f@tih.
Üye
ya özür dilerm ama söylenenlerin hepsini yapıyorum ama bi yerde bi eksiklik var cözemedim telefon kapalı jaf hatası da yok ama teli bulmuyor
Tel kapalı iken ; açma kapama tuşuna çok kısa süreli bir dokunuş yetiyor.
ya özür dilerm ama söylenenlerin hepsini yapıyorum ama bi yerde bi eksiklik var cözemedim telefon kapalı jaf hatası da yok ama teli bulmuyor
Tel kapalı iken ; açma kapama tuşuna çok kısa süreli bir dokunuş yetiyor.
Sorun değil kardeşim,ne demek;yeterki telefonlarımızı ve CFW yi en verimli şekilde kullanabilmek.Zaten hep bunun için uğraşmıyor muyuz?Telefonunu ve CFW'nin keyfini çıkarmaya bakCevap için tşk ederim.Şunu belirtmedim omnia hs kullanıyorum ramde kasma olmadı henuz ama bu sıte olsun dailym olsn denemedim cfw kalmadı stabil guzel bi cfw olmus.Kendı telımle de ılgılı sıkıntı olabılır.yururken tel calıyosa duymuyorm duydugum zaman telı cebımden cıkarırken kendı susuyo yanı sensor ayarlarından oldugunu dusunmem lazmdı.bırden yazmıs bulundum.İlgin icin saol umarım basarmak ıstedıklerını basarırsın

Phoeix programını kurdum jaf sonunda buldu telefonu valla cok güzel olmuş eline emeğine sağlık ev ekranlları okadar güzelki hangisini kullansam karar veremedim :d

; bir haftadır beynimi kemiren bu göz kırpma sorununu çözmeden yeni CFW için hazırlıklara başlamak istemiyordum.Bunun anlamı Artık yeni CFW için kolları sıvayabilirim.Az çok yeni CFW içeriği kafamda şekillenmesine rağmen;bu haberin kötü tarafı ise yeni CFW yi ne kadar müddette tamamlayabileceğimi kestirememek.Çünki inanın yaptığım çalışmalar gerçekten kafa yorucu ve akıllara zarar veren bir uğraş gerektiriyor.Bu yüzden bir hafta kadar yeni CFW ile uğraşmamak ve dinlenmek istiyorum.Umarım anlayışla karşılarsınız.Bu süre içinde yayındaki CFW nin keyfini çıkarmanızı diliyorum.
0XE0000235) hatası veriyor. tekrar onada tamam dedikten sonra kurulumu tamamlıyor. ama işte dediğim gibi wincard dll dosyasını bulamadığı için açılmıyor jaf. daha önce kurduğumda böle bi sorunla karşılaşmamıştım. bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim. sabahtan beri uğraştım ama olmadı.OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 tıklayıp GO ya bastığımda wincard.dll dosyası bulunamıyor diyor ve jaf hiç açılmıyor. Bide jafı kurarken CallClassİnstaller(REGİSTERDEVİCE)FAILURE: (0XE0000235) hatası veriyor tamama bastıktan hemen sonra Main Faılure0XE0000235) hatası veriyor. tekrar onada tamam dedikten sonra kurulumu tamamlıyor. ama işte dediğim gibi wincard dll dosyasını bulamadığı için açılmıyor jaf. daha önce kurduğumda böle bi sorunla karşılaşmamıştım. bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim. sabahtan beri uğraştım ama olmadı.
9 EV EKRANI 10.07.2010 için RESİMLİ JAF ANLATIMI :
AŞAĞIDA İSİMLERİNİ VERDİĞİM DOSYALAR ELİNİZDE MEVCUT OLMALI VE bilgiSAYARINIZDA KURULU OLMALIDIR ;
1- RM-356_EMEA_50.0.005_v13-5800 (NOKİA ORJİNAL FİRMWARE)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2- JAFSetup1.98.62 ve OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5
Alternatif Link
JAF dosyalarını indirmeden/çekmeden önce antivirüs programlarınızı ve firewall açıksa kapamanızı ,mümkünse daha sonra tekrar kurmak üzere bilgisayarınızdan silip bilgisayarınızı tekrar başlatmanızı öneririm.
JAF kurulumuna geçmeden bilgisayarınızdaki kurulu olan Nokia PC Suit veya OVi Suit programını silin, JAF kurulumu yaptıktan sonra bu programlardan herhangi birini tekrar kurun fakat disable edin, yani cihaza flash atarken JAF ile birlikte çalışmasın.Silin dememin sebebi JAF ile gelen cable driver eski bu yüzden.
JAF HATALARI :
1- OGM_JAF_PKEY_Emulator_v_5 i çalıştırdığınızda Box driver not installed hatası verirse ; OK deyip kuruluma geçin JAF programı çalışacaktır.
2- Diğer hatalar için ilgili dosyalar ve açıklamaları aşağıdaki linkteki dosyada.Her ihtimale karşı indirmenizi tavsiye ederim.Box driver not installed
hatasında kullanmanıza gerek yok.
f@tih kardeşim senden bi isteğim olucak eğer elinde mevcut ise tabi bu hack klasörü içinde FW ile gelen RAMblow programı tam sürüm değil elinde tam sürüme ait aktivasyon kodu mevcut ise verebilirsen çok sevinirim...şimdiden teşekkürler:

ne zaman ? ilk flash işleminden sonra mı ? yoksa flash atıp teli bir süre kullanmaya başladıktan sonra mı?Daha açıklayıcı olursanız ona göre yanıt vereyim.ilk açılşta ekranda gidip qelmeler oluo bunun sorunu nedir ?
bendde yükledm bnm tuş kilidini açamadımekran yanıp sönüo telefon çıldırdı :S
Kardeşim benm açıklıyayım telefon sürekli ekranı gdip qelio flaşh işlemi bttikten sonra şimdi bi daha atacam flaş
şu nasılLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız