3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Normal dayanırsa 2 gün idare edecek düzeyde ama ben her gün ettiriyorum mecburen beni idare ediyosa herkesi idare eder :D Mesaj müzik net hepsi :D Şarj durumu gayet güzel :oke:

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
hocam sağol eline sağlık güzel olmuş ama hiç bir program açık deilken bile ram'i 18 mb larda en fazla 25 mb oluyo anlayamadım bendenmi kaynaklanıyo acaba ?
kesinlikle senden kaynaklanıyor bi çok tlf na yükledim program açıkken bile min 30 mb ı gördüm programsın 50-59 mb arası
Normal dayanırsa 2 gün idare edecek düzeyde ama ben her gün ettiriyorum mecburen beni idare ediyosa herkesi idare eder :D Mesaj müzik net hepsi :D Şarj durumu gayet güzel :oke:
beğenmenize sevindim :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
erdi_s

erdi_s

Üye
evet 52.0.007

çok kullanılırsa 2-3 az kullanımda 4-5 günü buluyor
:(:(:( ya ben cok kullanıyorum ama bi gün zor gidiyo niye yaaaa :( orjinaldeyken 1bucuk gün gidiyodu nerdeyse. Bunda niye böyle oldu acaba? sorun benim telde mi :vur

sitting

sitting

Üye
Hocam eline sağlık dün ilk defa yükledim çokta güzel oldu telefon.

Hocam bie sorun olacaktı bazı oyunlarda çok donma oluyor oyunların boyutu 1 mb falan senin CWF üzerine güncel yazılımı atsam acaba telefon düzelir mi yavaşlaması orjinalinde oyunlar donmuyordu.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
:(:(:( ya ben cok kullanıyorum ama bi gün zor gidiyo niye yaaaa :( orjinaldeyken 1bucuk gün gidiyodu nerdeyse. Bunda niye böyle oldu acaba? sorun benim telde mi :vur
bu fw de o kadar fark olması normal
Hocam eline sağlık dün ilk defa yükledim çokta güzel oldu telefon.

Hocam bie sorun olacaktı bazı oyunlarda çok donma oluyor oyunların boyutu 1 mb falan senin CWF üzerine güncel yazılımı atsam acaba telefon düzelir mi yavaşlaması orjinalinde oyunlar donmuyordu.
güncel yazılım derken???

mangdaşire

mangdaşire

Üye
az önce orjinal fw attım.jafı açtım bb5 e tıkladım offline mod dedim sonra dead pho-manual flaş-normal mode-factory set işaretledim crt 308 tikini kaldırdım flaşladım.bunu da aynı şekilde atabilir miyim?

sitting

sitting

Üye

güncel yazılım derken???
Hocam benim telefonun yazılı eski en son 1 sene önce yazılım yüklenmiş telefona nokia ondan sonra yeni yazılım çıkarttı ama ben yüklemedim yeni çıkan yazılımı yüklersen senin CFW gider mi onu soruyorum

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok heyecanlandım.cfwniz çok güzel,ilk defa c6 cfwsi atacagım sizinkini atmak için sabırsızlanıyorum :naughty:

sitting

sitting

Üye
Çok basit hocam ben attım en fazla 3 dakika sürdü hiç bir sorun çıkmadı

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Çok basit hocam ben attım en fazla 3 dakika sürdü hiç bir sorun çıkmadı
nası attın ayrıntılıca anlatırmısın? bende herşey kurulu sadwece jafta ne yapcagım onu bilmiyorum.ilk kez c6 cfw si atacagım

sitting

sitting

Üye
msn adresi yolla anlatayım sana kademe kademe burdada var ama anlamaya bilirsin pm at

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
az önce orjinal fw attım.jafı açtım bb5 e tıkladım offline mod dedim sonra dead pho-manual flaş-normal mode-factory set işaretledim crt 308 tikini kaldırdım flaşladım.bunu da aynı şekilde atabilir miyim?
evt aynı şekilde atılıyor hiç bir farkı yok bu da anlatım:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html
çok heyecanlandım.cfwniz çok güzel,ilk defa c6 cfwsi atacagım sizinkini atmak için sabırsızlanıyorum :naughty:
at at :) pişman olmazsınız :D

erdi_s

erdi_s

Üye

usta normal diyon da baskasinda daha uzun giderken ben de niye boyle anlamadim. Cok takildi kafama. Yanlis anlama sakin. fwden son derece memnunum mukemmel

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

usta normal diyon da baskasinda daha uzun giderken ben de niye boyle anlamadim. Cok takildi kafama. Yanlis anlama sakin. fwden son derece memnunum mukemmel
valla bende hiç bi fark yok,senn kullandığın programlardan falan olabilir

yalnız ben şimdi linkteki c6 cfw atımını inceleyip yorumları okudum da,burada use ini ile atıldıgında açılmadıgı yazıyor.birde crt 308 deki tik kaldırılmayıp offline mod seçilmiyor.far eder mi?
crt 308 i kaldırın,use ini ye tıklayıp 5800 ı seçin ve flash layın

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla bende hiç bi fark yok,senn kullandığın programlardan falan olabilir

crt 308 i kaldırın,use ini ye tıklayıp 5800 ı seçin ve flash layın
peki offline mod seçecekmiyim?ben normal yazılım atacakkken başta offline mod seçiyorum,sonra normal moda geçip telefonun açılmasını bekliyorum.yani bu şekilde atarsam fark eder mi? yardımınız için çok teşekkür ederim.bazılarında kimse yardım etmemişti :good:

Üst Alt