harita02
Üye
Bir kaç msj üstte verdiğim linki ayrıca ilk sayfaya ekledim.T9 (Metin Tahmin) sorunu halledildi.Gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.Samsug Widget Ev Ekranı Müzik Çalarında zaten ses artırma ve azaltma özelliği yok.Sadece çalan parçaları ileri veya geri alabilirsiniz.(Telin kendi yan tuşundan bahsediyorsanız.O tuş maalesef sadece kulaklık sesini açıp kapatmaya yarıyor.) Samsung Widgets Ev Ekranı PNHT grubunun bir çalışması olduğundan benim müdahale edebilmem mümkün değil.Ev ekranındaki bugları düzeltir yeni sürüm yayınlarlarsa ancak o zaman düzeltilmiş sürümü CFW'ye ekleyebilirim.İlginiz için teşekkür ederim.
pardon,ben sizi bir an cfw'yi kurdunuz diye düşündüm.Sonra farkettim.Siz sadece Tsunami kurdunuz.gadget.swf nin sizle bir ilgisi yokgadget.swf die bi dosya yokki. ben yazılım yüklemeden sadece ev ekranı teması yükledim.
Tsunami'yi sertifikalayarak kullanabilirsin.Bu CFW'de kullandığım Tsunami'yi aşağıdan indirebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Diğer ev ekranlarından Orange'yi de kullanabilirsin.forumlarda araştırma yaparsan orange için de sis dosyasına ulaşabilirsin.Diğer ev ekranları için durum biraz karışık maalesef
Offtopic, Liseyi Ertuğrul Gazi Lisesi'nde bitirdim.5 ylım geçti Bilecik'te
pardon,ben sizi bir an cfw'yi kurdunuz diye düşündüm.Sonra farkettim.Siz sadece Tsunami kurdunuz.gadget.swf nin sizle bir ilgisi yok
Kullandığınız wi-fi bağlantının o anki durumuna,girdiğiniz sitelere,modeme olan uzaklığa,hattâ modemin cinsine bile göre değişebilir.3G ile de bazı sorunlar yaşanabilir.O yüzden bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum,ama tüm gün wi-fi ile evin içinde 3G ile dışarıda dolaştım bir sorun yaşamadım.Dostum sık sık nette kopmalar yaşıyorum
fatih kardeş senin modife yazılımı yüklüyüm dedim en iyisi. ama linkler çalışmıyor şuanda. sedece orjinal yazlımı indirdim. gerisi yok.
bana yardımcı olurmusunuz. sadece ev ekranı teması yüklesemde olur. yükledim ama tema gelmedi.
Saat 03'e kadar buradayım.Sorun olursa yaz.jaf programı felan
--------------- Ekleme ---------------
kusura bakma yıldızlara dikkat etmemiştim. şimdi indiriyorum. temayıda sertifikaladım dediğin gibi ev ekranı temalarından seçtim ama yinede olmadı. şimdi cwf yi yükleyecem zaten. cam bu işlemi inşallah sorunsuz yükleyebilirim. tşk ederim.
teşekkürler kardeşim.ram blow arka planda çalıştığında dediğin gibi şarjı etkiliyor,3cü parti yazılm olduğundan müdahale etme imkanı yok.ben sadece ihtiyac halinde çalıştırıyorum.kardeş ellerine sağlık güzel oldu gerçektende bazı saygısız insanlarada kulak asma senin cwfyi yarın kuracam bende yanlı ram blowu kaldıracam bende çok erkenden sarjı bitiriyor bunun hakkında bi fikrin varmı
Teşekkür ederim fatihsüper oldu samsungun ana ekranına hayradım 5800'a çok yakıştı öyle zor bişeyde değil aslında bende tek sorun ekran kararmadı, temayı değiştirmeden 5 yükleme tamamlandı. ama işi birazcık bilen biri rahatlıkla yapar zaten bilmeyen biride korkar yapmaz eline sağlık gerçekten süper olmuş. "hızlı değil, stabil değil" filan diyenler gayet süper bence
anime plus yükledim çalışmıyor. Bu sürümden mi kaynaklanır
Ana ekranda tuşkilidi simgesi hiçbir işe yaramıyor.Yine ana ekranda operatör logosu,sinyal seviyesi ve batarya göstergesi görünmüyor.
Kurulum sonrası için ilk sayfadaki kırmızı ile yazılmış 8 maddelik uyarıyı okursanız sorununuza çözüm olacaktır.Ben teşekkür ederim.telefonda tarih saat vs ayar yapıp acınca yükleniyor yazısı cıkıyor 2 dk sonra ingilizceyle telefonu resetleyin diyor ama tuş kilidi kapalı olduğu için birşey yapamadım.açılmıyorda tuşlar.bataryayı cıkardım taktım actım teli aynı sorun yine wardı.
başka bir şey deneyeceğim.
yine de teşekkürler
Fatih abi, ellerine sağlık. Eski yazılımlardan çok daha güzel olmuş.. Güle güle kullanalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?