3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

ousta

ousta

Üye
Notları NokiaFirmwareEditor ile ekleme şansımız varsa paylaşabilirmisin dosyayı kendimiz eklemeyi deneyebilirmiyiz :) zahmet olmazsa şimdiden teşekkür ederim

----------Eklendi @ 19:26:48 ---------- Yazıldı @ 19:16:14 ----------

mangdaşire

mangdaşire

Üye
dj matrix,keşke şu güncellemede rompatcher vs.. programları çıkarsaymışsın.rompatcherde auto sorunu var,c6 tuş kilidini açmaya çalıştıgımda bazen dokunmatik işlemiyor,en son olarak birisi aradıktan 2-3 saniye sonra ekran açılmaya başlıyor.umarım bu sorunları cfwyi birdaha güncelleştirirsen çözersin.ama yinede güzel cfw tekrar teşekkürler...

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Notları NokiaFirmwareEditor ile ekleme şansımız varsa paylaşabilirmisin dosyayı kendimiz eklemeyi deneyebilirmiyiz :) zahmet olmazsa şimdiden teşekkür ederim

----------Eklendi @ 19:26:48 ---------- Yazıldı @ 19:16:14 ----------

şuan elimde yok bulursam fw ye eklerim
dj matrix,keşke şu güncellemede rompatcher vs.. programları çıkarsaymışsın.rompatcherde auto sorunu var,c6 tuş kilidini açmaya çalıştıgımda bazen dokunmatik işlemiyor,en son olarak birisi aradıktan 2-3 saniye sonra ekran açılmaya başlıyor.umarım bu sorunları cfwyi birdaha güncelleştirirsen çözersin.ama yinede güzel cfw tekrar teşekkürler...
rom patcher daha üst sürümü yüklerseniz auto sorunu çözülür diğer sorunları da çözmeye çaılışyorum arkalr mağlum tlf nun orjinal yazlımı deil o kadar kasılma olacak

mangdaşire

mangdaşire

Üye
şuan elimde yok bulursam fw ye eklerim

rom patcher daha üst sürümü yüklerseniz auto sorunu çözülür diğer sorunları da çözmeye çaılışyorum arkalr mağlum tlf nun orjinal yazlımı deil o kadar kasılma olacak
üst sürümü nasıl yükleyebilirim ki?dahili bileşen hatası veriyor.soruma cevap verdigin için teşekkürler :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

üst sürümü nasıl yükleyebilirim ki?dahili bileşen hatası veriyor.soruma cevap verdigin için teşekkürler :)
evt öyle oluyormuş bende unutmuşum onu da bi dahakine yazılıma güncellini atarım :)

to_the_net

Üye
2 Gün kullandım çok güzeldi ama...
1- Telefonu çok kasıyordu.
2- Sürüklemeyle tuş kilidi açma dokunmatiği bazen çalışmıyordu.
3- Dokunmatiği fazla hassas değildi.
4- 4x4 Menü olsaydı ve bu söylediğim sorunları giderseydin çok harika bir cfw olurdu.
5- 2 ekran arası geçiş çok sadece efektli bir geçiş yapsaydın harika olurdu
Sevdiğim yönleri ise...
1- Msj'larda tr karekterini çözmüşsün süper.
2- Müzik ve dosya optimazisyonunu çözmüşsün harika.
3- Dokunmatiği fazla hassas olmasa bile orjinal 5800 cfw'den kat kat iyi.

NOT: Telefonum 5800 XM v52.0.007

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
2 Gün kullandım çok güzeldi ama...
1- Telefonu çok kasıyordu.
2- Sürüklemeyle tuş kilidi açma dokunmatiği bazen çalışmıyordu.
3- Dokunmatiği fazla hassas değildi.
4- 4x4 Menü olsaydı ve bu söylediğim sorunları giderseydin çok harika bir cfw olurdu.
5- 2 ekran arası geçiş çok sadece efektli bir geçiş yapsaydın harika olurdu
Sevdiğim yönleri ise...
1- Msj'larda tr karekterini çözmüşsün süper.
2- Müzik ve dosya optimazisyonunu çözmüşsün harika.
3- Dokunmatiği fazla hassas olmasa bile orjinal 5800 cfw'den kat kat iyi.

NOT: Telefonum 5800 XM v52.0.007
1 ve 2 sebebi tema efektindendir en az akasan buydu şuana kadar,2. ev ekranına geçişi de kendi tercihime göre çok beğendim ayrıca diğer efeklerde daha çok kasıyordu
dokunmatik hassasiyet ise şu an için en iyisi bu ilerde mod çıktıkça güncellenecektir

ak42

ak42

Üye
usta bi daha ki güncelleme yaparsan c6-01 deki gibi bi klavye koyma imkânın varmı koyula biliyor mu c6-01 deki alfasayısal tuş takımi cok hos

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
usta bi daha ki güncelleme yaparsan c6-01 deki gibi bi klavye koyma imkânın varmı koyula biliyor mu c6-01 deki alfasayısal tuş takımi cok hos
c6-01 de ki alfasayısal pek farklı deil ki çok yakın 5800 a

lasta

lasta

Üye
Teşekkürler çok işime yaradı emeğine sağlık :)

erdi_s

erdi_s

Üye
usta eger bi güncelleme daha yaparsan düzeltebilirsen düzeltmeni istedigim bisey var da.
mesajlarda sohbetde mesajlasırken, mesela ben ms atıyorum cevap geliyo ama cevap benim attıgımdan yukarda görünüyo yani önce cevap gelmiş gibi oluyo anlatabildimmi bilmiyorum :)
bi de yeni mesaj geldiginde direk sohbetin acılması mümkün mü acaba? C6 da oldugu gibi.
Şimdiden teşekkür ederim :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
usta eger bi güncelleme daha yaparsan düzeltebilirsen düzeltmeni istedigim bisey var da.
mesajlarda sohbetde mesajlasırken, mesela ben ms atıyorum cevap geliyo ama cevap benim attıgımdan yukarda görünüyo yani önce cevap gelmiş gibi oluyo anlatabildimmi bilmiyorum :)
bi de yeni mesaj geldiginde direk sohbetin acılması mümkün mü acaba? C6 da oldugu gibi.
Şimdiden teşekkür ederim :)
sohbet te msj laşırken ki sorunu çözmeye çalışıyorum ama direkt sohbetin açılması ile ilgili bir mod yok şuan çıkarsa eklenebilir

erdi_s

erdi_s

Üye
erdi_s

erdi_s

Üye
djmatrix usta bi sorum olcak. Hani nokia c6ya anna güncellemesi getirdi ya. Son güncellemeyi esas alarak bi cfw hazirlamayi düsünüyo musun? Cok güzel gibi görünüyo da anna :D

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
djmatrix usta bi sorum olcak. Hani nokia c6ya anna güncellemesi getirdi ya. Son güncellemeyi esas alarak bi cfw hazirlamayi düsünüyo musun? Cok güzel gibi görünüyo da anna :D
bu gün anna güncellemesi gelebilir :)

erdi_s

erdi_s

Üye
süper yaaa :D yarın yüklerim süpersin ;) demekki icime dogmus :D

• Beğen
Tepkiler: CONNECTED7
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
biraz önce baktım yok dedi. sen bunu __djmatrix neye göre söylüyorsun ki

erdi_s

erdi_s

Üye
biraz önce baktım yok dedi. sen bunu __djmatrix neye göre söylüyorsun ki
bugün gelebilir demis 6 saat önce. Ben daha netin basına yeni gectim. Baktım foruma 29 eylül güncellemesi yazıyo. Niiye demiyim ki

Üst Alt