4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende öyle yapmıştım :) Tesadüfe bak :ehe

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
:kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
6x2 ikon modunu düzene koyacağım. İlgili modla biraz uğraşıldı mı olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Üstad, Bir Sorum Var Aklıma Takılan Bir şey Kaç Gündür. Resimde Gösterdiğim Olay Swf Uzantılı Dosyalarda Şu Flash Playerı Kullanan Oyunlarda Çıkıyor. (Örn: Mc Donaldsın Pazarlama Oyunu.) Seçeneklere Tıkladığımda Ekranı Döndür Seçeneği Çıkıyor. Ben Oto. Ekran Döndürmeyi Sevmiyorum Zırt Pırt Olmadık Yerde Kendi Kendine Dönüyor. Acaba Bu Ekranı Döndür Seçeneğini Normal Seçenekler Listesine eklemek Mümkün Olamaz mı?

D.N: Accel Switch'de Pek Hoşuma Gitmiyor. Tek Nedeni Sensörleri Tamamen Açıp Kapatıyor Olması. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekranı döndür özelliğini seçeneklere almak için bir yama olması gerekiyor. Böyle bir yama üretilmediği için şuanlık mümkün değil. Ama güzel düşünmüşsün.

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Ekranı döndür özelliğini seçeneklere almak için bir yama olması gerekiyor. Böyle bir yama üretilmediği için şuanlık mümkün değil. Ama güzel düşünmüşsün.

Bilgilendirdiğin için Çok Teşekkür Ederim Üstad. :)

----------Eklendi @ 11:28:32 ---------- Yazıldı @ 10:28:56 ----------

Üstad, Bu Olmasa Bile (ki Olsa İyi Olur Tabi) UC Web Browser'da Resimde Gösterdiğim Gibi Bir Özellik Var. O Ekranı Döndür Olayının İşlevini Görüyor Aslında. Ne Bileyim Bu Özelliği Programdan Çekip Accel Switch Gibi Bir Program Haline Getirsek Media Bar'a Eklesekde Güzel Olur ama Tabi Beni Aşıyor Bu Kısımlar. Maxicep'te Türkçeleştirme Falan Yapanlar Bu İşlerden Anlamazlar mı? :)

Belki Uğraşabilirler Dersen Konu Açalım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu bir programın içinden bir görev. Bir görevi program haline getirmek için sıfırdan bu görevi yerine getirebilecek program yazılmalıdır.

Yapabilen var mı bilmiyorum ama konu açarsan fikir verebilir :oke:

Acaba sadece ekranı döndür diye bir program yok mu :hmmm

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Bu bir programın içinden bir görev. Bir görevi program haline getirmek için sıfırdan bu görevi yerine getirebilecek program yazılmalıdır.

Yapabilen var mı bilmiyorum ama konu açarsan fikir verebilir :oke:

Acaba sadece ekranı döndür diye bir program yok mu :hmmm

Üstad, Çok Teşekkür Ederim.

Hiç Denk Gelmedim ve Bulamadım. Olsaydı Fw'lerde Accel Switch Yerine O Olurdu Diye Düşündüm Araştırmayı Bıraktım. Ne Türk'lerin Düzenlemiş Olduğu Fw'lerde Nede Yabancıların Düzenlemiş Olduğu Fw'lerde Hiç Görmedim.

Ben Bir Konu Açayım ama Tam Olarak Nereye Açacağımı Bilemedim :) S60 v5 Genel'e Açayım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet oraya aç.

emre2323

Üye
ya rambo kardes ben de 5230 kullanıyorum bana yardım et hangi cfw de tv out destegi var yardımcı olabilirmisin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5530, 5800 ve X6 da TV out var.

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
kardeşim çok saol cok işime yarayacak işin rast gelsin :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica:

tayo01

tayo01

Üye
rofs2 ye mi kurcaz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet.

tayo01

tayo01

Üye
tmm

kezman272727

kezman272727

Üye
bu modlar v60 a olur mu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bazıları oluyor. Deneyerek hangilerinin telefonu bozmadığını sen kendin öğreneceksin.

kezman272727

kezman272727

Üye
tamam teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim ;)

Üst Alt