46.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF]

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye
konu başlığına bak yakında diyor.okuma yazma war mı acep

sana bir öküz olduğunu yazabiliyorsam anlarsın, ne mallar var hayret bişey,yazdıklarımı oku mal mal yorum yapma

alıntı yaptığım tosunu geçersek konu sahibi arkadaşa bir sorum olacak son mesajlarında akşama yükliycem yazmışsın, bemn bu sabah yeniden fw indirdim yükledim göz kırpma gibi şey olmadı lakin samsung widget hala eski halindeydi, bir ayar falanmı yapmam gerekiyor sonradan

cd99

Üye
ellerine saglık fatih arkadasım yine harikalar yaratmışın senın hakkını nasıl ödeyecegiz bakalım :)

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
iPHONE STiL EV EKRANI YAYINDA

AÇILIŞ EKRANLARI

Bu CFW için de diğer CFW için olan yükleme şartları ve (rehber ile ilgili açıklamalar) kurulum sonrası açıklamaları aynı.Bu CFW'de ilave olarak RamBlow Register sorunu giderildi.Samsung widget ev ekranına ait alt menü bar çıkartıldı.Kurulumla birlikte hafıza kartına otomatik kurulan gadget.swf yi değiştirebilirsiniz.Burada unutulmaması gereken ; Samsung widget ev ekranına ait alt menü barın çıkartılmış olduğu.Bu yüzden hangi gadget.swf yi kullanırsanız kullanın Samsung widget ev ekranına ait alt menü barı göremeyeceksiniz.Bu konu ile ilgili soru sormadan önce bu durumu göz önünde bulundurun.Bu CFW'de yukarıda anlatılanlar ve Açılış ekranları dışında ve iphone STiL olması dışında bir değişiklik yoktur.Tüm özellikler aşağıda maddeler halinde verildiği şekilde ortaktır.Hangi CFW yi indirmek istiyorsanız tercih size aittir.

CFW dosyaları ilk sayfada aşağıda indirme sayacının olduğu kısımda.

milestone

milestone

Üye
Evet arkadaşlar, yeni iPhone STiL Ev Ekranına sahip CFW hazır.Yarım saat içerisinde ilk sayfaya açıklamaları ile birlikte linkleri vereceğim.
Son yapılan yorumlara ,sorulan sorulara yeni CFW'yi yükledikten sonra bakacağım.

sabırsızlıkla bekliyoruz...ellerine sağlık

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
vallahi çoooook teşekkür ederim. iphone da eklersek bu iş bitmiştir diyeceğim ama sen yine bişeyler çıkartırsın :D samsung ekranınada aynısını demiştim iphone u çıkarttın :D htc yide çıkartırsın yakında o yüzden şimdilik bitti demiyeyim :D

Ne diyorsan o :oke::kop::heyo:
herşey güzelde kurumu felan uzun iş.. teşekkürler.

uzun olan ? Kurulum 1.5 dakika sürüyor.Asıl sen benim CFW'yi hazırlarken yaşadıklarımı bilsen.:box

Ben teşekkür ederim kardeşim.:oke:

sana bir öküz olduğunu yazabiliyorsam anlarsın, ne mallar var hayret bişey,yazdıklarımı oku mal mal yorum yapma

alıntı yaptığım tosunu geçersek konu sahibi arkadaşa bir sorum olacak son mesajlarında akşama yükliycem yazmışsın, bemn bu sabah yeniden fw indirdim yükledim göz kırpma gibi şey olmadı lakin samsung widget hala eski halindeydi, bir ayar falanmı yapmam gerekiyor sonradan

MaxiCep - Forum'a yakışmayan davranışlar.Bari bu başlık altında yapmayın arkadaşlar.:off::nono:

ellerine saglık fatih arkadasım yine harikalar yaratmışın senın hakkını nasıl ödeyecegiz bakalım :)

Hak geçmez arkadaşım rahat ol.Beğenmeniz yeter benim için.:sarıl:

sabırsızlıkla bekliyoruz...ellerine sağlık

Birşey değil kardeşim.Ama bak sana kızıyorum haberin olsun.:naughty:

Aang67

Aang67

Üye
iPhone ekranı resimde İngilizce. Firmware'de de ingilizce sanırım? Belirtmemişsiniz.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
iPhone ekranı resimde İngilizce. Firmware'de de ingilizce sanırım? Belirtmemişsiniz.
Siz belirtmiş oldunuz.Teşekkür ederim.
Zaten ikonlardan oluşan bir ekran.Her şey açık ve net.

Aang67

Aang67

Üye
Peki, madem iPhone ev ekranını eklediniz, bende birşey soracağım. Şimdi yeni yazılım yüklemeden iPhone ekranını attım. Samsung bar yine orada kaldı. Onu silmemin bir yolu varmı?

