Googledrive sorunu...yeni sürüm de performansı olumlu etkileyecek bir değişim var mı ? nasıl arkadaşlar durumlar.
teşekkürler.ota dan guncelleme alamiyorm md5 hatasi cikiyor.
Bataryayi kalibre etmen lazim uygulama var markettebatarya kalibrasyon sorunu var galiba hiç %100 olmuyor. %99 da kalıyor ve de açıp kapatınca %94 e iniyor direk
Ya bu akıllı telefonların en büyük derdi. Kullanmadan şarjın en az yüzde 10 inmesi gerçekten sinir bozucu. Çaresini bulamadım bir türlü..beyler yok ne yaptıysam olmuyor uykluda arka planda çok şarj yiyor. %100 de bırakıyorum gece sabah %85 ne yapıyor olabilir bunu. facebook twitter vs gibi program yok. sistem uygulamaları yapıyor sanırım. bu arada telefon gece çalmıyor sadece alarm kurulu wireless, mobil veri vs kapalı
Cm 11 de ben gece 12 gibi birakip sabah 10 da sadece yuzde2 azalarak buluyorum hem dalvikte hemde artta greenify saolsunYa bu akıllı telefonların en büyük derdi. Kullanmadan şarjın en az yüzde 10 inmesi gerçekten sinir bozucu. Çaresini bulamadım bir türlü..
alıcam sonunda note2Sadece yüzde iki azalmaya bende şahit oldum ama bazen böyle yapıyor. Hatta 9*10 saatte yüzde 2 falan bitmişti gözlerime inanamaıştımCm 11 de ben gece 12 gibi birakip sabah 10 da sadece yuzde2 azalarak buluyorum hem dalvikte hemde artta greenify saolsun

Aynen ya aliskin driliz boyle seylereSadece yüzde iki azalmaya bende şahit oldum ama bazen böyle yapıyor. Hatta 9*10 saatte yüzde 2 falan bitmişti gözlerime inanamaıştım![]()

Hocam romunuzu paylasacakmisiniz acabaYok acmadim cm10.1 b3 editledim gayet memnunum perf ve sarj gayet iyi
: