[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

nicked

nicked

Üye
eline saglik kardesim bu romda kalmaya devam edicem ve gelistirmeye devam edersin umarim :)

yokartk

Üye
yeni sürüm de performansı olumlu etkileyecek bir değişim var mı ? nasıl arkadaşlar durumlar.

teşekkürler.ota dan guncelleme alamiyorm md5 hatasi cikiyor.

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm de performansı olumlu etkileyecek bir değişim var mı ? nasıl arkadaşlar durumlar.

teşekkürler.ota dan guncelleme alamiyorm md5 hatasi cikiyor.
Googledrive sorunu...

tpnrck

tpnrck

Üye
batarya kalibrasyon sorunu var galiba hiç %100 olmuyor. %99 da kalıyor ve de açıp kapatınca %94 e iniyor direk

Bysalih41

Bysalih41

Üye
hasaneness

hasaneness

Üye
Bu uygulama tam olarak nasil kullaniliyor?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sarji %100 yap, calibre programi ile kakibre et sarji tamamen bitir tekrar sarj et tamamdır

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

yokartk

Üye
beyler yok ne yaptıysam olmuyor uykluda arka planda çok şarj yiyor. %100 de bırakıyorum gece sabah %85 ne yapıyor olabilir bunu. facebook twitter vs gibi program yok. sistem uygulamaları yapıyor sanırım. bu arada telefon gece çalmıyor sadece alarm kurulu wireless, mobil veri vs kapalı

scope_123

Üye
beyler yok ne yaptıysam olmuyor uykluda arka planda çok şarj yiyor. %100 de bırakıyorum gece sabah %85 ne yapıyor olabilir bunu. facebook twitter vs gibi program yok. sistem uygulamaları yapıyor sanırım. bu arada telefon gece çalmıyor sadece alarm kurulu wireless, mobil veri vs kapalı
Ya bu akıllı telefonların en büyük derdi. Kullanmadan şarjın en az yüzde 10 inmesi gerçekten sinir bozucu. Çaresini bulamadım bir türlü..

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Ya bu akıllı telefonların en büyük derdi. Kullanmadan şarjın en az yüzde 10 inmesi gerçekten sinir bozucu. Çaresini bulamadım bir türlü..
Cm 11 de ben gece 12 gibi birakip sabah 10 da sadece yuzde2 azalarak buluyorum hem dalvikte hemde artta greenify saolsun

• Beğen
Tepkiler: yokartk

yokartk

Üye
Vaay çok iyimiş onu da deneyelim o zaman bir pm olarak kullandıgın romun linkini yollarsan sevınırım greenify falan yaramadı aynen devam ediyor kapayamadıgımız sebeblerden dolayı :)
orjınal rom da supercharger la halledılıyorda o zaman da tamamen uyutuyor whatsaptan yazsalar gelmıyor arkadaş :) alıcam sonunda note2

• Beğen

scope_123

Üye
Cm 11 de ben gece 12 gibi birakip sabah 10 da sadece yuzde2 azalarak buluyorum hem dalvikte hemde artta greenify saolsun
Sadece yüzde iki azalmaya bende şahit oldum ama bazen böyle yapıyor. Hatta 9*10 saatte yüzde 2 falan bitmişti gözlerime inanamaıştım :D

• Beğen
Tepkiler: yokartk ve hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bunlar artik olgan seyler

• Beğen

yokartk

Üye
bysalih geçtin mi sende cm11 e :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Henuz gecmedim kendi duzenledigim romu kullaniyorum cm10.1 gayet memnunum ama cm11 ile ilgili hatalar giderildiginde kesinlikle cm11 e gecicem

yokartk

Üye
Ben bu gece geçicem buyuk ıhtımal cm11 direk art ı kullanıcam.

Senin düzenlediğin rom hangisi ben göremedim konu açmadın sanırım ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Yok acmadim cm10.1 b3 editledim gayet memnunum perf ve sarj gayet iyi

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Yakinda paylasmayi dusunuyorum ama bu aralar cok vaktim olmuyor.

Üst Alt