3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bedava görüntülü görüşme dakikanızı sorgulamak için Telefonunuz bekleme modundayken *123*7# i tuşlayın...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bugün de kazandım :) . Şu an 360MB var. Toplamda kontörlü hat ile 500 kazanmıştım. Cepte video izleme siteleri ile çabuk bitiyor. Dakikada 1MB gidiyor.

ersoyw

Üye
2 gun denedim 2 sindede kazandım 200 mb ve 20 saat göruntulu konusmam var turkcell kalite farkı bu kampanya

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bedava görüntülü görüşme dakikanızı sorgulamak için Telefonunuz bekleme modundayken *123*7# i tuşlayın...

sağolasın dostum 3060 dakika görüntülü görüşme hakkım varmış ama bulundugum bölgede 3G olmadığı için kullanamıyorum :bann:

epson81

epson81

Üye
deneyelim bakalım

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
dun katıldığımdada sadece örüntülü konuşma geldi :hmmm

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar geldi bişeyler :D ama ne kadar int kotası kaldığına nerden bakabilirim

birde 660 dk görüntülü konuşmam var...

Edit :

efsane_ercan adlı arkadai yazmış

kalan yaz 2260'a göndermiş...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bana hiçbir şey gelmedi :( kazanmanın bir yolu var mı paylaşabileceğiniz?

ademoz05

ademoz05

Üye
dostum 11:58 , 11:59 da mesajları yollamaya başla. Taslaklara 15-20 tane mesaj kaydet zamanı gelince gönder tek tek

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Internet Paketinizde kalan biriminizi öğrenmek için , KALAN MB yazıp 2260'a ücretsiz gönderin...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
dostum 11:58 , 11:59 da mesajları yollamaya başla. Taslaklara 15-20 tane mesaj kaydet zamanı gelince gönder tek tek

Evet bombardıman yapmak lazım yoksa kazanmak zor gibi.Bu arada unutmayın sizin saatiniz değil Turkcell in saati önemli o yuzden 5 dakika geriden bombardımana başlamakta yarar var

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Turkcell'in saatine nasıl ayarlayabilirim acaba?

wolf17

Üye
Bende kampanya ilk çıktığında katıldım fakat sadece 1 kere katılabileceğimi sanıyordum.. Aradan 1 hafta geçti tekrar gönderdim oldu.. Toplamda 3 kere kazandım.. Bundan sonrada kazanabilir miyim?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
2 gündür katılıyoruz kazanıyorum ama Internet Paketi gelmiyor Tıkandım xS

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar telefon saatini Turkcell'in saatine ayarlamanın bir yolu var mı?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Biraz tespitle oluyor mesela sık sık gönderim yapın hangi mesajda talebiniz alınmıştır derse o mesajın saatine bakın.Mesela benim saatime göre 11.58.Yani Turkcell ile aşagı yukarı 2 dakika var.Birde dünde yaptım internet paketi vermediler.3G yok bulundugum bölgede ne yapayım görüntülü konuşmayı

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar telefon saatini Turkcell'in saatine ayarlamanın bir yolu var mı?

evet var telin nokia ise saat ayarlarına gir otomatik güncelemeyi aç teli kapat aç turkcelın saatine göre ayarlanacaktir.

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
dun hep attım 23.57 den itibaren sürekli günlük kampanyaya 1 kere katılabilirsiniz diyordu ... bakyom bakıyom bişiy yok anlamadım qitti :ehe

epson81

epson81

Üye
banada geldi hediye sağolun

Üst Alt