3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

salihbattal

Üye
bende bu kampanyadan yararlanıyorum.. ama kalan görüntülü konuşma kalan saatlerimi nereden görecegim..

ardaaga

Üye
tam olarak 11 58 demi mesaj atıyım bi türlü tutturamadım

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
tam olarak 11 58 demi mesaj atıyım bi türlü tutturamadım

Arda bak sana bi yöntem söLim onu dene bu gece.

MesajLar kısmına gir şimdi yeni mesaj oLuştur.3GMERAK yaz Kime : 7040 yaz ama gönderme.TasLakLara kaydet mesaj tasLakLarda kaLsın.bunun gibi 25-30 tane mesaj oLuştur.saat 23.58 de yoLLamaya başLa saat 00.02 oLunca bırak.ama çok hızLı ve pratik oLman gerekiyo.

KoLay GeLsin.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bir tüyo: Symbian işletim sistemine sahip telefonlar genelde yavaş işlemekte. Özellikle hafıza kartı dolu olan telefonlar mesajı %50 yavaş yollamaktadır. Eğer ki mesaj yollarken hafıza kartınızı çıkarırsanız mesajı %50 daha hızlı yollayacak ve şansınız da o kadar fazla olacaktır.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Biraz Hız arkadaşlar Herkes alıyor baksanıza yorumlara... Benim tel N73 çok ağır olmasına rağmen gene kaçırmadım...23.59da başlayın hiç durmayın 00.01 e kadar...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bir tüyo: Symbian işletim sistemine sahip telefonlar genelde yavaş işlemekte. Özellikle hafıza kartı dolu olan telefonlar mesajı %50 yavaş yollamaktadır. Eğer ki mesaj yollarken hafıza kartınızı çıkarırsanız mesajı %50 daha hızlı yollayacak ve şansınız da o kadar fazla olacaktır.

biLgi için teşekkürLer :)

ardaaga

Üye
Arda bak sana bi yöntem söLim onu dene bu gece.

MesajLar kısmına gir şimdi yeni mesaj oLuştur.3GMERAK yaz Kime : 7040 yaz ama gönderme.TasLakLara kaydet mesaj tasLakLarda kaLsın.bunun gibi 25-30 tane mesaj oLuştur.saat 23.58 de yoLLamaya başLa saat 00.02 oLunca bırak.ama çok hızLı ve pratik oLman gerekiyo.

KoLay GeLsin.
bende böyle yaptım dün olmadı bügünde denicem yardımların için teşekkürler ama

ardaaga

Üye
saol bol deniim ben

darülmendep

darülmendep

Üye
Bi de ben tuttursaam

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bu sefer kaçırdım...

harock

harock

Üye
Birşey soracağım ben 3g li değilim bende bu kampanyaya katılabilirmiyim?? Internet paketi için yani:D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
telefonunun 3Gyi desteklemesi gerekiyor. 3G desteği olmayan telefonlarla katılım yapılmıyor. 3G alanında olmanıza gerek yok.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bugün faturalı hattıma da aldım. Böylece 3 kez katılmış oldum. Teşekkürler Turkcell

ardaaga

Üye
ben de tutturdun oleyyy:)

--------------- Ekleme ---------------

*123*7# den baska bir yol varmı öğrenmek için onu yaptığımda istek tamamlanamadı diyorda

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
ben de tutturdun oleyyy:)

--------------- Ekleme ---------------

*123*7# den baska bir yol varmı öğrenmek için onu yaptığımda istek tamamlanamadı diyorda

bu sadece kontörlü hatlar için kullanılan bir kısayoldur. Faturalı hat kullanıyorsan, online işlem merkezinden öğrenebilirsin.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ben Tutturamadım ya .Neyse Yarın tekrar Türkcell e geçiyorum.11.50 den itibaren denerim

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
ben bugün tutturum :)

ardaaga

Üye
benimkide kontörlü ama olmuyor online islem merkezinden nasıl öğrencez birde kontör gidermi

Üst Alt