3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
usta teşekkürler, eline sağlık. dün itibariyle senin cfw ni kurdum.hoşuma gitti.yalnız bi sorunum var.sildiğin gereksiz uygulamalar arasında etkin notlar uygulaması da var galiba.(biraz unutkan olduğumdan) çok işime yarıyordu.eğer elinde varsa kurulum dosyalarını bana gönderebilir misin?(veya alternatif bir uygulama varsa önerebilir misin?) sırf notlar içinde cfw den vazgeçmek istemiyorum.şimdiden teşekkürler...
bu işini görür:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...pdf-doc-xls-ppt-txt-wiever-reader-376136.html

sitting

sitting

Üye
Hocam ilk başta oyunlarım açılıyordu şimdi açılmıyor donuyor içindeki ram programıyla şıkıştır diyorum şifre yazıyorum atıyor beni geri ne yapmam gerekli

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilk başta oyunlarım açılıyordu şimdi açılmıyor donuyor içindeki ram programıyla şıkıştır diyorum şifre yazıyorum atıyor beni geri ne yapmam gerekli
ramblow ******:

slm5288

Üye
sayın djmatrix,emegine tesekur ederim,bende 52.0.101 version modiyife fw yuklu bunu nasıl yuklerim.ilginize tesekkur ederim.

eoner

eoner

Üye
şarjı cok fena gidiyo. Cfw super ama sarj bakından uymuyor. Bu nedenle orjinale dönecem. Tşk

PureFood

PureFood

Üye
şarjı cok fena gidiyo. Cfw super ama sarj bakından uymuyor. Bu nedenle orjinale dönecem. Tşk

Bende sorun yok kullanmazsam 2 gün rahat gider, her gün ettiriryorum (tam olarak bitmemesine rağmen)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

buyukkaptan90

Üye
Emeğine sağlık kardeşm bi deneyeyim..
Operadan atma sorunu var mı kardeş?

erdi_s

erdi_s

Üye
gpsi sorunsuz kullanabilen var mi arkadaslar? bende cevrimici olsun olmasin hic bulmuyo ne yapmam lazim

superman1

superman1

Üye
Sevgili arkadaşlar bu Fw de RomPatcher otomatik olarak patch çalıştırmıyor ve patch ler de yok RomPatcher boş geliyor sadece bende mi sorun var yoksa kimse fark etmedi mi acaba

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili arkadaşlar bu Fw de RomPatcher otomatik olarak patch çalıştırmıyor ve patch ler de yok RomPatcher boş geliyor sadece bende mi sorun var yoksa kimse fark etmedi mi acaba
bu bir sorun deil patchleri kendiniz bi klasör halinde atmalısınz

Üst Alt