3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

ozgur_473

Üye
teşekkürler 5800ım yok ama bu cfw yi 5530 kurmak istiyorum portlamayı nasl yapcm lütfen yardm

anılbaran

anılbaran

Üye
buyur kardeş Jaf:<a href="http://hotfile.com/dl/111606629/5ad8b03/JAFSetup_1.98.62.zip.html" target="_blank">Hotfile.com: One click file hosting: JAFSetup_1.98.62.zip</a><br />
<br />
şu ana kadar bi sorunla karşılaşmadı bu rada tlf çalıştıkça ram in düşmesi çok normal ramblow la sürekli sıkıştırman gerekiyor ayrıca tema efekti de ram i çok etkiler
<br />dogru söylüyon kardeş fakat bunu kurduktan sonra ekran da kararmalar oluyo web tarayıcısndan bişi indirirken indiriliyo diyo ya en cok ta orda yapıyo neden acaba
<br />

ozgur_473

Üye
<br />dogru söylüyon kardeş fakat bunu kurduktan sonra ekran da kararmalar oluyo web tarayıcısndan bişi indirirken indiriliyo diyo ya en cok ta orda yapıyo neden acaba
<br />
Bazı modlar düzgün uygulamayınca oluyor

----------Eklendi @ 22:14:56 ---------- Yazıldı @ 22:14:18 ----------

nasıl portlayacağma yardm edermisiniz

anılbaran

anılbaran

Üye
Bazı modlar düzgün uygulamayınca oluyor<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 22:14:56 ---------- Yazıldı @ 22:14:18 ----------</font><br />
<br /> valla ben portlama işinden anlamam
</font>nasıl portlayacağma yardm edermisiniz
<br />
<br />

----------Eklendi @ 22:49:53 ---------- Yazıldı @ 22:47:44 ----------

&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;
<br />
<br />
anlasam ama ne yazıkki..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
<br />
vep tarayıcı da bende hiç bir sorun yok sende nie çıktı anlamadım

unloved

unloved

Üye
X6 İÇİN TAM DESTEK için BURDAYIM
(16.07.2011)C6 V40-X6 V32.0.002.3x4.N8(ikon-klavye-menü)Sorunsuz!

PureFood

PureFood

Üye
Dostum yazılı anlatım var mı ? Ya da diğer cfw lerin anlatımı kullansam sorun olur mu ?

Verdiğin resimli anlatım linkini anlamadım..

----------Eklendi @ 11:09:45 ---------- Yazıldı @ 10:57:58 ----------

Bir de kurarken Use ini işaretliyor muyuz ?

Geri kalan herşey diğer CFWlerle aynı mı..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yazılı anlatım var mı ? Ya da diğer cfw lerin anlatımı kullansam sorun olur mu ?

Verdiğin resimli anlatım linkini anlamadım..

----------Eklendi @ 11:09:45 ---------- Yazıldı @ 10:57:58 ----------

Bir de kurarken Use ini işaretliyor muyuz ?

Geri kalan herşey diğer CFWlerle aynı mı..
diğer cfw lerle aynı şekilde atılıyor
evet use ini yi işaretleyip ordan 5800 seçip flaş a tıklaman yeterli

• Beğen
Tepkiler: serotonin ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
diğer cfw lerle aynı şekilde atılıyor
evet use ini yi işaretleyip ordan 5800 seçip flaş a tıklaman yeterli

Peki use ini ne işe yarıyor diğer cfw lerde hiç görmedim biz niye işaretliyoruz :)

----------Eklendi @ 12:17:10 ---------- Yazıldı @ 11:42:05 ----------

ve de klasörde C00 dosyası C0r olarak değiştiriyoruz değil mi ?

