46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

huzun34

Üye
Tamam bakarım,fakat ben sorunu buldum galiba bana biraz müsaade edin deneme yapıyorum,akşama bitebilir
sessizce beklemedeyim kuruluma baslayamadım bi turlu inmedi dosyalar benim pc bağlantı cok zayıftı sanırım ondandı ama iiki inmemiş şimdi düzeltileni beklemediyim... buarada çok uğrasıyosunuz gercekten emeğinize sağlık ve çok tşk.ler

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
sessizce beklemedeyim kuruluma baslayamadım bi turlu inmedi dosyalar benim pc bağlantı cok zayıftı sanırım ondandı ama iiki inmemiş şimdi düzeltileni beklemediyim... buarada çok uğrasıyosunuz gercekten emeğinize sağlık ve çok tşk.ler

ayri33 arkadaşım iyi niyetle birşeyler paylaşmaya çalıştı fakat anlayabildiğim kadarı ile v51 e ait V02 dosyasını değil de v50ye ait V02 dosyasını editlemeye çalışmış.ilk bakışta rastlamadığım sorunsuz gibi gözüken CFW'de hatalar sonradan belirdi.kendi Modladığım yeni CFW üzünden arkadaşın hazırladığı CFW yi tam olarak kontrol edemeden sizlerin de yanılmasına sebep olduğum için kendi adıma hepinizden özür diliyorum.

Aang67

Aang67

Üye
ayri33 arkadaşım iyi niyetle birşeyler paylaşmaya çalıştı fakat anlayabildiğim kadarı ile v51 e ait V02 dosyasını değil de v50ye ait V02 dosyasını editlemeye çalışmış.ilk bakışta rastlamadığım sorunsuz gibi gözüken CFW'de hatalar sonradan belirdi.kendi Modladığım yeni CFW üzünden arkadaşın hazırladığı CFW yi tam olarak kontrol edemeden sizlerin de yanılmasına sebep olduğum için kendi adıma hepinizden özür diliyorum.

Hiç önemli değil :) Burada hepimiz aynı amaç için bulunuyoruz. Neyse bende v51 sürümü gelene kadar başka yazılım denerim :) Sorun yok yola devam. Dört gözle bekliyorum çalışmanı. Umarım ilk ben indirip test ederim :ehe

huzun34

Üye
kesinlikle arkadaslar hiç önemli değil biz sizin emeğinizin farkındayız siz kendinizi fazla yormadan halletmeye bakın sorun değil biz bekleriz;)

ASC33

ASC33

Üye
tamamdır sorunu çözdüm fakat sorun orjinalinden aynaklanmakta ayarı bayağı düşürmüşlerdi ben yükselttim.
sorunun kaynağı Rofs3 dosyasında olduğu için sadece Rofs3'ü upload ediyorum.

buyrun güle güle kullanın.

Aang67

Aang67

Üye
tamamdır sorunu çözdüm fakat sorun orjinalinden aynaklanmakta ayarı bayağı düşürmüşlerdi ben yükselttim.

Eski v50 nin rofs3 ü değil değil mi? Telefon feleğini şaşırdı flashlamaktan :d:

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

Şu anda dışarı çıkmak zrundayım.Ancak saat 22:00 den sonra gerekli düzelemeleri yapıp kontrol edebilirim.İlgilediğin için teşekkürler:sarıl: :bye2:

ASC33

ASC33

Üye
Eski v50 nin rofs3 ü değil değil mi? Telefon feleğini şaşırdı flashlamaktan :d:

v50 diye bişey yok artık v51 editliyoruz arkadaşım,fatih arkadaşımızın yapmış olduğu CFW nin v51 e uyarlamasını yapıyorum sadece,isterseniz biraz bekleyin biz acele ettik galiba en iyisimitamamen bitsin öyle yayınlıyalım

Aang67

Aang67

Üye
v50 diye bişey yok artık v51 editliyoruz arkadaşım,fatih arkadaşımızın yapmış olduğu CFW nin v51 e uyarlamasını yapıyorum sadece,isterseniz biraz bekleyin biz acele ettik galiba en iyisimitamamen bitsin öyle yayınlıyalım

Evet bir hatayı daha söyleyeyim Ramblow çalışmıyor :ağlarım: Seçenekleerden işlem yapıyor ancak. Ana menüsündeki Cleanup, Report tuşları çalışmıyor. Soldaki Tasks kısmını da göremedim ayrıca.

