kesinlikle senden kaynaklanıyor bi çok tlf na yükledim program açıkken bile min 30 mb ı gördüm programsın 50-59 mb arasıhocam sağol eline sağlık güzel olmuş ama hiç bir program açık deilken bile ram'i 18 mb larda en fazla 25 mb oluyo anlayamadım bendenmi kaynaklanıyo acaba ?
beğenmenize sevindimNormal dayanırsa 2 gün idare edecek düzeyde ama ben her gün ettiriyorum mecburen beni idare ediyosa herkesi idare ederMesaj müzik net hepsi
Şarj durumu gayet güzel
![]()

evet 52.0.007
çok kullanılırsa 2-3 az kullanımda 4-5 günü buluyor

ya ben cok kullanıyorum ama bi gün zor gidiyo niye yaaaa
orjinaldeyken 1bucuk gün gidiyodu nerdeyse. Bunda niye böyle oldu acaba? sorun benim telde mi 
bu fw de o kadar fark olması normalya ben cok kullanıyorum ama bi gün zor gidiyo niye yaaaa
orjinaldeyken 1bucuk gün gidiyodu nerdeyse. Bunda niye böyle oldu acaba? sorun benim telde mi
![]()
güncel yazılım derken???Hocam eline sağlık dün ilk defa yükledim çokta güzel oldu telefon.
Hocam bie sorun olacaktı bazı oyunlarda çok donma oluyor oyunların boyutu 1 mb falan senin CWF üzerine güncel yazılımı atsam acaba telefon düzelir mi yavaşlaması orjinalinde oyunlar donmuyordu.
Hocam benim telefonun yazılı eski en son 1 sene önce yazılım yüklenmiş telefona nokia ondan sonra yeni yazılım çıkarttı ama ben yüklemedim yeni çıkan yazılımı yüklersen senin CFW gider mi onu soruyorumbu fw de o kadar fark olması normal
güncel yazılım derken???
nası attın ayrıntılıca anlatırmısın? bende herşey kurulu sadwece jafta ne yapcagım onu bilmiyorum.ilk kez c6 cfw si atacagımÇok basit hocam ben attım en fazla 3 dakika sürdü hiç bir sorun çıkmadı
evt aynı şekilde atılıyor hiç bir farkı yok bu da anlatım:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.htmlaz önce orjinal fw attım.jafı açtım bb5 e tıkladım offline mod dedim sonra dead pho-manual flaş-normal mode-factory set işaretledim crt 308 tikini kaldırdım flaşladım.bunu da aynı şekilde atabilir miyim?
at atçok heyecanlandım.cfwniz çok güzel,ilk defa c6 cfwsi atacagım sizinkini atmak için sabırsızlanıyorum![]()
pişman olmazsınız 
sagolun aynı şeklide atılıyorsa en yakın zamanda kurcagımevt aynı şekilde atılıyor hiç bir farkı yok bu da anlatım:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html
at atpişman olmazsınız
![]()

hayırlı olsun şimdiden
sagolun aynı şeklide atılıyorsa en yakın zamanda kurcagım![]()

bu fw de o kadar fark olması normal
usta normal diyon da baskasinda daha uzun giderken ben de niye boyle anlamadim. Cok takildi kafama. Yanlis anlama sakin. fwden son derece memnunum mukemmel
yalnız ben şimdi linkteki c6 cfw atımını inceleyip yorumları okudum da,burada use ini ile atıldıgında açılmadıgı yazıyor.birde crt 308 deki tik kaldırılmayıp offline mod seçilmiyor.far eder mi?evt aynı şekilde atılıyor hiç bir farkı yok bu da anlatım:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html
at atpişman olmazsınız
![]()
valla bende hiç bi fark yok,senn kullandığın programlardan falan olabilirbu fw de o kadar fark olması normal
usta normal diyon da baskasinda daha uzun giderken ben de niye boyle anlamadim. Cok takildi kafama. Yanlis anlama sakin. fwden son derece memnunum mukemmel
crt 308 i kaldırın,use ini ye tıklayıp 5800 ı seçin ve flash layın
yalnız ben şimdi linkteki c6 cfw atımını inceleyip yorumları okudum da,burada use ini ile atıldıgında açılmadıgı yazıyor.birde crt 308 deki tik kaldırılmayıp offline mod seçilmiyor.far eder mi?
peki offline mod seçecekmiyim?ben normal yazılım atacakkken başta offline mod seçiyorum,sonra normal moda geçip telefonun açılmasını bekliyorum.yani bu şekilde atarsam fark eder mi? yardımınız için çok teşekkür ederim.bazılarında kimse yardım etmemiştivalla bende hiç bi fark yok,senn kullandığın programlardan falan olabilir
crt 308 i kaldırın,use ini ye tıklayıp 5800 ı seçin ve flash layın![]()
ne demek görevimizpeki offline mod seçecekmiyim?ben normal yazılım atacakkken başta offline mod seçiyorum,sonra normal moda geçip telefonun açılmasını bekliyorum.yani bu şekilde atarsam fark eder mi? yardımınız için çok teşekkür ederim.bazılarında kimse yardım etmemişti![]()
dediğin gibi offline seçip öyle at
ne demek görevimizdediğin gibi offline seçip öyle at
sagol.orjinal gibi atacagız yani.o zaman bir ara kesin olarak indirecegim![]()