djmatrix
Üye
bunu kur gelirse yine orjinale dönersinDostum resimli anlatım linki için çok sağol.
5800 yeni güncelleme bekliyorum gelmezse bir süre daha bunu kuracağım inşallah.

bunu kur gelirse yine orjinale dönersinDostum resimli anlatım linki için çok sağol.
5800 yeni güncelleme bekliyorum gelmezse bir süre daha bunu kuracağım inşallah.

bunu kur gelirse yine orjinale dönersin![]()

takipteyim sürekli yeni öodlar çıktıkça güncellenecek
Artık dayanamıyorum zaten güncellemede olan herşey mevcut smiley,7,3 tarayıcı , ev ekranı da var pc'm gelsin ilk işim yüklemek emeğin için tşekkürler konunu takip et dostum ben yazıcam 1 hafta içinde yükleyecem bi aksilik olmazsa![]()
c6 ya kuramazsınız,c6 yada yapardım ama elimde c6 yok,bi yazılımı denemeden de paylaşım yapamambunu c6 telefona kurabiliyormuyuz.. kuramıyorsak bide c6 v40 için çıkarsanız fw ne var
![]()

evt var![]()

e posta yı kaldırdımteşekkürler
----------Eklendi @ 22:42:40 ---------- Yazıldı @ 22:02:20 ----------
e-posta yı kaldırdın mı ?
C0r yerine c00 var aynı şey sadece ismi faklı,bu şekilde sorunsuz kuruluyorC0r uzantılı dosya nerde ve ısın ılgınc yanı butun ugraslarıma ragmen ekran sureklı kararma yapıyor ve kurulmuyor !!!!!!!!!!!!!!
use ini ye tıklayıp 5800 ı seçmen yeterli önemli olan ordaki 3 dosya bu şekilde hatasız kurulurya ben başka bi c6 cfw kullanıyom bunu direk üzerine kursam bişey olurmu birde kurarken use ını tıklayıptamı flash lıcaz yoksa tıklamdan mı
----------Eklendi @ 17:10:28 ---------- Yazıldı @ 16:41:54 ----------
bide bunun içinden 6 tan edosya cıktı normnalde 7 tane olması gerekmezmi kurarkan farklı bir kurulummu yapıcaz
ne yazık ki....ismini değişip kurabilirsin.v520101 olan için yok mu acaba ?
buyur kardeşkardeşim yapmış olduğun cfw nin linkini buraya yapıştırırmısın ilk sayfaya giremyorum internetim kafayı yedi
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-menu-sorunsuz-mukemmel-stabilite-509852.htmlözellikleriyle beraber resimli anlatımı felan
----------Eklendi @ 19:16:23 ---------- Yazıldı @ 19:14:16 ----------
kusura bakma kardeşim senide uğraştırıyom ilk sayfaya giremiyorum ondan dolayı ilgin için teşekkür ederim
fw yi attıktan sonra hard format atmayı unutmayın..kurdum fakattttt ram 45 mb
----------Eklendi @ 20:05:03 ---------- Yazıldı @ 20:03:22 ----------
haa düzeldiii 60 mb ram oldu
<br />fw yi attıktan sonra hard format atmayı unutmayın..
buyur kardeş Jaf:Dostum bana resimli anlatım verdin ya programın final jaf 1.96.65 fix i link ölü ve hiç bir yerde yok başka bildiğin sağlam anlatım var mı ? ya da link ?
şu ana kadar bi sorunla karşılaşmadı bu rada tlf çalıştıkça ram in düşmesi çok normal ramblow la sürekli sıkıştırman gerekiyor ayrıca tema efekti de ram i çok etkiler<br />
<br />
yaa attım ama genede ram cok düşük acılısta 60 yarım saat sonra 45-50 oluyo neyse bu yazlımı biraz kullanıyım hatalarını ve güzel yönlerini yazarım ilk baş şunu söyleyim tema efekti süperçok süper birşey teşekkürler