@@DiAbLo@@
Üye
Abi bu program ile diğerlerine oranla daha iyi görüntü aldım hele ayarlar kısmında televizyon ve gözlük seçimi iyi oldu ama yine de istediğim görüntüyü tam olarak almış değilimBasit basit çözersin

Abi bu program ile diğerlerine oranla daha iyi görüntü aldım hele ayarlar kısmında televizyon ve gözlük seçimi iyi oldu ama yine de istediğim görüntüyü tam olarak almış değilimBasit basit çözersin

Kardeş you Tube dan deneme Görüntüsü açıp izlermisinAbi bu program ile diğerlerine oranla daha iyi görüntü aldım hele ayarlar kısmında televizyon ve gözlük seçimi iyi oldu ama yine de istediğim görüntüyü tam olarak almış değilim![]()

Yok abi ya hiçbirini izleyemiyorum kırmızı mavi çizgiler net görünüyor toplamıyor görüntüyüKardeş you Tube dan deneme Görüntüsü açıp izlermisin![]()
Anladım enteresan Artık @najanaja nerden bulduysaAbi televizyon philips smart tv işte hz olayına takılıp 1200 tl ye aldıkÖğrenci evi bir de
neyse televizyonda da sorun var ama hdmı kablosu da 80 liralık ama gel gelelim olay bu

Onun 3D televizyonu var abi oradan direk izliyor adamAnladım enteresan Artık @najanaja nerden bulduysa![]()
![]()

Dediğim gibi deteklemez monitör.Onun 3D televizyonu var abi oradan direk izliyor adam![]()
. Tabiki izler tv desteği var :dİşte orda ortaya tarama desteği giriyor.Ama işte attığım videodaki görüntü tv den de çok güzel oluyor. Videoları o şekil yaparsam güzel görüntü alabilirim diye düşünüyorum ama işte o şekil olmuyor

Görüntüler çıplak gözle bakıldığında yukarıda ki örnekteki gibimi ? çift yaniyani ben şimdi hiçbir şekilde bunları adam gibi izleyemeyecek miyim ? Yazık oldu o kadar filme ya

Abi görüntüler çift zaten onda şüphe yok. Onları birleştiriyorum bazıları altlı üstlü onları da birleştiriyorum. Power DVD ile en iyi sonucu alabiliyorum gözlük seçimi ile ama o bile istediğim görüntüyü vermiyor. Ön taraflar tam oluyor ama geridekilerde çizgiler çıkıyor onları çok kötü görüyorum. Bir de abi kusura bakma başını ağırtıyorumGörüntüler çıplak gözle bakıldığında yukarıda ki örnekteki gibimi ? çift yani![]()
Rica ederim kardeşim bir çok engel var şu an gerçekten görüntüyü tam anlamıyla alman için .Abi görüntüler çift zaten onda şüphe yok. Onları birleştiriyorum bazıları altlı üstlü onları da birleştiriyorum. Power DVD ile en iyi sonucu alabiliyorum gözlük seçimi ile ama o bile istediğim görüntüyü vermiyor. Ön taraflar tam oluyor ama geridekilerde çizgiler çıkıyor onları çok kötü görüyorum. Bir de abi kusura bakma başını ağırtıyorum
Dediğim gibi şu yoube daki helikopter videosu çok net geldi abi. Derinlik de var kırmızı mavi çizgi olmamasına rağmen onun gibi nasıl yaparım işte görüntüyü bunu merak ediyorumİyide Progresive-i tarama değilki bu görüntü Aktif gözlük içinMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
. Aşağıda arkadaşın dediği gibi de deneyebilirsin.Laptop'ında 3D özelliği varsa Nvidia'nın video player'ını deneyebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız