3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

zezu_5

zezu_5

Üye
100 Mb Ve 600 DK Görüşme Msjı Gelmesede Sorgulama Msjları ile Eklendiğini Öğrendim Fakat

n97 İle Turkcell İnternete Bağlanamıorm :s Sorunu ANlayamadım Yardımlar Olursa Sevinirim

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ben tutturdum ama sadece 10saatli görüntülü konuşma verdi sadece... önce kazandığımda 3 adet mesaj gelirdi şimdi ise 2 adet geldi internet paketi yüklenmedi... :S

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Ben tutturdum ama sadece 10saatli görüntülü konuşma verdi sadece... önce kazandığımda 3 adet mesaj gelirdi şimdi ise 2 adet geldi internet paketi yüklenmedi... :S

TürkceLL kampanyaLara boğuLdu ya karışıkLık çıkması çok normaL bence :D

ademoz05

ademoz05

Üye
00:21 olmadı :D
yarına artık

saol bilgi için

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
00.00da yaptım biradere kendi telefonumdan ama 3G Destekleyen Cihazınız bulunmadığı için istediğinizi yerine getiremiyoruz dedi... biraderde 6600var telefonları değiştirdik onda N73 varken denedi olmadı - N73 3G yi desteklemiyor mu , Destekliyor Eee o zaman x?

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
geç kaldım ya 00.05 te farkettim :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
00.00da yaptım biradere kendi telefonumdan ama 3G Destekleyen Cihazınız bulunmadığı için istediğinizi yerine getiremiyoruz dedi... biraderde 6600var telefonları değiştirdik onda N73 varken denedi olmadı - N73 3G yi desteklemiyor mu , Destekliyor Eee o zaman x?

Sanırım önce 3G yazıp 2323 e yoLLayıp TurkceLL'den 3G şebekeni aLıyosun..onu yapmadıysan ondan oLabiLir...

Bu arada 3.kez katıLdım ve 3.kez kazandım :D

1847 dk görüntüLü görüşme , 286 mb internet :D

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici

3g yi iptal et sonra yeniden başvur n73 ten...

ardaaga

Üye
ben yine kazandım çok güzel bir olay

maxibrk

maxibrk

Üye
Ben hala 2.5G'de kaldım ya. Ne zaman gelecek bu şebeke merak ediyorum. Şehir merkezinde olmayanların suçu ne ki. Ya da şehir merkezinde olanların özelliği

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

benimde başıma aynı olay gelmişti. Araştırdım. Katılım yapacağın kişinin hattı gün boyu 6600 da yani 3Gyi desteklemeyen bir telefondan hizmet aldığı için son anda değişiklik yapılmasına rağmen şebeke onu hala 6600 olarak görüyor. Mümkünse uzun bir süre yani gün boyu 3G destekli telefonda hattın kullanılması gerekiyor. Son dakikada yapılan değişiklikler geçerli olmuyor. Belki N73 de kullandığın ve 6600 a takılı hattınla, 6600 da denesen belki de kayıt olurdun. Garip ama gerçek. Bende bu şekilde 2 hakkımı kaybettim.

ilo53

ilo53

Üye
onlıne ıslemden wap mms gıbı ayarlarını gonder n73 olarak gorur.o zaman olur

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
benimde başıma aynı olay gelmişti. Araştırdım. Katılım yapacağın kişinin hattı gün boyu 6600 da yani 3Gyi desteklemeyen bir telefondan hizmet aldığı için son anda değişiklik yapılmasına rağmen şebeke onu hala 6600 olarak görüyor. Mümkünse uzun bir süre yani gün boyu 3G destekli telefonda hattın kullanılması gerekiyor. Son dakikada yapılan değişiklikler geçerli olmuyor. Belki N73 de kullandığın ve 6600 a takılı hattınla, 6600 da denesen belki de kayıt olurdun. Garip ama gerçek. Bende bu şekilde 2 hakkımı kaybettim.

Teşekkürler ilgilendiğiniz için...

--------------- Ekleme ---------------

onlıne ıslemden wap mms gıbı ayarlarını gonder n73 olarak gorur.o zaman olur

Teşekkürler Bi deneyelim ...

--------------- Ekleme ---------------

Ve Size bir Kötü haberim var artık Kesinleşti Gözümde Hesabımda Şuan 3060dk'Lık Ücretsiz Görüntülü görüşmem var Bu da demek oluyor ki Bu kampanyadan 5kez yararlandım burası hoş geliyor ancak - Internet Hesabımda 265MB/300MB'Lık kota var , bi bugün bi de 2gün önce denemiştim Internet Paketi vermemişti ve ben bu sorunu bu konuda sizlerle paylaşmıştım bir arkadaşımız TURKCELLin yaptığı bir çok yaptığı kampanyadan dolayı sorun yarattığını dile getirmişti ama sanmıyorum... 2kez yararlanamadım bu Internet paketlerinden tesadüf değil gerçekten ... Üzgünüm ama Internet Paketleri Sadece 3 kereliğine mahsus... 3ooMB aldınız aldınız , Fazlasını vermiyor ... 4.kez internet paketi alan varsa yazsın ki konuya açıklık getirelim ama benim düşüncem bu ve de Doğru...

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
Yine kazandım :) çok qüzel oldu vala :D

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Yine bende kazandım 3060 dakika 309 mb...internet paketim bu dördüncü katılımım ve 300 le sınırlı değil alabildiğin kadar alabiliyorsun...

bekir91

bekir91

Üye
benim tlfn LG KT520 ben 3 gecedir gönderiyorum bana 3Gli değilsiniz bu kampanyadan yararlanamazsınız diyo ama ben 3Gye geçtim görüntülü görüşme bile yaptım hatta mesaj atmadan önce 3G yazıp 2222 ye gönderdim bana 3Glisiniz die mesajda geldi. yardım edin arkdslar ne yapcam ya...

catalfleg

catalfleg

Üye
qüzeL kampanya =)

Üst Alt