3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

craluser

Üye
arkadaşım herşey güzelde ben bu dedigin uygulamaları nasıl yükleyecem yükledikten sonra ne gibi gelişemler meydana gelecek en önemlisi telefona bişey olurmu ondan korkuyorum yani yaklaşık bir kaç aydır bu dediginiz şeyleri yapmak istiyorum ama pek emin olamıyorum şimdi benim bu işlemleri yapmam için hangi programlara ihtiyacım var öncelikle onu söylersen iyi olur, ondan sonraki aşama nedir onuda söylersen çok memnun olurum yardımın için şimdiden çok teşşekür ederim....:oke:

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım herşey güzelde ben bu dedigin uygulamaları nasıl yükleyecem yükledikten sonra ne gibi gelişemler meydana gelecek en önemlisi telefona bişey olurmu ondan korkuyorum yani yaklaşık bir kaç aydır bu dediginiz şeyleri yapmak istiyorum ama pek emin olamıyorum şimdi benim bu işlemleri yapmam için hangi programlara ihtiyacım var öncelikle onu söylersen iyi olur, ondan sonraki aşama nedir onuda söylersen çok memnun olurum yardımın için şimdiden çok teşşekür ederim....:oke:
gerekli programlar ve nasıl kurulacağı bu konunun dier sayfalarında paylaşmıştım,ne gibi gelişmeler oluyor demişsin;en önemlisi telefon ev ekranı c6 oluyor ve tlf hackli oluyor diğer farkları ise ilk sayfa da görebilirsin :)

kj2al

kj2al

Üye
Facebooktan Video IzLeniyor mu? C6 da web tarayıcıda IzLeniyordu Bu Cfwde de IzLeniyor mu? Bi de PiL Ömrü 3-4 gün Gidiyor Demissiniz öyLeyse Harika Bi Cfw oLsa Gerek Ki Bunu YorumLardan Gayet Açık Bi ŞekiLde AnLıyoruz.. Pc Basına Geçince KesinLikLe Denicem Emeğine SağLık TeşekkürLer..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
facebook ta video izleme şuan s60 v5 lerin hiçbirinde yok

PureFood

PureFood

Üye
Hocam ya e-posta yok silmişsin. Nokianın kendi epostasını kurayım dedim, dahaili bileşen hatası aldım. :S

fatih54102

fatih54102

Üye
işte cfw budur özelliğinden deil ama adam kendini hiç övmemiş , hem emek var, çoğu cfw de adamlar kendini övüyo. ilerde atabilirim ama şimdi atmayacağım, saol dostum:tşk:

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
işte cfw budur özelliğinden deil ama adam kendini hiç övmemiş , hem emek var, çoğu cfw de adamlar kendini övüyo. ilerde atabilirim ama şimdi atmayacağım, saol dostum:tşk:
bir fw de en sevmediğim reklamla doldurulması,bence en güzeli sade olanı,şimdine güle güle kullan

Kaldırmasaydın ev ekranında havalı duruyordu :d:

Neyse önemli değil artık ev ekranım boş zaten bi saat duruyor :cool
fw yi güncellersem eğer unutmazsam eklerim e-postayı

PureFood

PureFood

Üye
bir fw de en sevmediğim reklamla doldurulması,bence en güzeli sade olanı,şimdine güle güle kullan

fw yi güncellersem eğer unutmazsam eklerim e-postayı

Bi e posta için flash atamam hocam ya :D Alıştım buna düzenim oturdu artık boşver e postayı aman :pro:

memduh06199

Üye
Arkadaslar biri bana yardım etsin telefon titriyor acılmıyor ya kaç kere jaf ile denedim olmadı bi yardım lütfen

DPool

DPool

Üye
Süpersin :tşk:

coldman41

coldman41

Üye
Teşekkürler kullanıyorum ve mutluyum :D :good::good::good::good::good:

qbx

Üye
Telefonuma yükledim dünden beri kullanıyorum çok memnunum teşekkürler. Ancak yazılımda e-mail ve mail for exchange yok. Ben google takvimi telefonun takvimi ile eşitleyerek kullanıyordum. Bunun için de mail for exchange kullanıyordum. Ben bu programları yüklemeye çalıştım e-mail yüklendi dedi ancak simgesini ve ayarlarını hiçbir yerde bulamadım. Mail for exchange içinse güncelleme hatası veriyor, yükletmiyor. Mail for exchange'i yüklemenin bir yolu ya da google takvimi eşitlemenin bir yolu var mıdır? Bir de officesuite 6.2 pro yüklemeye çalıştım onda da bir hata veriyor yükletmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma yükledim dünden beri kullanıyorum çok memnunum teşekkürler. Ancak yazılımda e-mail ve mail for exchange yok. Ben google takvimi telefonun takvimi ile eşitleyerek kullanıyordum. Bunun için de mail for exchange kullanıyordum. Ben bu programları yüklemeye çalıştım e-mail yüklendi dedi ancak simgesini ve ayarlarını hiçbir yerde bulamadım. Mail for exchange içinse güncelleme hatası veriyor, yükletmiyor. Mail for exchange'i yüklemenin bir yolu ya da google takvimi eşitlemenin bir yolu var mıdır? Bir de officesuite 6.2 pro yüklemeye çalıştım onda da bir hata veriyor yükletmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
e-postayı o şekilde kuramazsınız,cfw editör ile yazılıma gömmeniz gerekiyor,office içinde başka program dene olması lazım

Pessimist.mc

Üye
tsk hacı :D

boyabatlım

boyabatlım

Üye
usta teşekkürler, eline sağlık. dün itibariyle senin cfw ni kurdum.hoşuma gitti.yalnız bi sorunum var.sildiğin gereksiz uygulamalar arasında etkin notlar uygulaması da var galiba.(biraz unutkan olduğumdan) çok işime yarıyordu.eğer elinde varsa kurulum dosyalarını bana gönderebilir misin?(veya alternatif bir uygulama varsa önerebilir misin?) sırf notlar içinde cfw den vazgeçmek istemiyorum.şimdiden teşekkürler...

Üst Alt