılamasında ve Kinetic Scrolling'te minör iyileştirmeler yapıldı.Browser sürümü sorunu giderildi.Link Yenilendi.

karakorsan24

Üye
bu ilk msjdaki gatgetleri bundada kulana biliyomuyuz ?

karakorsan24

Üye
Bir iki ufak değişiklik harici Tüm özellikler ayni kardeşim.Kullanabilirsiniz.

peki saol birde bişey sormak istiyorum ben bugün v51 yükledim yalnız yükleme esnasında ekranda bi acayip çizgiler çıktı kurulum esnasında ara ara siyah siyah gözüktüler sonra gittiler bir sorun olurmu bu herkeste böylemi ? oldu birde ben öyle olunca v50 ye geri yükliyim dedim tel açılmadı sonra v51 yükledim tekrardan

eline sağlık gerçekten güzel vede :)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
peki saol birde bişey sormak istiyorum ben bugün v51 yükledim yalnız yükleme esnasında ekranda bi acayip çizgiler çıktı kurulum esnasında ara ara siyah siyah gözüktüler sonra gittiler bir sorun olurmu bu herkeste böylemi ? oldu birde ben öyle olunca v50 ye geri yükliyim dedim tel açılmadı sonra v51 yükledim tekrardan

eline sağlık gerçekten güzel vede :)

Yükleme esnasında gördükleriniz normal.Herkeste öyle oluyor.Heyecan yapmaya gerek yok:d:

Kesinlikle Downgrade (versiyon düşürme) yapmayın telefonunuza :bye2:dersiniz.Şanslıymışsınız ki cihazın flash'ına zarar gelmemiş.

Beğendiğin için teşekkürler kardeşim.

karakorsan24

Üye
Yükleme esnasında gördükleriniz normal.Herkeste öyle oluyor.Heyecan yapmaya gerek yok:d:

Kesinlikle Downgrade (versiyon düşürme) yapmayın telefonunuza :bye2:dersiniz.Şanslıymışsınız ki cihazın flash'ına zarar gelmemiş.

Beğendiğin için teşekkürler kardeşim.

hadi ya kıl payı kurtuldum desenize :) elime aldığım tel bozuluyo bunu bağri bozmıyım :)
birde flash a zarar gelse tel daha açılmazmı yada ne olur ?

yükledim iphone menüsü çıktı :S

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya kıl payı kurtuldum desenize :) elime aldığım tel bozuluyo bunu bağri bozmıyım :)
birde flash a zarar gelse tel daha açılmazmı yada ne olur ?

yükledim iphone menüsü çıktı :S

Dongrade yapmazsanız flashınıza birşey olmaz.Benimkine olmadıysa sizinkine birşey olmaz:hmmm

ilk açılışta iphone Menüsü çıkacak zaten :kop:
Siz ilk sayfada gadgetlerle ilgili verdiğim bilgileri güzelce okuyun.
Bir de Kurulum sonrası uyarılarına dikkat edip uygulayın.
ilk mesaj en altta ipuçlarına da göz gezdirin.:oke:

karakorsan24

Üye
bende direk yukardakini kurdum ilk sayfadan hiç bişey indirmedim direk yukardakini kurduğumda iphone menüsü geldi

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
bende direk yukardakini kurdum ilk sayfadan hiç bişey indirmedim direk yukardakini kurduğumda iphone menüsü geldi
Doğrudur kardeşim.Ben Tsunami Ev Ekranı resmini;Tsunami dosyasını değiştirdiğim için örnek olarak koydum.Yoksa diğer tüm özellikler zaten ilk Mesajda yazanlar ile ortak.üstteki mesajımda CFW ye ait Linki verirken bunu belirtim zaten.

ilk Mesajda yazılı olan CFW'nin Tüm özelliklerine ve V51'in Özelliklerine Ek olarak;

karakorsan24

Üye
Doğrudur kardeşim.Ben Tsunami Ev Ekranı resmini;Tsunami dosyasını değiştirdiğim için örnek olarak koydum.Yoksa diğer tüm özellikler zaten ilk Mesajda yazanlar ile ortak.üstteki mesajımda CFW ye ait Linki verirken bunu belirtim zaten.

tamam :) zaten gat geti değiştirdim okadar sorun değil yani eline sağlık oldukca güzel :) işlevsel

mustafa

mustafa

Üye
v51 için Sorunsuz ve stabil ara sürüm olan 9Hs v.3.5 hazır arkadaşlar.Son kontrolleri de yaptıktan sonra bir iki saat içinde buradan linkleri vereceğim.bu sürümde ufak tefek değişiklikler var.Asıl çalışmam v4.0 için olacak.Sabırla beklediğiniz için hepinize teşekkür ederim.

v51 9HS v3.5 - Tuş ışıkları ve Tuş Kilidi Titreşimi Açık

Nasıl yükleneceğine ve Kurulum sonrasına ait hiçirşey değişmedi.Herşey ilk mesajda anlatıldığı gibi

indirme linki resimlerin altında...
Açılış ekranına ait gif'i göremiyorsanız bilgisayarınıza kaydediniz...

hocam önerileri dikkate alıp bunu çalışmalarında gerçekleştirmen çok hoşuma gidiyor. ellerine sağlık. v4 ü bekliyorum büyük bi heyecanla :op:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
hayırlı olsun kardeşim güzel çalışma.
fatih kardeşim bence yeni konu aç anlatımını yenile.kullanıcılar daha rahat görecektir konuyu?haddimi aştıysam özür dilerim.

ilterdesti

Üye
bu uygulamarda görünen sohbetle alakalı çıkan simge problemi halloldumu acaba. kaldırılamıyorda sinir bişey ya :)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulamarda görünen sohbetle alakalı çıkan simge problemi halloldumu acaba. kaldırılamıyorda sinir bişey ya :)
Bu dosyayı inceleyip,kurup denedim.arkadaş dokunmatik titreşimi sorununu çözmüş fakat ovi rehber sorunu devam etmekte,uygulamalar klasöründe olmaması gereken bir uygulama ve ikon var.CFW'de başka bir sorun yok.fakat bu sorun da düzeltilmeden bu CFW nin bu başlık altından yayınlanması mümkün değil.

Sormak istiyorum;
- Okuyor musunuz?
- Okuduğunuzu görüyor musunuz?
- Okuyor ve görüyorsanız okuduğunuzu anlıyor musunuz?

Üst Alt