ASC33

ASC33

Üye
Evet bir hatayı daha söyleyeyim Ramblow çalışmıyor :ağlarım: Seçenekleerden işlem yapıyor ancak. Ana menüsündeki Cleanup, Report tuşları çalışmıyor. Soldaki Tasks kısmını da göremedim ayrıca.

tamam onada bakarız,ayrıca hepsini iyice bi gözden geçirip test edelim sonra yayınlarız.

maviay54

Üye
o hata değil @fatih'in versiyonundada öyleydi yeni versiyon olduğu için öyle arkadaşım

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Son yayınladığını yüklemeyip bekleyelim mi? Ayrıca her flashta hafıza kartı ve telefona formata gerek var mı?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi

Ramblow'daki hata değil.code isteyen sürümü değiştirdim.artık bunda code sorunu yok.istediğiniz code girebiliyorsunuz.Ama bunda da sadece seçeneklerden işlem yapabiliyorsunuz.bişeyi de beğenmiyonuz ki kardeşim siz de :P:
birazdan eve geçeceğim.kaldığımız yerden devam ederiz.:box

disconnect4141

disconnect4141

Üye
Fatih abi her flashta hafıza kartı ve telefon hafızasına formata gerek var mı? Benim hafıza kartı 7 gb dolu. Sil tekrar kopyala falan zor oluyo. Hız fln farkeder mi formatlamadan yapsak?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Son yayınladığını yüklemeyip bekleyelim mi? Ayrıca her flashta hafıza kartı ve telefona formata gerek var mı?
her flashta tele formata gerek yok.hafıza kartınızdan ise sistem dosya ve klasörlerini silmeniz yetrli.
sistem dosyalarından kastım.sizin oluşturduğunuz klasör ve dosyalar harici olanlar.

disconnect4141

disconnect4141

Üye
İsimleri neler peki onların? Resim video ve müzikler hariç gerisini mi silicez? Nasıl olucak?

Edit: Şimdi baktımda system ve sys adlı klasör var o 2simi sadece?

huzun34

Üye
Ya fatih kardeş ben senin başta ilk verdiğin samsunlu olan CFW ni kurdum şimdi onu deneyim dedim beklerken bari onu kurdum yine hersey normal gayet guzel açıldı çalısıyor senin kurulum sorası programlarını felanda indirdim fakat onları kurayım dedim gene sertifika hatası veriyor bu telş yaa deli etti beni yaa nerde hata yapıyorum ben solenenleri adım adım takip ediyorum hafıza kartınıda kopmle biçimlendirdim gene orjinal gibi işine gelen proyu çkuruyo işine gelmeyeni yok sertifika yok güvenilmeyen sağlayıcı diyo ben v51 kursam oda aynı olcak ben nerde hata yapıyorum ya:(

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Ya fatih kardeş ben senin başta ilk verdiğin samsunlu olan CFW ni kurdum şimdi onu deneyim dedim beklerken bari onu kurdum yine hersey normal gayet guzel açıldı çalısıyor senin kurulum sorası programlarını felanda indirdim fakat onları kurayım dedim gene sertifika hatası veriyor bu telş yaa deli etti beni yaa nerde hata yapıyorum ben solenenleri adım adım takip ediyorum hafıza kartınıda kopmle biçimlendirdim gene orjinal gibi işine gelen proyu çkuruyo işine gelmeyeni yok sertifika yok güvenilmeyen sağlayıcı diyo ben v51 kursam oda aynı olcak ben nerde hata yapıyorum ya:(

yaptığın hata büyük ihtimalle kurulum yaparken ya hafıza kartına patches klasörü oluşmamıştır veya oluşmuşsa bile;bir şekilde installserver ve open4all yamaları aktif ve auto değildir.ilk olarak bu dediklerimi kontrol et.

cabbar100

cabbar100

Üye

rompatcher plus'a girip hacki aktif ettinmi peki?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
İsimleri neler peki onların? Resim video ve müzikler hariç gerisini mi silicez? Nasıl olucak?

Edit: Şimdi baktımda system ve sys adlı klasör var o 2simi sadece?
evet onla bir de pirivate ve privatem ve senin oluşturmadığın kendin kopyalamadığn tüm dosya ve klsörler.umarım aydınlatıcı olmuştur.:oke:

Üst Alt