4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi dosyaymış?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Üstad pek modla alakalı bir soru sayılmaz ama Rofs2'yi düzenledim yeniden paketlemeye başlıyorum duruyor duruyor işlemi erken bitiriyor, 10 kb bi dosya atıyor. NFE'ye geçtim dosyaları oraya aktardım. Bu sefer hata vererek işlemi iptal ediyor. "Hata: ROFS dosyası oluşturulamadı. İşlem yarıda bırakıldı." diye bir hata. Hiç başına gelmiş miydi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rofs'un içine attığın dosya isimlerine bak. İngilizce harf ve rakamların dışında başka bir isimli dosya bulunmamalı. Mesela sen 'Çekirdek' diye bir klasör yapıp atsan Rofs'a bu hatayı verir. Çünkü 'Ç' harfi Türkçedir.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Rofs'un içine attığın dosya isimlerine bak. İngilizce harf ve rakamların dışında başka bir isimli dosya bulunmamalı. Mesela sen 'Çekirdek' diye bir klasör yapıp atsan Rofs'a bu hatayı verir. Çünkü 'Ç' harfi Türkçedir.
Üstad, Çok Teşekkür Ederim. Her bir şeyi sana sorar oldum yine ama kusra bakma :(

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önceden söylemiştim yine söylüyorum: Sormazsan öğrenemezsin. Eee? Kime soracaksın? Bilen birine. Bilen biri olan bir kişide ben olduğuma göre.

Dostum sen doğru yoldasın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Açılış animasyonunu kaldırmak için boyutu 0 byte olan dosyaları kullanmalısın. Eğer tırnak işaretleri içerisindekileri silersen, sistem varsayılan dosyaları kullanır yine silinmez.

N97 portu daha iyi fakat neden desteği böyle az anlamadım. Üyenin söyledikleri oldukça mantıklı.

----------Eklendi @ 16:20:49 ---------- Yazıldı @ 16:18:00 ----------

Sanırım anladım, C6 bütün s60v5 cihazlara port edilebiliyor, n97 öyle değil :hmmm

c5-03 no port :):)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet C5 için port yapamamışlar.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Fw'yle Yüklü Olarak Gelsin diye Fotoğraflar Koymuştum. İsimlerinde "ğ" vardı. Ondanmış :)

Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim Üstad :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey değil :oke:

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Resimlerde ki gibi "Şimdi Konuşun" Ekranı Gelince Arka Plan Kararmış ya hani onu kaldırmak istiyorum. Nasıl Kaldırabilirim Acaba :)

Şimdiden Teşekkür Ederim Üstad.

Böyle Bir şey sormuştum üstad. Sende Tema ile alakalı olabilir demiştin. Temayı başka bir fwnin içine taşıdım yine kararıyor. Temayla Alakası yokmuş. Bilgin olsun diye yazdım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O zaman tema efektidir :hmmm.

N97 portunada ilerde el atmayı düşünüyorum. O zaman çözerim yavaş yavşa bu portu. Ön bilgi verdiğin için teşekkür ederim.

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Ben Teşekkür Ederim Üstad. :)

- Tema Efektini de Almıştım Hoş olduğu için değişmedi :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilmiyorum o zaman. Alt yapı farkından başka dosyalar etkiliyor.

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Anladım Üstad.

- Konu Açacaktım ama Gereksiz Olabilir diye bunuda buradan sorayım :)

-> Tuş Kilidi Titreşimi İptal Etme (Elimde Bir Dosya var ama bu dosyadan fw içerisinde yok. Yani dolayısıyla değişecek bir dosyası yok. Yinede denedim olumlu bir sonuç alamadım. Dosya Adı: TubeDevLock.rul - Ayrıca Gerekli Dosyayı Söylerseniz Onuda Bulabilirim)

-> Menü Yazılarını Ortalama (Bunun için "Sys/bin/10283389.dll" Yetiyorsa Kendim Halledebilirim)

Ben Mod Arşivin içinde ki dosyaları denedim de Tuş Kilidi Titreşimi İptal olmuyor. Yazı Ortalama Olayı için Yama olayı vardı dosyayı gösterip start diyorsun yapıyor ya onu denedim olmadı.

