3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

agaççç

Üye
hocam orjinal yazılımda 7 tane dosya var bunda 6 tane var fark eder mi veya nasıl atarız hemen ccevap verirmisin.

PureFood

PureFood

Üye
Fark yapmaz hacı at sen

mangdaşire

mangdaşire

Üye
panpalar bu agaçç benim arkadaş ben ondan cwfyi aldım.şimdi win.7 de kurmaya çalışıyorum.yazılımı c/program files/nokia/phoenix/products/rm356 klasörünün içine attım,parametre hatalı dedi.yani bilgisayar yazılımı görmüyor.sizce neden hata verdi?digerlerini kurarken aynı hatayı vermemişti.birde arkadaşın da dedigi gibi 6 dosya var 7 olması gerek miyor mu?

PureFood

PureFood

Üye
Fark yapmaz.

Olmaması lazım, en son klasör rm-356 adında, tüm dosyalarıda oraya atman lazım, atmışın, use ini deyince 3 tane yeşil ışık yanıcak. yanmadı mı ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Fark yapmaz.

Olmaması lazım, en son klasör rm-356 adında, tüm dosyalarıda oraya atman lazım, atmışın, use ini deyince 3 tane yeşil ışık yanıcak. yanmadı mı ?
yanmadı parametre hatası dedi.benim en son klasörün adı tam olarak:"RM-356" büyük harflerle.herşey tam.eski cfwlerimi görüyor ama bunu neden görmüyor ki?

PureFood

PureFood

Üye
Allah Allah aynısını yaptım senin gibi. USE INI dediğim anda 3 yeşil ışık yandı.
Elinle seç tek tek MCU'dan PPM ve APE varianttan ama hangileri hangilerine unuttum.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Allah Allah aynısını yaptım senin gibi. USE INI dediğim anda 3 yeşil ışık yandı.
Elinle seç tek tek MCU'dan PPM ve APE varianttan ama hangileri hangilerine unuttum.
arkadaş 166 mblık bi orjinal fw dosyası vardı onu kurdu içine attı.şimdi ev ekranı açılmıyor.direk menüye atıyor.birde rkadaş xpde yaptı.

----------Eklendi @ 17:19:26 ---------- Yazıldı @ 17:06:55 ----------

arkadaşlar hala parametre hatası veriyor

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

arkadaş 166 mblık bi orjinal fw dosyası vardı onu kurdu içine attı.şimdi ev ekranı açılmıyor.direk menüye atıyor.birde rkadaş xpde yaptı.

----------Eklendi @ 17:19:26 ---------- Yazıldı @ 17:06:55 ----------

arkadaşlar hala parametre hatası veriyor
vermemesi lazım klasörleri silip tekrar yapın

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
olmazsa git arkadaşında at :)

PureFood

PureFood

Üye
Yönetici olarak açtın mı JAF'ı ?

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Yönetici olarak açtın mı JAF'ı ?
evet ama dedigim gibi parametre hatası verdi.orjinal yazılımı diger flaşladıgım cfwmi görüyor ama bunu görmedi.neyse arkadaşta attım,hiç bir zaman cfw degiştirecegimi sanmıyorum.gerçekten dedigin gibi çok güzelmiş İsmet kardeşim :) donanımsal bi sorun çıkmadıgı sürece yazılım degiştirmeyecegim.attıgım 4 cfwnin içindeki en ama en güzeli.neyse çok teşekkürler... :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye

evet ama dedigim gibi parametre hatası verdi.orjinal yazılımı diger flaşladıgım cfwmi görüyor ama bunu görmedi.neyse arkadaşta attım,hiç bir zaman cfw degiştirecegimi sanmıyorum.gerçekten dedigin gibi çok güzelmiş İsmet kardeşim :) donanımsal bi sorun çıkmadıgı sürece yazılım degiştirmeyecegim.attıgım 4 cfwnin içindeki en ama en güzeli.neyse çok teşekkürler... :)

Sonunda :) Hadi hayırlı olsun artık değiştirme sakın çok az hata var ram durumu, şarj falan fena değil en azından ofw den kaliteli :good:
Tekrar cfw liler kervanına hoşgeldin, benim herkes ev ekranı resmini koysun konusuna bi resim postalarsın artık :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye

Sonunda :) Hadi hayırlı olsun artık değiştirme sakın çok az hata var ram durumu, şarj falan fena değil en azından ofw den kaliteli :good:
Tekrar cfw liler kervanına hoşgeldin, benim herkes ev ekranı resmini koysun konusuna bi resim postalarsın artık :D
tamam :D v60 çıksa bile güncellemicem.bu v101 çıksa bile güncellemicem :D.

PureFood

PureFood

Üye
Yok bee aman değil v60 v100 gelse cfw gibi olmaz orjinal yazılımlar . yavaş çünkü

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

Yok bee aman değil v60 v100 gelse cfw gibi olmaz orjinal yazılımlar . yavaş çünkü
beğenmenize sevindim arkadaşlar... :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
beğenmenize sevindim arkadaşlar... :)
tuş kilidi yaptıgımda 1 dkda bir falan menü tuşunun ışıgı yanıyor.onu nasıl kapatabilirim?birde telefonu bilgisayara usb ile bagladıgımda c6,bluetooth ile bagladıgımda x6 normal olarak telefona baktıgımda 5800 görünüyor üçünüde nasıl 5800 yapabilirim veya yapabilir miyim? :D:ehe
gerçekten çok iyi cfw.yükleyecek arkadaşlar hiç korkmayıp yüklesinler.hem ofw gibi yükleniyor hem de görünüm olarak çok güzel.

----------Eklendi @ 22:52:09 ---------- Yazıldı @ 22:10:33 ----------

bu arada parametre hatasının çözümünü buldum sanırım.ben arkadaştan alırken eksik atmış galiba.bu yüzden parametre hatası verdi.

PureFood

PureFood

Üye
Ayarlar - Telefon - bildirim ışıkları - beklemede ışığı - açık ışığı kapalı yap.
Değiştirme öyle kalsın ben sadece ovi suiteden bağlanıyorum c6-00 görüyor problem değil yani.

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Ayarlar - Telefon - bildirim ışıkları - beklemede ışığı - açık ışığı kapalı yap.
Değiştirme öyle kalsın ben sadece ovi suiteden bağlanıyorum c6-00 görüyor problem değil yani.
sagol.ama telefonu öyle gördükçe tuhafıma kaçıyor :D neyse zaten çok büyük bir problem degil.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt