3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

Sağolasın da web de illa anasayfa zorunluluğu yapmışsın. Yer imleri ekranı kalsa çok güzel olurdu ama 7,3 tarayıcı olması daha güzel ..
onu ben yapmadım ki 7.3 ün özelliği

• Beğen
Tepkiler: PureFood
erdi_s

erdi_s

Üye
ustam eyvallah yükledim çok memnunum :ehe

Türe

Türe

Üye
x6 ya portlayabilecek biri var mı acaba :hmmm v32 için

ölümüne

ölümüne

Üye
ben cfw kurmayı düşünüyorum ama diyelim kurdum telefonu eski orijinal haline getirebilir miyim ikinci sorum diyelim flash atarken kablo oynadı elektrik gitti pc kilitlendi ya da herhangi bir şekilde telefon çöktü üstüne tekrar yazılım atıp düzeltebilir miyim herhangi bir sorun oluşur mu bir de cihaz hackli hale geliyor değil mi opda 5 gündür sertifikamı vermedi onun inadına versiyon yükleyeceğim

deadlydesire

deadlydesire

Üye
ben cfw kurmayı düşünüyorum ama diyelim kurdum telefonu eski orijinal haline getirebilir miyim ikinci sorum diyelim flash atarken kablo oynadı elektrik gitti pc kilitlendi ya da herhangi bir şekilde telefon çöktü üstüne tekrar yazılım atıp düzeltebilir miyim herhangi bir sorun oluşur mu bir de cihaz hackli hale geliyor değil mi opda 5 gündür sertifikamı vermedi onun inadına versiyon yükleyeceğim
yüklersin her türlü rahat ol;) bende korkuyordum yükledim rahatım..

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
kurduktan sonra yeniden orjinal yazılımı kurabilirsin,fw yi atarkne kablo oynamada veya elektrik gittiğinde tlf çöker servislik olur,servis kullanıcı hatasından dolayı yapmasa da tlf cular atabilir,evt bu fw hackli şekilde rompatcher kurulu şekilde geliyor

erdi_s

erdi_s

Üye
Telefonu kapatıp açınca saat ve rehber açık uygulama olarak görünüyo. Nasıl düzeltcez bunu?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açınca saat ve rehber açık uygulama olarak görünüyo. Nasıl düzeltcez bunu?
şimdilik düzeltemiyoruz,arka plan uygulamalarını kapatan mod attım yine olmadı,ramblow u kullanırsanız o kapatır

izmitli1983

izmitli1983

Üye
evet bendede oluyor bu olay telefonu acarken oluyo neyse zaten yorumda soracagim sorunun cevabı var bu arada ramblow şifre istiyor

sitting

sitting

Üye
Arkadaşlar bende bunu yükleyeceğim ama telefonun yazılımı V51.0.006 bunu yükleye bilirmiyim yada önce telefona son çıkan yazılımını atayım sonra mı bunu yükleyeyim yardımcı olursanız sevinirim

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
;) teşekkür ederim usta
ne demek kardeş :)
evet bendede oluyor bu olay telefonu acarken oluyo neyse zaten yorumda soracagim sorunun cevabı var bu arada ramblow şifre istiyor
bende bulmaya çalışıyorum
Arkadaşlar bende bunu yükleyeceğim ama telefonun yazılımı V51.0.006 bunu yükleye bilirmiyim yada önce telefona son çıkan yazılımını atayım sonra mı bunu yükleyeyim yardımcı olursanız sevinirim
direkt bunu atabailirsin sorun olmaz

----------Eklendi @ 00:28:33 ---------- Yazıldı @ 00:22:14 ----------

ramblow :

gecemavisi02

Üye
kardes v52.0.007 ye uyumlumu

tzilayaz

Üye
djmatrix eline sağlık. Yükleyip kullanan arkadaşlar; Şarj tüketimi ne durumda?

cengiz_deu

Üye
hocam sağol eline sağlık güzel olmuş ama hiç bir program açık deilken bile ram'i 18 mb larda en fazla 25 mb oluyo anlayamadım bendenmi kaynaklanıyo acaba ?

pardon kardeşim sorun yok format atınca düzelti şimdi 55 60 mb arası çooook iyi ;)

Üst Alt