PureFood
Üye
sonundahayırlı olsun
![]()
Sağolasın da web de illa anasayfa zorunluluğu yapmışsın. Yer imleri ekranı kalsa çok güzel olurdu ama 7,3 tarayıcı olması daha güzel ..
sonundahayırlı olsun
![]()
onu ben yapmadım ki 7.3 ün özelliği
Sağolasın da web de illa anasayfa zorunluluğu yapmışsın. Yer imleri ekranı kalsa çok güzel olurdu ama 7,3 tarayıcı olması daha güzel ..
onu ben yapmadım ki 7.3 ün özelliği

şimdilik öyle
Hmm... İçine etmişler yani bi bakıma ama ben açar açmaz anasayfaya mı gitmek zorundayım![]()
hayırlı olsun kardeşustam eyvallah yükledim çok memnunum![]()

yüklersin her türlü rahat olben cfw kurmayı düşünüyorum ama diyelim kurdum telefonu eski orijinal haline getirebilir miyim ikinci sorum diyelim flash atarken kablo oynadı elektrik gitti pc kilitlendi ya da herhangi bir şekilde telefon çöktü üstüne tekrar yazılım atıp düzeltebilir miyim herhangi bir sorun oluşur mu bir de cihaz hackli hale geliyor değil mi opda 5 gündür sertifikamı vermedi onun inadına versiyon yükleyeceğim
kurduktan sonra yeniden orjinal yazılımı kurabilirsin,fw yi atarkne kablo oynamada veya elektrik gittiğinde tlf çöker servislik olur,servis kullanıcı hatasından dolayı yapmasa da tlf cular atabilir,evt bu fw hackli şekilde rompatcher kurulu şekilde geliyorben cfw kurmayı düşünüyorum ama diyelim kurdum telefonu eski orijinal haline getirebilir miyim ikinci sorum diyelim flash atarken kablo oynadı elektrik gitti pc kilitlendi ya da herhangi bir şekilde telefon çöktü üstüne tekrar yazılım atıp düzeltebilir miyim herhangi bir sorun oluşur mu bir de cihaz hackli hale geliyor değil mi opda 5 gündür sertifikamı vermedi onun inadına versiyon yükleyeceğim
şimdilik düzeltemiyoruz,arka plan uygulamalarını kapatan mod attım yine olmadı,ramblow u kullanırsanız o kapatırTelefonu kapatıp açınca saat ve rehber açık uygulama olarak görünüyo. Nasıl düzeltcez bunu?
şimdilik düzeltemiyoruz,arka plan uygulamalarını kapatan mod attım yine olmadı,ramblow u kullanırsanız o kapatır
ne demek kardeşteşekkür ederim usta

bende bulmaya çalışıyorumevet bendede oluyor bu olay telefonu acarken oluyo neyse zaten yorumda soracagim sorunun cevabı var bu arada ramblow şifre istiyor
direkt bunu atabailirsin sorun olmazArkadaşlar bende bunu yükleyeceğim ama telefonun yazılımı V51.0.006 bunu yükleye bilirmiyim yada önce telefona son çıkan yazılımını atayım sonra mı bunu yükleyeyim yardımcı olursanız sevinirim
evet 52.0.007kardes v52.0.007 ye uyumlumu
çok kullanılırsa 2-3 az kullanımda 4-5 günü buluyordjmatrix eline sağlık. Yükleyip kullanan arkadaşlar; Şarj tüketimi ne durumda?