Deniyorum şimdi.Laptop'ında 3D özelliği varsa Nvidia'nın video player'ını deneyebilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte gözlük ile tam net izliyorum abi bunu.İyide Progresive-i tarama değilki bu görüntü Aktif gözlük için. Aşağıda arkadaşın dediği gibi de deneyebilirsin.
Gözlüğü sinemadan almanın neyi ayıp anlayamadım. İzlemeye gelince herkesin tercihi farklıdır ben böyle istiyorum onu yapmak için yardım talep ediyorum gelip muhalefet olmandaki amaç nedir anlayamadımGözlüğü sinemadan aldıysan ayıp.
Benim bildiğim ekranın 3D desteklemesi lazım. 3D Smart TV varsa direk ondan izle. 3D izlemekte sadece sinemada keyifli zaten. İndirin 1080p izleyin ne uğraşıyorsunuz.
benim tv 3d o yüzden renkli mavili kırmızılı 3d filmler değil orjinal yan yana veya alt alt 3d indiriyorum sürekliAnladım enteresan Artık @najanaja nerden bulduysa![]()
![]()
arkadaşa dedim madem bu kadar meraklısın 3d filme smart tv almışsın 3d li olanı niye almadın diye
oda ev arkadaşı saolsun o seçmiş
uğur kardeş sana gelince çözümünü buldum kmp den daha iyi bi programda buldum gece senden gelince hadi bi bakıverem dedim senin için
10 dk kamı aldı bulmak
kmp den daha sağlam ve daha orjinal bi program buldum ama gel gelelim sen asla 3d izleyemiceksin
nedenine gelirsek sanırım tv ni 100 hz demiştin dimi? sana programı bulduğum forumdan alıntıları ekliyorum.

Abi dayanamadım ya gece 3 e kadar araştırdım ben bu meseleyi. HDMI kablosu tamam 1.4 zaten ama televizyonun hz olayı 100 de kalıyor işte. Ekran kartının piksel olayı da tamam 650m ekran kartı var zaten ama onun da 3d desteği yok işte. Sen programı yolla deneyeyim. Şu an Power DVD ve NVİDİA 3D Vision ile görüntüler az da olsa düzeldi. Ama tatmin edici değilbenim tv 3d o yüzden renkli mavili kırmızılı 3d filmler değil orjinal yan yana veya alt alt 3d indiriyorum sürekliarkadaşa dedim madem bu kadar meraklısın 3d filme smart tv almışsın 3d li olanı niye almadın diye
oda ev arkadaşı saolsun o seçmiş
uğur kardeş sana gelince çözümünü buldum kmp den daha iyi bi programda buldum gece senden gelince hadi bi bakıverem dedim senin için
10 dk kamı aldı bulmak
kmp den daha sağlam ve daha orjinal bi program buldum ama gel gelelim sen asla 3d izleyemiceksin
nedenine gelirsek sanırım tv ni 100 hz demiştin dimi? sana programı bulduğum forumdan alıntıları ekliyorum.
TV veya Projectionun 120 Hz olması lazımmış ki Ekran kartının 3D olması bir işeyarasın, veya ekran kartındaki görüntünün 3D izlenmesi için projectionun 120 Hzolması lazım. Ve ayrıca HDMI 1.4 olması lazım deniliyor 1.3 bile sorunmuş. forumdan alıntı hdmi girişi bile önemliymiş ben denedim benim nvidea 3d desteğivar aslında ama bi türlü o hissi alamadım tv ye gönderdim ekranı onda da alamadımayarları biraz kurcaladım ha 2 görüntüyü birleştiriyo ve bulanık değil net görüntüveriyo ama sanki 2d gibi oluyo pek bi 3d olayı yok başka ayarı varmıdır bilmiyorum
LG nin 3D Demosu eğer Side By Side formatında ise ve eğer siz bunu PC yi 3D TV ye bağlayıp izliyorsanız. PC nizin ekran ayarlarından 1920*1080 ( yani 1080P ayarına )geçmeniz gerekiyor. Ayrıca eğer HDMI kablonuz 1,4 ve üzeri değilse 3D alamayabilirsiniz.
