anltım sitede var biraz araştırma yaparsanız bulursunuzbu nasıl yükelniyor allah aşkına ya
iyi günlerde kullanteşekkürler ....

normalde 50-60 mb arası olması lazım,bi sorun olmazÇok teşekkürler. süperrr olmuş. fakat yükledikten sonra ram 53 mb sorun olurmu
bu konunun dier sayfalarına bak bi tane paylaşmıştımÜstad notdefteri için önerbileceğin türkçe uygulama varmı?

Sevgili Dj öncelikle şunu söyleyeyim fw gerçekten çok sade ve stabilAncak iki problem varBirincisi Rom patcher otomatik patch yapmıyor. Bu sorunu Fw'yi editleyerek Senin rompatcher programını silip ben Pather.ldd-Patchersahadow.ldd-patcher s3.ldd dosyalarını gömüp Rom patcher patchlerini gömüp sonradan kurulabilen Rom patcher lite v3 olayıyla hallettim.İkinci problem ise önemli o da şuMasaüstüne koyulan Widgetler eğer internet destekli ise bir kere bağlandıktan sonra internet bağlantısını kesmiyor işte bunu düzeltmen gerekMesela AccuWeather programını masaüstünde widget olarak kullanıyorum.Telefon ilk açıldığında !İçerik çevrimiçi modda ! haline getirip havadurumunu güncelliyorum. Güncellemeden sonra !İçerik çevrimdışı modda! şekline aldığım zaman internet bağlantısı takılı kalıyor.İşte bu sorunu halledersen müteşekkir olurumGerçekten en sade ve güzel Fw bu ellerine sağlıkbu bir sorun deil patchleri kendiniz bi klasör halinde atmalısınz
dostum gerçekten çok kötü bişey o boşu boşuna telefnunda olurusta mesaj okuyucu da olaydı daha güzel olurdu ya![]()
bende siz söylediğinizde dikkatimi çekti,son yaptığım mod lardan olsa gerek önemli bi şey deil ..menuyu portrait (dik) olarak kullanirken dijital saat gorunmuyor. Ekran goruntulerinde var oldugu gorunuyor..