İnternette samsungtoolbar.mbm ve samsungtoolbar.mif ve dosyalarını rofs2 den silerek yapabileceğimiz yazıyor ancak bunu yapmak yerine sizin verdiğiniz yazılımı atarım, bu da istemediğim birşey. O kadar şey yükledim, ayarlamaları yaptım. Sonraki kesin çalışmanız çıkana kadar böyle birşey düşünmüyorum.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Peki, madem iPhone ev ekranını eklediniz, bende birşey soracağım. Şimdi yeni yazılım yüklemeden iPhone ekranını attım. Samsung bar yine orada kaldı. Onu silmemin bir yolu varmı?

İnternette samsungtoolbar.mbm ve samsungtoolbar.mif ve dosyalarını rofs2 den silerek yapabileceğimiz yazıyor ancak bunu yapmak yerine sizin verdiğiniz yazılımı atarım, bu da istemediğim birşey. O kadar şey yükledim, ayarlamaları yaptım. Sonraki kesin çalışmanız çıkana kadar böyle birşey düşünmüyorum.

İphone HS ye ait cfw ile gelen gadget.swf sanırım elinizde mevcut.bu swf yi hafıza kartına attığınız zaman bu swf nin alt menü ile samsung widget ev ekranına ait menü üstüste çakışacak.ya bu şekilde kullanacaksınız , ya da yeni yazılım yükleyeceksiniz.Dediğiniz dosyaları telin içinden silemezsiniz.Ancak yeni cfw yüklemeniz gerekecek.Bir çok program yükleyip ayar yaptım diyrsunuz;seçim size ait :hmmm
Ben o kadar çok flash atıyorum ki ; belli başlı test programlarım dışında birşey yükleyemiyorum.Belki birazdan tekrar flash değişik birşeyler deneyebilirim :naughty:
Bu arada görselliğe dayalı swf ile çalışan ev ekranlarını pilin ömrünü süratle tükettiğini unutmayın.

Aang67

Aang67

Üye
O zaman yeni çalışmanıza kadar bekleyeceğim :D Tekrardan teşekkürler.

leventgaat

Üye
işte istediğim modifikasyon ipohe sitili.dedğim günün 2 gün sonra yapılmış emeği geçen arkadaşlara çok çok çok teşekkürler. yazılıımın ne kadar çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum.bizim için uğraş vermişsiniz. ALLAH sizden razı oldsun çok sağolun....

Tracy35

Tracy35

Üye
yaa 1 aydır aynı sorun :d keske orjınal nokıyayı yuklemeseydım :D flahş atamıyom hep aynı hata :d

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C04_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

telefonun güç dugmesıne basıyorum 3 4 sanıye gene bu hatayı verıyor :S neden anlamadım herseyı duzgun yapıyorum bi yardımçı olursanız seviniriim

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yaa 1 aydır aynı sorun :d keske orjınal nokıyayı yuklemeseydım :D flahş atamıyom hep aynı hata :d
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C04_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

telefonun güç dugmesıne basıyorum 3 4 sanıye gene bu hatayı verıyor :S neden anlamadım herseyı duzgun yapıyorum bi yardımçı olursanız seviniriim

ilk sayfadan alıntı ;

1- RM-356_EMEA_50.0.005_v13-5800 (NOKİA ORJİNAL FİRMWARE)

02-Bu aşamada önceden indirmiş olduğunuz modifiye rar dosyasından çıkan "RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02" ve "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx" dosyalarını ;

"C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" içerisine kopyalayarak orjinal dosyaların üzerine yazmanız gerekiyor.

Orjinal firmware kurulumunu da ;
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
klasörü içerisine yapmanız gerekiyor.daha sonra hack dosyalarnı bu klasör içerisine kopyalayacaksınız.phonex i neden yüklediniz anlamadım.İlk sayfadaki kurulum anlatımlarında phoenix yükleyin diye birşey yazmıyor.ilk sayfadaki anlatıma göre bir kurulum yapmış olsanız sorun yaşamazsınız.Ayrıca açama kapama tuşuna 3-4 sn değil sadece bir kere dokunp bırkmanız yeterli olacaktır.

suat__2006

suat__2006

Üye
Fatih kardeş öncelikle emeklerin içim çok tşk ederim. jaf sorununu şöle hallettim. OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 i jafın kurulu olduğu yere kopyaladım. sağ tıklayarak uyumluluktan sp2 yi ve yönetici olarak çalıştırı seçtim. sorun halloldu. son ı phone stil i yükledim. fakat ev ekranından samsungu seçtiğimde ı phone çıkıyor. yani samsung teması yokmu ı phone olanda?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Fatih kardeş öncelikle emeklerin içim çok tşk ederim. jaf sorununu şöle hallettim. OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 i jafın kurulu olduğu yere kopyaladım. sağ tıklayarak uyumluluktan sp2 yi ve yönetici olarak çalıştırı seçtim. sorun halloldu. son ı phone stil i yükledim. fakat ev ekranından samsungu seçtiğimde ı phone çıkıyor. yani samsung teması yokmu ı phone olanda?