Ekranı ikiye bölmeden birleştirme işini 3D TV'ler yapıyor. Yada NVIDIA 3D Vision cinsinden bir ekran kartınız ve 3D Destekleyen bir monitörünüz olması lazım ki buikiye bölünen görüntüler 3D olarak birleşsin ve siz de bunları 3D izleyebilesiniz.
açıklamalardan anlamışsındır sanırım ekran en az120 hz mümkünse 200 hz olmalı ekran kartın 3d destekli olmalı hdmi kablon 1.4 olmalı daha aşağısı olmuyor bunların biri bile eksikse ne pc de ne tv de ne yapsan izleyemiyeceksin haberin olsun. ben programı sana pm den göndereyim yinede bi dene istersen ama büyük ihtimal 3d olayı olmayacak. Dediğim gibi gereksinimler bunlar herhangi biri eksikse boşuna uğraşma
sen hemen niye konu açtın sabredemedin mi ben araştırıverem dediydim sana![]()
oyun falan oynadım dalmışım sonra bi baktım yat saati gelmiş yarın yollarım dedim bende
ekran kartında 3d desteği yoksa zaten cidden boşa uğraşıyosun
zaten programda da ayar değişik geldi 10 dk ka 3d ayarlarını nasıl yapacağıma baktım
normal filmi izlerken 3d ayarlarını kurcalayamıyon ayarlar soluk oluyo 10 dk ka onu kurcaladım bu ayarlar nasıl yapılıyo diye 
Tamam abi sen bana programı yolla anlat deneyeyim bi bakalım nasıl oluyor diye. Üstte youtube dan video ekledim bitane helikopterli olan. Onda görüntü çok muhteşem çıkıyor. Onun gibi olmuyorlar iştesen çok araştırmışın ben 10-15 dk kada çözdüm işioyun falan oynadım dalmışım sonra bi baktım yat saati gelmiş yarın yollarım dedim bende
ekran kartında 3d desteği yoksa zaten cidden boşa uğraşıyosun
zaten programda da ayar değişik geldi 10 dk ka 3d ayarlarını nasıl yapacağıma baktım
normal filmi izlerken 3d ayarlarını kurcalayamıyon ayarlar soluk oluyo 10 dk ka onu kurcaladım bu ayarlar nasıl yapılıyo diye
![]()
Aynen abi senin gözlüklerle bi baksana ona akşam işe yarıyor mu gideri oluyor mu diyegördüm hatta çok hoşuma gitti ben onun 3d sini indireyimama çok kısa olmuş
![]()
Red Cyan gözlükle mi real 3d gözlükle mi? Bana burası lazım.Tridef 3D programını dene acer Aspire leptopumdan hatırlıyorum ayrıca oyunlarıda 3D yapıyor cod falan 3D oynardım![]()
Tamam kardeşim normal ekran kartı ile denedin değil mi sen? Programın tam ismi o mu peki?İlk sayfadaki siyah camlı gözlük senin değilmi ? Eğer seninse o olur bndekide ondandı
Abi şu an sıkıntım o değil diye pek uğraşamıyorum biliyorsun. Sonunda gelip senin televizyonu söküp götürcem haaasamsungun bu helicopter olanı orjinal bulamadım youtube dekinin 3D yle alakası yokama yine samsungum sihirbaz ve yamakasi demolarını buldum çok süper özellikle sihirbaz videosu mükemmel herşey odanın içindeydi resmen
![]()
Ati readon hd 4570 di yanlış hatırlamıyosam e.kartıTamam kardeşim normal ekran kartı ile denedin değil mi sen? Programın tam ismi o mu peki?
Abi şu an sıkıntım o değil diye pek uğraşamıyorum biliyorsun. Sonunda gelip senin televizyonu söküp götürcem haaa![]()
Gözlük ile üç boyutlu izliyordun değil mi kardeşim şimdi indiriyorum boşa gitmesinAti readon hd 4570 di yanlış hatırlamıyosam e.kartı
al götür senden kıymetlimiTamam kardeşim normal ekran kartı ile denedin değil mi sen? Programın tam ismi o mu peki?
Abi şu an sıkıntım o değil diye pek uğraşamıyorum biliyorsun. Sonunda gelip senin televizyonu söküp götürcem haaa![]()
bide o helikopterin orjinalini bulsam aslında bi sitede buldum ama bütün demoları paylaşmış 500 er mb tan 7 part
bide uploaded a yüklemiş yavaş inecek şimdi oradan
zaten şuan maymunlar cehenneminin 3D sini indiriyom
zor bela bi tane torentten buldum henüz yok 3d versiyonu pek bi yerde bakalım denicez umarım orjinal 3D dir sonradan yapma olmasında 
Kardeşim malesef dediğin gibi gözlük muhabbetini göremedim programda 3D seçeneğini tıkladığımda direk 2D muhabbetine geçiyor gözlük de işe yaramıyor yani derinlik mevzusu olmuyor.İlk sayfadaki siyah camlı gözlük senin değilmi ? Eğer seninse o olur bndekide ondandı