Ben tutturdum ama sadece 10saatli görüntülü konuşma verdi sadece... önce kazandığımda 3 adet mesaj gelirdi şimdi ise 2 adet geldi internet paketi yüklenmedi... :S

TürkceLL kampanyaLara boğuLdu ya karışıkLık çıkması çok normaL bence![]()
00.00da yaptım biradere kendi telefonumdan ama 3G Destekleyen Cihazınız bulunmadığı için istediğinizi yerine getiremiyoruz dedi... biraderde 6600var telefonları değiştirdik onda N73 varken denedi olmadı - N73 3G yi desteklemiyor mu , Destekliyor Eee o zaman x?

00.00da yaptım biradere kendi telefonumdan ama 3G Destekleyen Cihazınız bulunmadığı için istediğinizi yerine getiremiyoruz dedi... biraderde 6600var telefonları değiştirdik onda N73 varken denedi olmadı - N73 3G yi desteklemiyor mu , Destekliyor Eee o zaman x?
ben yine kazandım çok güzel bir olay
ALLah devamını getirsin 
teşekkürler alıstım artık hergün yaparımHayırLı oLsunALLah devamını getirsin
![]()

benimde başıma aynı olay gelmişti. Araştırdım. Katılım yapacağın kişinin hattı gün boyu 6600 da yani 3Gyi desteklemeyen bir telefondan hizmet aldığı için son anda değişiklik yapılmasına rağmen şebeke onu hala 6600 olarak görüyor. Mümkünse uzun bir süre yani gün boyu 3G destekli telefonda hattın kullanılması gerekiyor. Son dakikada yapılan değişiklikler geçerli olmuyor. Belki N73 de kullandığın ve 6600 a takılı hattınla, 6600 da denesen belki de kayıt olurdun. Garip ama gerçek. Bende bu şekilde 2 hakkımı kaybettim.
onlıne ıslemden wap mms gıbı ayarlarını gonder n73 olarak gorur.o zaman olur