3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

caner47

caner47

Üye
hade inş

ysr86

ysr86

Üye
100 MB internetin rekorcepteki kazandığımızla ilgisi var mı? Hani onu yılda 2 kere kullanabiliyoduk ya o yüzden soruyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Denemekte fayda war:))

ysr86

ysr86

Üye
100 MB internetin rekorcepteki kazandığımızla ilgisi var mı? Hani onu yılda 2 kere kullanabiliyoduk ya o yüzden soruyorum
Bilgisi olan yok mu? Eğer birbiriyle alakası yoksa bu gece yapmayı düşünüyorum da.. Sorma nedenimse rekorcepten kazandığım bir hakkı kullandım 2. sini daha sonra kullanmayı düşünüyorum. Şimdi ben bunu yapınca onu kullanma hakkımda gitmesin.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar ysr86 hic bilgim yok

osnakli

osnakli

Üye
Bilgisi olan yok mu? Eğer birbiriyle alakası yoksa bu gece yapmayı düşünüyorum da.. Sorma nedenimse rekorcepten kazandığım bir hakkı kullandım 2. sini daha sonra kullanmayı düşünüyorum. Şimdi ben bunu yapınca onu kullanma hakkımda gitmesin.

v-ben rekorcepten iki kere kazandığım interneti kullandım birde burdan kazandım.her ikisede hattımda duruyor.rekorcepteki internet paketiyle bbunun bir ilgisi bbulunmuyoır

ysr86

ysr86

Üye
v-ben rekorcepten iki kere kazandığım interneti kullandım birde burdan kazandım.her ikisede hattımda duruyor.rekorcepteki internet paketiyle bbunun bir ilgisi bbulunmuyoır
Teşekkürler dostum. Ohalde bu gece yapmaya çalışayım inşallah tuttururum

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kalan ücretsiz dakikalarınızı *123*7# bu kısayoldan öğrenebilirsiniz..

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
ben kayıt oldum fakat kafama takılan soru şu bana 3 adet ücretsiz kullanım gelmiş

biri 600dk hadi görüntülü görüşme digeri 102mb internet
diğeri 60dk o ne ki

ysr86

ysr86

Üye
ben kayıt oldum fakat kafama takılan soru şu bana 3 adet ücretsiz kullanım gelmiş

biri 600dk hadi görüntülü görüşme digeri 102mb internet
diğeri 60dk o ne ki
Diğer 60 dakika büyük ihtimalle 3G ye ilk kayıt olduğumuz zaman verdiği ücretsiz 1 saat görüşme hakkıdır. Yanılıyoda olabilirim. :hmmm

darülmendep

darülmendep

Üye
şu ilk elliye giremedim hala 2 gecedir deniyorum

ardaaga

Üye
arkadaslar diyelim bir gün yaptım kazandım ertesi gün tekrar yapıp kazanma sansım var birde bu kampanya kaç gün sürücek

456456

Üye
çok güzel kampanya

haciorhan

haciorhan

Üye
Bende ilk defa katıldım 100 mb artı 10 saat görüntülü konuşma kazandım. Yalnız işin ilginç yanı kampanyaya katıldıktan sonra bana hiç mesaj gelmedi. iki gün sonra kazandığımı fark ettim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kampanyaya sadece 3G uyumlu cep telefonunuzla katılabilirsiniz, kazanılan internet paketini ise 2G şebekesi için de de kullanabilirsiniz.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı xD Teşekkürler TURKCELL

ardaaga

Üye
arkadaslar diyelim bir gün yaptım kazandım ertesi gün tekrar yapıp kazanma sansım varmı birde bu kampanya kaç gün sürücek

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar diyelim bir gün yaptım kazandım ertesi gün tekrar yapıp kazanma sansım varmı birde bu kampanya kaç gün sürücek

--------------- Ekleme ---------------

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar daha önce katıldım internet ve dakika yüklendi ikinci kez katıldım 1260 dakika ve 178 mb artı 45 mb var yani her akşam katilin kazandığınız diğerinin üzerine katlanıyor.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar daha önce katıldım internet ve dakika yüklendi ikinci kez katıldım 1260 dakika ve 178 mb artı 45 mb var yani her akşam katilin kazandığınız diğerinin üzerine katlanıyor.

bu akşam deneyeceğim, eğer olursa süper olur. Bilgi için teşekkürler

darülmendep

darülmendep

Üye
Hadi oflu olursa devam

Üst Alt