3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

egemen96

egemen96

Üye
çok teşekkürederim ama güncelleştirmeler nasıl olacak ovi maps falan

----------Eklendi @ 19:10:04 ---------- Yazıldı @ 18:06:49 ----------

tamam buldum oviden indiriliyor yeni sürüm

----------Eklendi @ 19:11:29 ---------- Yazıldı @ 19:10:04 ----------

saol çok teşekkürler

uamihrac

Üye
bu nasıl yükelniyor allah aşkına ya

cellat_0652

cellat_0652

Üye
teşekkürler ....

ousta

ousta

Üye
Çok teşekkürler. süperrr olmuş. fakat yükledikten sonra ram 53 mb sorun olurmu

ousta

ousta

Üye
Üstad notdefteri için önerbileceğin türkçe uygulama varmı?

erdi_s

erdi_s

Üye
usta mesaj okuyucu da olaydı daha güzel olurdu ya :)

erdi_s

erdi_s

Üye
Bu gps internet bağlantısı olmadan da konumu bulmaz mı yaw

ak42

ak42

Üye
bu benim yüklediğim ilk cfw telefonuma sorunsuz çalışıyor bu kadar hızlı olacağını bilseydim telefonun ilk aldığım gün yüklerdim :-) ama hoşuma gitmeyen tek şey ev ekranına istediğim programları koyamıyorum bunu düzeltme imkanımız varmı ev ekranında kapsamlı bi düzenleme yapılsaydı daha da başarılı olacağını sanıyorum

erdi_s

erdi_s

Üye
ev ekranına istediğin uygulamayı koyabilirsin kardeş. Ama kısayollara koyabilirsin. Bazı uygulamalar (mesela Nokia battery monitor) widget olarak koyuluyo ev ekranına

ak42

ak42

Üye
teşekkürler dostum ev ekranı düzenleme varmış ben ana ekranda ki seçenekler bölümünde düzenleme arıyor musum hata bende bu benim ilk fwm olunca acemilik çektim ana çok güzel mis hoşuma gitti elinize sağlık bide operayı kurdum sayfayı acıyorum üyelik girişimde falan pat diye kapanıyor benim tl de mi sorun var opera da mi bilemedim onun dışında hiç bi sorunla karşılaşmadım çok hızlı

----------Eklendi @ 04:13:35 ---------- Yazıldı @ 04:12:22 ----------

zaten kendi tarayıcısı opera yi falan aratmıyor

superman1

superman1

Üye
bu bir sorun deil patchleri kendiniz bi klasör halinde atmalısınz
Sevgili Dj öncelikle şunu söyleyeyim fw gerçekten çok sade ve stabilAncak iki problem varBirincisi Rom patcher otomatik patch yapmıyor. Bu sorunu Fw'yi editleyerek Senin rompatcher programını silip ben Pather.ldd-Patchersahadow.ldd-patcher s3.ldd dosyalarını gömüp Rom patcher patchlerini gömüp sonradan kurulabilen Rom patcher lite v3 olayıyla hallettim.İkinci problem ise önemli o da şuMasaüstüne koyulan Widgetler eğer internet destekli ise bir kere bağlandıktan sonra internet bağlantısını kesmiyor işte bunu düzeltmen gerekMesela AccuWeather programını masaüstünde widget olarak kullanıyorum.Telefon ilk açıldığında !İçerik çevrimiçi modda ! haline getirip havadurumunu güncelliyorum. Güncellemeden sonra !İçerik çevrimdışı modda! şekline aldığım zaman internet bağlantısı takılı kalıyor.İşte bu sorunu halledersen müteşekkir olurumGerçekten en sade ve güzel Fw bu ellerine sağlık

tzilayaz

Üye
menuyu portrait (dik) olarak kullanirken dijital saat gorunmuyor. Ekran goruntulerinde var oldugu gorunuyor..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
menuyu portrait (dik) olarak kullanirken dijital saat gorunmuyor. Ekran goruntulerinde var oldugu gorunuyor..
bende siz söylediğinizde dikkatimi çekti,son yaptığım mod lardan olsa gerek önemli bi şey deil ..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi.... :)

ousta

ousta

Üye
Teşekkürler djmatrix şimdi indirip kuracağım. 15.07.2011 tarihli cfw nizi kurmuştum çok menmunu fakat c5 tuş kildi bu sürümde mevcutmu birde not kısmı varmı? Emeğiniz için tekrar teşekkürler...

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
c5 tuş kilidi yok c6 ya devam :) not larda önce ki fw de olduğu gibi,bir dahakine unutmazsam notları da eklerim :)

Üst Alt