4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
lazım olur öğrenmek istiyorum :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dediğin şöyle birşey galiba; bir mod pakedinde sürüklemeli tuş kilidi ile yazı tipi modları var. Yazı tipini ayıklamak istiyorsun. Mod pakedinin içindeki Resource\Fonts klasörünü başka bir yere kopyalarsan yazı tipi modunu ayıklamış olursun.

Bir modu ayıklamak için, öncelikle ayıklamak istediğin mod hangi dosyalardan oluşuyor onu bilmen gerekiyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yok bir cfwden mod alıcam

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam o zaman alacağın modun hangi dosyalardan oluştuğunu bilirsen alabilirsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni daha oturaklı, hangi modun hangi sistemde çalıştığı belli olan, daha geniş çaplı bir arşiv oluşturuyorum. Arşiv olduğu için biraz daha dosya toplamam gerekiyor. 3 aya kadar çıkacaktır.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bende tam bunu dicektim :D

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Üstad, Kusura bakma yine seni rahatsız ediyorum ama.

Menüde 2 tane klasör var bunlara ikon atamak istiyorum. Araştırdım ama pek faydası olmadı bir danışayım dedim. İnternet ve Haritalar diye klasörler var bunlara ikon atamak için ne yapabilirim acaba?

Teşekkür Ederim, İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tavsiyem önce ikon pakedi modunu at telefona. Mesela C6v40 anna ikon pakedi. Daha sonra telefonda dediğinden daha fazla klasör oluşur. Sen istediğin düzeni yaparsın menüde. Son olarak menü düzenini telefonun C sürücüsünden çekip hafıza kartına atıp oradan da CFW için kullanabilirsin. Menü düzenini CFW'de kullanmayı biliyorsun ;)

Bundan sonra sadece menü düzenini kullanacaksın, üstüne bir de ikon pakedi. Otomatikmen ikon gelir onlara.

Ancak sen, özel ikon yapıp veya bir yerden bulup vermek istiyorsan, bu o kadar uzun bir iş ki zamanında ben yapmaktan vazgeçmiştim. Mesele bu kadar büyük yani :)

---------- Eklendi @ 22:44:22 ---------- Yazıldı @ 22:42:59 ----------

Bu arada, senin soruların açık ve net, tebrik ediyorum :alkis

Yani şöyle de yazabilirdin:

- Abi nasıl ikon atcaz bunlara.

Bende şöyle:

- What!!?

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Tavsiyem önce ikon pakedi modunu at telefona. Mesela C6v40 anna ikon pakedi. Daha sonra telefonda dediğinden daha fazla klasör oluşur. Sen istediğin düzeni yaparsın menüde. Son olarak menü düzenini telefonun C sürücüsünden çekip hafıza kartına atıp oradan da CFW için kullanabilirsin. Menü düzenini CFW'de kullanmayı biliyorsun ;)

Bundan sonra sadece menü düzenini kullanacaksın, üstüne bir de ikon pakedi. Otomatikmen ikon gelir onlara.

Ancak sen, özel ikon yapıp veya bir yerden bulup vermek istiyorsan, bu o kadar uzun bir iş ki zamanında ben yapmaktan vazgeçmiştim. Mesele bu kadar büyük yani :)

---------- Eklendi @ 22:44:22 ---------- Yazıldı @ 22:42:59 ----------

Bu arada, senin soruların açık ve net, tebrik ediyorum :alkis

Yani şöyle de yazabilirdin:

- Abi nasıl ikon atcaz bunlara.

Bende şöyle:

- What!!?

Teşekkür Ederim Üstad :)

Önceki Fw'de ki menü düzenini, ikon paketini, resource/apps içerisinde ki .mif uzantılı dosyaların hepsini aktardım (eksik olabilir ama). Önceki Fw'de bu klasörlerin ikonları vardı. Bunda ikon oluşmadı. :) Ama diğer bütün ikonlar önceki Fw'de ki ile aynı oldu. Acaba Resource/apps içerisinde ki .mif uzantılı dosyalara ayrıntılı bir şekilde baksam etkisi olur mu?

Resmide Burda :)

---------- Eklendi @ 00:39:24 ---------- Yazıldı @ 00:21:20 ----------

Her cfw konusunda paylaşmış olduğum bir tema vardı. Az önce gözüme çarptı temayla beraber ikonların değişebildiğini aklımdan çıkmış. Ben önceki cfw de bulunan temayı ve önceki cfw nin ikon paketini aktardığım halde neden değişmedi acaba...:hmmm

---------- Eklendi @ 01:56:18 ---------- Yazıldı @ 00:39:24 ----------

Sorun Resource/apps içerisinde ki mif uzantılı dosyaları tamamen aktarmamış olmamdan kaynaklanıyormuş. Bir tane denedim tesadüfen İnternet Klasörü Düzeldi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorununu kendin çömüşsün ;)

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Şuan gördüğüm tek sorun kaldı o da; Müzik Çalar'da Bellekten Ekle'ye Tıklayınca Hiçbir şey Olmuyor. Nasıl Çözebileceğimi Bilmiyorum Şuan :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şuan gördüğüm tek sorun kaldı o da; Müzik Çalar'da Bellekten Ekle'ye Tıklayınca Hiçbir şey Olmuyor. Nasıl Çözebileceğimi Bilmiyorum Şuan :)

Müzik çaları güncelle. Bellekten ekle kısmı kalkıyor.

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Müzik çaları güncelle. Bellekten ekle kısmı kalkıyor.

Aslında daha önce hiç görmemiştim bunu :) Güzel bir özellik gibi gelmişti düzeltmeye çalışıyorum bende :) Bu Arşivin içinde ki Müzik Çalar 15.2 (Türkçe & İngilizce)'yi Uygulayayım bari... Teşekkürler Üstad... :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim :oke:

Auglia

Auglia

Üye
link kırılmış galiba bi bakarmısın kardeş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biri mod arşivini mediafire'a upload edebilir mi? Bende arşivin sıkıştırılmış ve bu konudaki hali yok.

Auglia

Auglia

Üye
bu modlar lazım bana ya indirmemin bi yolu yokmu

Symbian Modder

Üye
wpload'a upload'u pessimist5 yaptığına göre hesabından girip indirip,başka bi siteye upload ederse [eğer pc'sinde yoksa] sorun ortadan kalkar zannımca.wupload'ın bu kazığı bana da kötü patladı. :D

• Beğen

Üst Alt