<br />dogru söylüyon kardeş fakat bunu kurduktan sonra ekran da kararmalar oluyo web tarayıcısndan bişi indirirken indiriliyo diyo ya en cok ta orda yapıyo neden acababuyur kardeş Jaf:<a href="http://hotfile.com/dl/111606629/5ad8b03/JAFSetup_1.98.62.zip.html" target="_blank">Hotfile.com: One click file hosting: JAFSetup_1.98.62.zip</a><br />
<br />
şu ana kadar bi sorunla karşılaşmadı bu rada tlf çalıştıkça ram in düşmesi çok normal ramblow la sürekli sıkıştırman gerekiyor ayrıca tema efekti de ram i çok etkiler
Bazı modlar düzgün uygulamayınca oluyor<br />dogru söylüyon kardeş fakat bunu kurduktan sonra ekran da kararmalar oluyo web tarayıcısndan bişi indirirken indiriliyo diyo ya en cok ta orda yapıyo neden acaba
<br />
<br />Bazı modlar düzgün uygulamayınca oluyor<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 22:14:56 ---------- Yazıldı @ 22:14:18 ----------</font><br />
<br /> valla ben portlama işinden anlamam
</font>nasıl portlayacağma yardm edermisiniz
<br /><br /><br />
<br />
vep tarayıcı da bende hiç bir sorun yok sende nie çıktı anlamadım<br />dogru söylüyon kardeş fakat bunu kurduktan sonra ekran da kararmalar oluyo web tarayıcısndan bişi indirirken indiriliyo diyo ya en cok ta orda yapıyo neden acaba
<br />
diğer cfw lerle aynı şekilde atılıyorDostum yazılı anlatım var mı ? Ya da diğer cfw lerin anlatımı kullansam sorun olur mu ?
Verdiğin resimli anlatım linkini anlamadım..
----------Eklendi @ 11:09:45 ---------- Yazıldı @ 10:57:58 ----------
Bir de kurarken Use ini işaretliyor muyuz ?
Geri kalan herşey diğer CFWlerle aynı mı..
diğer cfw lerle aynı şekilde atılıyor
evet use ini yi işaretleyip ordan 5800 seçip flaş a tıklaman yeterli

use ini direkt yazılımları görür,diğer yoldan tek tek 3 dosyayı seçede bilirsin fark etmez,C00 isimini değiştirmene gerek yok böylede atabilirsin
Peki use ini ne işe yarıyor diğer cfw lerde hiç görmedim biz niye işaretliyoruz
----------Eklendi @ 12:17:10 ---------- Yazıldı @ 11:42:05 ----------
ve de klasörde C00 dosyası C0r olarak değiştiriyoruz değil mi ?
T9 sağlam ve N8 tarzı kilit varDostum bişey daha T9 sağlam mı ve N8 tarzı kilit var mı açmak için sürükleyin yazan ?
use ini direkt yazılımları görür,diğer yoldan tek tek 3 dosyayı seçede bilirsin fark etmez,C00 isimini değiştirmene gerek yok böylede atabilirsin
T9 sağlam ve N8 tarzı kilit var
Güzel duruyor özellikleri kardeş,2 güne v60 gelmezse bunu kuracağım ben de![]()
bişey soracağım yalnız,galerinin tarama hızı nasıl orijinal fw`ye göre? en dertli olduğum konu bu da,5000 foto var,donup kalıyor telefon kullanamıyorum galeriyi de kamerayı da![]()

bak kardeş: ya use ini ye tıklayıp 5800 seçip flasha tıklayıp yükleyeceksin yada o 3 dosyayı ayrı ayrı seçip flash layacaksın,ok??
Sağol dostum bakalım sorunsuz gibi yükleyebilirim..
Kullandığım CFW den çok memnunum ama bu da cezbetmiyor değil..
----------Eklendi @ 21:35:31 ---------- Yazıldı @ 21:26:27 ----------
Kafam karıştı use ini seçersek diğer 3 tane dosyayı seçtirtmeyecek miyiz programa ?
Use ını seçmeye gerek var mı fark etmez dedin sorun yaşamayalım sonra gümlemesin telefon dostum.
kilitlenmemesi lazım galeri taramı hızı çok iyiUmarım kilitlenmez bu da,yükleyip bakacağız artık![]()
bak kardeş: ya use ini ye tıklayıp 5800 seçip flasha tıklayıp yükleyeceksin yada o 3 dosyayı ayrı ayrı seçip flash layacaksın,ok??
kilitlenmemesi lazım galeri taramı hızı çok iyi

sonunda
Tamam sakin kardeş yapıyorum şu an Program files nokia phoenix products rm-356 diye klasör açıp içine atıp use ini den gördü jaf şu anda tek şey flasha basmak kaldı
----------Eklendi 20.07.2011 @ 00:01:34 ---------- Yazıldı 19.07.2011 @ 23:41:44 ----------
Tamamdır eline sağlık.... Bitmiştir..
hayırlı olsun 
5 gündür kullanıyorum daha bi sorunla karşılaşmadımsaol dostum bi deneyelim sıkıntı çıkmaz inş