3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Talebiniz alınmıştır.Kampanyanız Başladığında bilgi mesajı gönderilecektir.İyi günler dileriz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Talebiniz alınmıştır.Ücretsiz aylık internet paketiniz birazdan aktive olacaktır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Talebiniz alınmıştır.Ücretsiz görüntülü görüşme paketiniz birazdan aktive olacaktır.

Dün gece yaptım ve kazandım.TeşekkürLer TURKCELL

ardaaga

Üye
kampanya çok yaylımıs hemen doluyor 50 kisi 12 00 da attım kampanya günlük limit doldustur dedi herkes demek ki yapmaya çalısıyor

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
3 cü kez katıldım ve kazandım 275 mb 1860 görüntülü görüşme...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bugün ikinci kez katılmayı denedim ve kazandım. 140MB internet ve 1260 dakika (21 saat) görüntülü konuşmam oldu. Böyle devam ederse 3GB ye kadar çıkarız. :ehe

zezu_5

zezu_5

Üye
aga az bırakında bizde katılalım sizler zati kazanmışınız 21 saat kimi görüntülü arıcaksınz :s neyse bende deniorm ama olmuyor saolun doldurdugunuz için

ardaaga

Üye
ya evet artık siz denemesenizde biz denesek doluyor hemen

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu birkaç kişinin bırakması ile size bir fayda sağlamaz, bunu kaç yüz kişi deniyor haberiniz varmı? Yani buradaki 2-3 kişinin vazgeçmesi ile sizin daha rahat kazanmanız anlamına gelmemektedir. Biraz hızlı ve pratik olduğunuzda kazanmanız kolay. Bunun yöntemini de söyleyeyim. TRT nin saatine göre göre saat 23:59 gece başlayın mesaj atmaya hiç durmadan devamlı yollayın mesajı, saat 00:01 olunca bırakın. Kolay değil dün akşam tam 35 mesaj yolladım. Yani hop tek mesajla kayıt okunmuyor. Siz de bu akşam aynı şekilde deneyin faydasını görürsünüz.

ardaaga

Üye
bilgilerin için teşekkürler

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
valla 23.55 te atmaya başlıyom bugünde kazandım :ehe

zezu_5

zezu_5

Üye
Bu birkaç kişinin bırakması ile size bir fayda sağlamaz, bunu kaç yüz kişi deniyor haberiniz varmı? Yani buradaki 2-3 kişinin vazgeçmesi ile sizin daha rahat kazanmanız anlamına gelmemektedir. Biraz hızlı ve pratik olduğunuzda kazanmanız kolay. Bunun yöntemini de söyleyeyim. TRT nin saatine göre göre saat 23:59 gece başlayın mesaj atmaya hiç durmadan devamlı yollayın mesajı, saat 00:01 olunca bırakın. Kolay değil dün akşam tam 35 mesaj yolladım. Yani hop tek mesajla kayıt okunmuyor. Siz de bu akşam aynı şekilde deneyin faydasını görürsünüz.

:) ya ordan bakınca saf gibi görünüo olabilirzde ben sadece kazananların tekrar denememesini rica ettim + gece 23:58'de msj atmaya başladım 40dan fazla msj attm ama tık yok üstüste hiç beklemeden msjları sıraladm yine olmadı :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Olsun be oflu ne de olsa birlikten kuvvet doğar sen bırakırsan 1 kişi bırakmış olur

cool_eagle

Üye
ben 2.kez denedim talebiniz alındı dedi ama yüklenmedi paket:S:S

aslan2348

Üye
şansımızı deniyek

ardaaga

Üye
offf ya bügünde kaçırdım

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bugünde kazandım...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Çoğu yazmış ne kadar kazandığını ben de 3 kez katıldım 268MB , 1860 dakika ücretsiz Görüntülü Görüşme ... Bu son 2günde abim istedi o yüzden öyle tıkandım,bi kaç güne GB lardayım hızlı olan KAZANIR...iyi FORUMLAR

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bugün Turkcell kafayı yedi :ehe N70 telefonumla denedim, kazanma için mesajı tutturdum ama bana gelen mesaj telefonunuz 3G desteklemediği için kampanyaya katılamazsınız :@
acaba faturalı hattı taktığım için mi farklılık gösterdi bilmiyorum. Bu akşam bir daha demeyeceğim faturalı ile. Aynısını söylerse kontörlü ile yola devam edeceğim.

cool_eagle

Üye
walla ben 3kere kazandım ama son 2 si yüklenmedi :S:S:S:S

zezu_5

zezu_5

Üye
Aga bizde katılıorz ama tık yok turkcellden?
trt saati itibari ile başlıorm 23:55te msjları sıralamaya 00:10'a kadar ama :s ne işse anlamadım hep limit dolmuştur dio la telefonda gb'da napıcaksınız anlamadım 100 mb neyinize yetmio :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
tekrar Kazandım :D :D

186 mb internet , 1256 dk görüntüLü görüşme :D

Eyw. TurkceLL :D

30 EyLüL ' e kadar her gece yaparsam 3-4 gb 'a kadar çıkarım :D :D

Üst Alt