3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
bende bu gün güncellemeyi düşünüyordum :) iyi günlerde kullan...

----------Eklendi @ 20:06:21 ---------- Yazıldı @ 20:04:56 ----------

bu soruyu pek anlamadım ??? :D

eywallah saolasın eline sağlık ;)

teveci

Üye
hocam öncelikle eline sağlık çalışmanı beğendim allah kısmet ederse bugün yüklemek istiyorum ama şu resimli anlatım verdiğin sayfadaki tüm linkler ölü ve ben google de ne kadar araştırma yaptıysam da 3 ünü de bulamadım linkleri koyabilirsen sevinirim herkese iyi akşamlar...

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
hocam öncelikle eline sağlık çalışmanı beğendim allah kısmet ederse bugün yüklemek istiyorum ama şu resimli anlatım verdiğin sayfadaki tüm linkler ölü ve ben google de ne kadar araştırma yaptıysam da 3 ünü de bulamadım linkleri koyabilirsen sevinirim herkese iyi akşamlar...
buyur kardeş : http://www.maxicep.com/www.maxicep....-port-5800-5230-5530-x6-70-mb-ram-517260.htmlhttp://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-port-5800-5230-5530-x6-70-mb-ram-517260.html

erdi_s

erdi_s

Üye
usta anna süper olmuş. Yükledikten sonra ilk defa giriyorum nete anca teşekkür fırsatı buldum :) 5 gündür kullanıyorum ve cok memnunum. Bisey sorcam. Biliyorum cok soruyorum ama hani c6-01, c7 ve n8 modellerine anna ile birlikte iphone gibi dikey ekranda qwerty klavye de geldi diye biliyorum. Bunu 5800 cfw için uyarlama gibi bi şansın var mı :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
usta anna süper olmuş. Yükledikten sonra ilk defa giriyorum nete anca teşekkür fırsatı buldum :) 5 gündür kullanıyorum ve cok memnunum. Bisey sorcam. Biliyorum cok soruyorum ama hani c6-01, c7 ve n8 modellerine anna ile birlikte iphone gibi dikey ekranda qwerty klavye de geldi diye biliyorum. Bunu 5800 cfw için uyarlama gibi bi şansın var mı :)
şimdilik yok gibi :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

ercan5800xm

Üye
arkadaşım varya emeğine saygı.gerçekten çok güzel yapmışsın.çok teşekkür ederim.bravo yani.

cncsenol

cncsenol

Üye
ilk defa telefonu flashladım çok güzel oldu kardeşim ellerine sağlık :op:

PureFood

PureFood

Üye
müdür 15 temmuz sürümü vardı son sürüme güncelledim harikasın da

normal ekrandayken qwerty klavye acılmıyo ya :s

ascella

Üye
arkadaşlar nasıl kuruluyor bu...yardımcı olurmusunuz

makina06

Üye
gayet problemsiz bir sürüm olmuş, elinize sağlık.

fakat, e-posta ve mail for exchange eksikliği benim için kayda değer. şayet imkanınız varsa bu ikisini tekrar eklemenizi rica ediyorum. bu kadar memnun kalmışken, sırf google sync için farklı bir fw'e geçmek istemem.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
gayet problemsiz bir sürüm olmuş, elinize sağlık.

fakat, e-posta ve mail for exchange eksikliği benim için kayda değer. şayet imkanınız varsa bu ikisini tekrar eklemenizi rica ediyorum. bu kadar memnun kalmışken, sırf google sync için farklı bir fw'e geçmek istemem.
bir sonra ki fw de eklenecek :)

pEacEheLL

Üye
Arkadaşım ben bir telefon yaktım ve uslanmadım 1 haftadan beri yazılım atıyorum ve yazılım arıyorum kafayı yemiş durumdaydım taki senin yazılımını kuranakadar.Yazılımın hem hızlı hem görselliği ve tema seçenekleri olsun harika.Bakıyorum başka konulara alakasız şeyler abartılı sunumlar bunları ele aldığımda ama burada senin hakkının yenildiğini düşünüyorum reklamın yok kendinden emin bir şekilde sunumu yapmışsın hatalarınıda kobul ediyorsun saat vs gibi ama onlar işin tuzu biberi varsın olsun ramblowu ayarladıkmı icabına bakar valla nediyim ben bunu kullanılırım dahada şansımı zorlayıp yazılım atmam vallaha telefona renk geldi black temasını çok sevdim onu kullanıyorum şimdi görsellikten ziyade birde çok hızlı gerçekten ellerine kollarına yüreğine sağlık çok özü sözü bir arkadaşsın samimiyetini yazılımı kurduktan sonra anlamış oldum bundan sonrada yeni çalışmalarını bekliyorum ben pek anlamam bu işlerden fakat sana ufak bir sorum olacak bu yazılımda sertifika varmı yani programları kurarken setifika hatası almam değilmi çünki ben yazılımı atarken RM-356_52.0.007_prd.core.C0r,RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02,RM-356_52.0.007_027_000_U001.uda.fpsx dosyalarını seçip yükledim öteki 3 dosya ne işe yarıyor sertifika ile bir alakası varmı onu öğrenmek istiyorum dediğim gibi pek bilgim yok aydınlatırsan sevinmiş olucam söyliyeceklerim ve sorucak olduklarım bunlar bunun dışında sana şunu söylemeliyim durmak yok yola devam arkadaşım çok teşekkürler....:alkis

• Beğen
Tepkiler: djmatrix

Üst Alt