Konu Açmak Gerekmezse diye bir sorayım dedim. Şimdiden Teşekkür Ederim Üstad. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
- Tuş kilidi titreşimini iptal etmek için devlock şeklinde bir dosya olmalı mutlaka. Bunu bir metin editörüyle açıp içerisindeki "=100" kısımlarını "=0" yapacaksın (tırnak işaretleri yok tabi).

- Menü yazılarını ortalama modları çok tehlikeli modlardır. Yani herşeyi etkiliyorlar. Eline geçen menü yazılarını ortalama modlarını dene bakalım. N97 portunda hangisi çalışıyor böyle tespit edebilirsin.

Konu açmak gerekmiyor boşver. Hem ben konularıma baktığım için yeni cevapları daha çabuk görüyorum :oke:

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
- Tuş kilidi titreşimini iptal etmek için devlock şeklinde bir dosya olmalı mutlaka. Bunu bir metin editörüyle açıp içerisindeki "=100" kısımlarını "=0" yapacaksın (tırnak işaretleri yok tabi).

- Menü yazılarını ortalama modları çok tehlikeli modlardır. Yani herşeyi etkiliyorlar. Eline geçen menü yazılarını ortalama modlarını dene bakalım. N97 portunda hangisi çalışıyor böyle tespit edebilirsin.

Konu açmak gerekmiyor boşver. Hem ben konularıma baktığım için yeni cevapları daha çabuk görüyorum :oke:

Teşekkür Ederim Üstad.

----------Eklendi @ 17:56:55 ---------- Yazıldı @ 17:45:03 ----------

- Tuş kilidi titreşimini iptal etmek için devlock şeklinde bir dosya olmalı mutlaka.

Remod diye bir cfw var cfw bölümünde geçen onu denedim tuş kilidi titreşimi iptal edilmişti ama bu dosya bulunuyor mu diye baktım onuda göremedim. saba_devlock gibi bir şey vardı ama bu dosya yoktu. (
TubeDevLock.rul)
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
'devlock' kısmını içeren dosyayı bahsettiğni cfw den kendi cfwne at.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yalnız saba_devlock dosyasını orjinal fw'ye ya da c6 portuna değil, N97 portuna atıcaksın değil mi? Çünkü bahsettiğin dosya sadece N97 portunda çalışır.

----------Eklendi @ 18:19:40 ---------- Yazıldı @ 18:18:18 ----------

Bir de birşey sormak istiyorum, aşağıdaki hatalar var mı N97 portunda:

- Tuş kilidi mandalını aşağıya çekip basılı tutunca, tuş ve ekran kilitlenip tekrar geri açılıyor.
- QWERTY klavyede silme tuşunu basılı tutunca yazıların hepsi silinmiyor.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Yalnız saba_devlock dosyasını orjinal fw'ye ya da c6 portuna değil, N97 portuna atıcaksın değil mi? Çünkü bahsettiğin dosya sadece N97 portunda çalışır.

----------Eklendi @ 18:19:40 ---------- Yazıldı @ 18:18:18 ----------

Bir de birşey sormak istiyorum, aşağıdaki hatalar var mı N97 portunda:

- Tuş kilidi mandalını aşağıya çekip basılı tutunca, tuş ve ekran kilitlenip tekrar geri açılıyor.
- QWERTY klavyede silme tuşunu basılı tutunca yazıların hepsi silinmiyor.

- Tuş Kilidi Sorunu var.
- Qwerty'i Denememiştim. Birazdan N97'i Tekrar Yükleyeceğim O zaman Deneyip Söyliyim. Şuan C6 Yüklü ama Birazdan N97'e Geçicem. deneyip Söyleyeceğim.

Üst Alt