Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Bende öyle yapmıştım Tesadüfe bak
Pesimistt5
Üye
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
6x2 ikon modunu düzene koyacağım. İlgili modla biraz uğraşıldı mı olur diye düşünüyorum.
Pesimistt5
Üye
Üstad, Bir Sorum Var Aklıma Takılan Bir şey Kaç Gündür. Resimde Gösterdiğim Olay Swf Uzantılı Dosyalarda Şu Flash Playerı Kullanan Oyunlarda Çıkıyor. (Örn: Mc Donaldsın Pazarlama Oyunu.) Seçeneklere Tıkladığımda Ekranı Döndür Seçeneği Çıkıyor. Ben Oto. Ekran Döndürmeyi Sevmiyorum Zırt Pırt Olmadık Yerde Kendi Kendine Dönüyor. Acaba Bu Ekranı Döndür Seçeneğini Normal Seçenekler Listesine eklemek Mümkün Olamaz mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
D.N: Accel Switch'de Pek Hoşuma Gitmiyor. Tek Nedeni Sensörleri Tamamen Açıp Kapatıyor Olması.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Ekranı döndür özelliğini seçeneklere almak için bir yama olması gerekiyor. Böyle bir yama üretilmediği için şuanlık mümkün değil. Ama güzel düşünmüşsün.
Ekranı döndür özelliğini seçeneklere almak için bir yama olması gerekiyor. Böyle bir yama üretilmediği için şuanlık mümkün değil. Ama güzel düşünmüşsün.
Üstad, Bu Olmasa Bile (ki Olsa İyi Olur Tabi) UC Web Browser'da Resimde Gösterdiğim Gibi Bir Özellik Var. O Ekranı Döndür Olayının İşlevini Görüyor Aslında. Ne Bileyim Bu Özelliği Programdan Çekip Accel Switch Gibi Bir Program Haline Getirsek Media Bar'a Eklesekde Güzel Olur ama Tabi Beni Aşıyor Bu Kısımlar. Maxicep'te Türkçeleştirme Falan Yapanlar Bu İşlerden Anlamazlar mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Belki Uğraşabilirler Dersen Konu Açalım
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Bu bir programın içinden bir görev. Bir görevi program haline getirmek için sıfırdan bu görevi yerine getirebilecek program yazılmalıdır.
Yapabilen var mı bilmiyorum ama konu açarsan fikir verebilir
Acaba sadece ekranı döndür diye bir program yok mu
Hiç Denk Gelmedim ve Bulamadım. Olsaydı Fw'lerde Accel Switch Yerine O Olurdu Diye Düşündüm Araştırmayı Bıraktım. Ne Türk'lerin Düzenlemiş Olduğu Fw'lerde Nede Yabancıların Düzenlemiş Olduğu Fw'lerde Hiç Görmedim.
Ben Bir Konu Açayım ama Tam Olarak Nereye Açacağımı Bilemedim S60 v5 Genel'e Açayım.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Evet oraya aç.
emre2323
Üye
ya rambo kardes ben de 5230 kullanıyorum bana yardım et hangi cfw de tv out destegi var yardımcı olabilirmisin
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
5530, 5800 ve X6 da TV out var.
ErdoanKys
Üye
kardeşim çok saol cok işime yarayacak işin rast gelsin
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
tayo01
Üye
rofs2 ye mi kurcaz
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Evet.
tayo01
Üye
tmm
kezman272727
Üye
bu modlar v60 a olur mu?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Bazıları oluyor. Deneyerek hangilerinin telefonu bozmadığını sen kendin öğreneceksin.