yanmadı parametre hatası dedi.benim en son klasörün adı tam olarak:"RM-356" büyük harflerle.herşey tam.eski cfwlerimi görüyor ama bunu neden görmüyor ki?Fark yapmaz.
Olmaması lazım, en son klasör rm-356 adında, tüm dosyalarıda oraya atman lazım, atmışın, use ini deyince 3 tane yeşil ışık yanıcak. yanmadı mı ?
arkadaş 166 mblık bi orjinal fw dosyası vardı onu kurdu içine attı.şimdi ev ekranı açılmıyor.direk menüye atıyor.birde rkadaş xpde yaptı.Allah Allah aynısını yaptım senin gibi. USE INI dediğim anda 3 yeşil ışık yandı.
Elinle seç tek tek MCU'dan PPM ve APE varianttan ama hangileri hangilerine unuttum.
vermemesi lazım klasörleri silip tekrar yapın
arkadaş 166 mblık bi orjinal fw dosyası vardı onu kurdu içine attı.şimdi ev ekranı açılmıyor.direk menüye atıyor.birde rkadaş xpde yaptı.
----------Eklendi @ 17:19:26 ---------- Yazıldı @ 17:06:55 ----------
arkadaşlar hala parametre hatası veriyor
arkdaşta attım da,kendimde hata veriyor hala ama.vermemesi lazım klasörleri silip tekrar yapın
evet ama dedigim gibi parametre hatası verdi.orjinal yazılımı diger flaşladıgım cfwmi görüyor ama bunu görmedi.neyse arkadaşta attım,hiç bir zaman cfw degiştirecegimi sanmıyorum.gerçekten dedigin gibi çok güzelmiş İsmet kardeşimYönetici olarak açtın mı JAF'ı ?
donanımsal bi sorun çıkmadıgı sürece yazılım degiştirmeyecegim.attıgım 4 cfwnin içindeki en ama en güzeli.neyse çok teşekkürler... 
evet ama dedigim gibi parametre hatası verdi.orjinal yazılımı diger flaşladıgım cfwmi görüyor ama bunu görmedi.neyse arkadaşta attım,hiç bir zaman cfw degiştirecegimi sanmıyorum.gerçekten dedigin gibi çok güzelmiş İsmet kardeşimdonanımsal bi sorun çıkmadıgı sürece yazılım degiştirmeyecegim.attıgım 4 cfwnin içindeki en ama en güzeli.neyse çok teşekkürler...
![]()
Hadi hayırlı olsun artık değiştirme sakın çok az hata var ram durumu, şarj falan fena değil en azından ofw den kaliteli 

tamam
SonundaHadi hayırlı olsun artık değiştirme sakın çok az hata var ram durumu, şarj falan fena değil en azından ofw den kaliteli
Tekrar cfw liler kervanına hoşgeldin, benim herkes ev ekranı resmini koysun konusuna bi resim postalarsın artık![]()
v60 çıksa bile güncellemicem.bu v101 çıksa bile güncellemicem
.
evet ama dedigim gibi parametre hatası verdi.orjinal yazılımı diger flaşladıgım cfwmi görüyor ama bunu görmedi.neyse arkadaşta attım,hiç bir zaman cfw degiştirecegimi sanmıyorum.gerçekten dedigin gibi çok güzelmiş İsmet kardeşimdonanımsal bi sorun çıkmadıgı sürece yazılım degiştirmeyecegim.attıgım 4 cfwnin içindeki en ama en güzeli.neyse çok teşekkürler...
![]()
beğenmenize sevindim arkadaşlar...Yok bee aman değil v60 v100 gelse cfw gibi olmaz orjinal yazılımlar . yavaş çünkü

tuş kilidi yaptıgımda 1 dkda bir falan menü tuşunun ışıgı yanıyor.onu nasıl kapatabilirim?birde telefonu bilgisayara usb ile bagladıgımda c6,bluetooth ile bagladıgımda x6 normal olarak telefona baktıgımda 5800 görünüyor üçünüde nasıl 5800 yapabilirim veya yapabilir miyim?beğenmenize sevindim arkadaşlar...![]()

sagol.ama telefonu öyle gördükçe tuhafıma kaçıyorAyarlar - Telefon - bildirim ışıkları - beklemede ışığı - açık ışığı kapalı yap.
Değiştirme öyle kalsın ben sadece ovi suiteden bağlanıyorum c6-00 görüyor problem değil yani.
neyse zaten çok büyük bir problem degil.ofw den 5800 usb görüntülerini alıp bu fw ye gömersen 5800 olarak görür
sagol.ama telefonu öyle gördükçe tuhafıma kaçıyorneyse zaten çok büyük bir problem degil.