PureFood

PureFood

Üye
Dostum bişey daha T9 sağlam mı ve N8 tarzı kilit var mı açmak için sürükleyin yazan ?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

Peki use ini ne işe yarıyor diğer cfw lerde hiç görmedim biz niye işaretliyoruz :)

----------Eklendi @ 12:17:10 ---------- Yazıldı @ 11:42:05 ----------

ve de klasörde C00 dosyası C0r olarak değiştiriyoruz değil mi ?
use ini direkt yazılımları görür,diğer yoldan tek tek 3 dosyayı seçede bilirsin fark etmez,C00 isimini değiştirmene gerek yok böylede atabilirsin
Dostum bişey daha T9 sağlam mı ve N8 tarzı kilit var mı açmak için sürükleyin yazan ?
T9 sağlam ve N8 tarzı kilit var

Dtn

Üye
Güzel duruyor özellikleri kardeş,2 güne v60 gelmezse bunu kuracağım ben de :oke:
bişey soracağım yalnız,galerinin tarama hızı nasıl orijinal fw`ye göre? en dertli olduğum konu bu da,5000 foto var,donup kalıyor telefon kullanamıyorum galeriyi de kamerayı da :)

PureFood

PureFood

Üye
use ini direkt yazılımları görür,diğer yoldan tek tek 3 dosyayı seçede bilirsin fark etmez,C00 isimini değiştirmene gerek yok böylede atabilirsin

T9 sağlam ve N8 tarzı kilit var

Sağol dostum bakalım sorunsuz gibi yükleyebilirim..
Kullandığım CFW den çok memnunum ama bu da cezbetmiyor değil..

----------Eklendi @ 21:35:31 ---------- Yazıldı @ 21:26:27 ----------

Kafam karıştı use ini seçersek diğer 3 tane dosyayı seçtirtmeyecek miyiz programa ?
Use ını seçmeye gerek var mı fark etmez dedin sorun yaşamayalım sonra gümlemesin telefon dostum.

ozgur_473

Üye
Güzel duruyor özellikleri kardeş,2 güne v60 gelmezse bunu kuracağım ben de :oke:
bişey soracağım yalnız,galerinin tarama hızı nasıl orijinal fw`ye göre? en dertli olduğum konu bu da,5000 foto var,donup kalıyor telefon kullanamıyorum galeriyi de kamerayı da :)

galeri tarama hızı çok iyi 400 fotoyu hemen buldu 5000i bilemem:)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Dtn

Üye
Umarım kilitlenmez bu da,yükleyip bakacağız artık :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

Sağol dostum bakalım sorunsuz gibi yükleyebilirim..
Kullandığım CFW den çok memnunum ama bu da cezbetmiyor değil..

----------Eklendi @ 21:35:31 ---------- Yazıldı @ 21:26:27 ----------

Kafam karıştı use ini seçersek diğer 3 tane dosyayı seçtirtmeyecek miyiz programa ?
Use ını seçmeye gerek var mı fark etmez dedin sorun yaşamayalım sonra gümlemesin telefon dostum.
bak kardeş: ya use ini ye tıklayıp 5800 seçip flasha tıklayıp yükleyeceksin yada o 3 dosyayı ayrı ayrı seçip flash layacaksın,ok??
Umarım kilitlenmez bu da,yükleyip bakacağız artık :)
kilitlenmemesi lazım galeri taramı hızı çok iyi

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
bak kardeş: ya use ini ye tıklayıp 5800 seçip flasha tıklayıp yükleyeceksin yada o 3 dosyayı ayrı ayrı seçip flash layacaksın,ok??

kilitlenmemesi lazım galeri taramı hızı çok iyi

Tamam sakin kardeş yapıyorum şu an Program files nokia phoenix products rm-356 diye klasör açıp içine atıp use ini den gördü jaf şu anda tek şey flasha basmak kaldı :D

----------Eklendi 20.07.2011 @ 00:01:34 ---------- Yazıldı 19.07.2011 @ 23:41:44 ----------

Tamamdır eline sağlık.... Bitmiştir..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

Tamam sakin kardeş yapıyorum şu an Program files nokia phoenix products rm-356 diye klasör açıp içine atıp use ini den gördü jaf şu anda tek şey flasha basmak kaldı :D

----------Eklendi 20.07.2011 @ 00:01:34 ---------- Yazıldı 19.07.2011 @ 23:41:44 ----------

Tamamdır eline sağlık.... Bitmiştir..
sonunda :D hayırlı olsun :D

• Beğen
alpharry

alpharry

Üye
saol dostum bi deneyelim sıkıntı çıkmaz inş

Üst Alt