Sorunsuz kurabildiğine sevindim.İlk sayfada hemen İphone ev teması resminin altında kırmızı ile yazdığım açıklamam var .onu dikkatlice okuyun.Birazdan daha ayrıntılı açıklamayı burada da paylaşacağım.

suat__2006

suat__2006

Üye
Samsung widget ev ekranına ait alt menü bar çıkartıldı.Kurulumla birlikte hafıza kartına otomatik kurulan gadget.swf yi değiştirebilirsiniz.Burada unutulmaması gereken ; Samsung widget ev ekranına ait alt menü barın çıkartılmış olduğu.Bu yüzen hangi gadget.swf yi kullanırsanız kullanın Samsung widget ev ekranına ait alt menü barı göremeyeceksiniz.

bu kısmı defalarca okudum. burada anlamadığım Samsung widget ev ekranına ait alt menü barın çıkartılmış olduğu. alt menü barı dediğinden kastın samsung ev ekranı ise sorun yok. ama alt menü barını ben ev ekranının en aşağıdaki telefon mesajlar felan olan kısmı olarak algılıyorum. keşke şu programlarının hepsi cfw nin içinde kurulu geliyor olsa. tek tuşla herşey tamam olurdu. bide *#0000# yaptığımda sürüm çıkmıyor ı phone da. sorun değil gerçi bu.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung widget ev ekranına ait alt menü bar çıkartıldı.bu kısmı defalarca okudum. burada anlamadığım Samsung widget ev ekranına ait alt menü barın çıkartılmış olduğu.

iPhone HS Ev ekranına ait gadgetlerin çalışabilmesi için bu alt barın çıkarılması gerekiyordu.iphone HS ye ait diallerden *#0000# yaparsanız göremezsiniz.Menü+yeşil tuş kombinasyonunu deneyip telin kendi dialerini çalıştırın.

Bir önceki mesajınızdaki sorunuzun cevabı ise ; orjinal gadget.swf yi hafıza kartına kopyalamanız gerekli.tek eksik yine alt bar yok.
Kısaca şöyle söyleyeyim ; İphone HS ,HTC HS , OMNiA HS ; bunların hepsi samsung widget Ev Ekranı tabanlı olarak çalışmaktadır.Sizlere düşen sadece hafıza kartınızdaki gadget.swf dosyalarını değiştirmek.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşağıdaki aynı açıklamalar ilk sayfaya da eklendi.

18 ADET GADGET DOSYALARI EKLENDi.LİNK İLK SAYFADA RESİMLERİN ALTINDA

Bu gadget'e ait toplam 4 adet sayfa var.Yana sürükleyin.

Animasyonlu Gadget

HTC Gadget

Değişik 2 Gadget daha

Buradaki gadget.swf dosyalarınızı hafıza kartınızdaki ile değiştireceksiniz.bir öncekinin yedeğini almayı unutmayın.Bazı gadget dosyaları stabil çalışmamaktadır.Stabil çalışanları bulmak sizin sorumuluğunuzda.Bu durumu da CFW ye ait bir sorunmuş gibi dile getirmemenizi özellikle belirteyim.

suat__2006

suat__2006

Üye
yana sürüklenmiyor ekran fatih kardeş... sırasıyla deniyom şimdi hepsini

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
yana sürüklenmiyor ekran fatih kardeş... sırasıyla deniyom şimdi hepsini
Sürüklenen 3 tane var.CFW kurulum ile ilk gelen gadget.swf'de yana sürüklenme özelliği yok.ilk resimde yeşil pil resmi olanda 4 adet sayfa var.o sürükleniyor.Zaten hepsinde var demedim:boxArtık onları da siz kontrol edin.Ben yoruldum.Yatıyorum artık.|-)

suat__2006

suat__2006

Üye
tşk ederim. dediğin yeşil pilli çok hoşuma gitmişti ama simgeler salıncak gibi sallanıyor bi müddet sonra. en iyi htc. iyi geceler....

--------------- Ekleme ---------------

fatih kardeş sen bunları tekrar kaldır bence. hiçbiri stabil değil. çoğu kilitliyor teli. senin cwf ye hata bulurlar bunun yüzünden.

Üst Alt