Yardım 3D film izlemek istiyorum :(

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Basit basit çözersin
Abi bu program ile diğerlerine oranla daha iyi görüntü aldım hele ayarlar kısmında televizyon ve gözlük seçimi iyi oldu ama yine de istediğim görüntüyü tam olarak almış değilim :vur

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi bu program ile diğerlerine oranla daha iyi görüntü aldım hele ayarlar kısmında televizyon ve gözlük seçimi iyi oldu ama yine de istediğim görüntüyü tam olarak almış değilim :vur
Kardeş you Tube dan deneme Görüntüsü açıp izlermisin :cool

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş you Tube dan deneme Görüntüsü açıp izlermisin :cool
Yok abi ya hiçbirini izleyemiyorum kırmızı mavi çizgiler net görünüyor toplamıyor görüntüyü
Abi active 3d video izledim bitane onda çok fena görüntü verdi ama işte dediğim gibi onda mavi ve kırmızı çizgiler yok. video şu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aynen dedimğim gibi bir arkadaşımın başına geldiği için konuda yardımcı olmaya çalıştım :). 3D tarama olayı çok farklı ve temelde 2 türde tarama yapıyor. Bu nedenle aldığın filmler de gözlük yanısıra monitörde önemli :oke:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Abi televizyon philips smart tv işte hz olayına takılıp 1200 tl ye aldık :D Öğrenci evi bir de :D neyse televizyonda da sorun var ama hdmı kablosu da 80 liralık ama gel gelelim olay bu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi televizyon philips smart tv işte hz olayına takılıp 1200 tl ye aldık :D Öğrenci evi bir de :D neyse televizyonda da sorun var ama hdmı kablosu da 80 liralık ama gel gelelim olay bu
Anladım enteresan Artık @najanaja nerden bulduysa :hmmm :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ama işte attığım videodaki görüntü tv den de çok güzel oluyor. Videoları o şekil yaparsam güzel görüntü alabilirim diye düşünüyorum ama işte o şekil olmuyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ama işte attığım videodaki görüntü tv den de çok güzel oluyor. Videoları o şekil yaparsam güzel görüntü alabilirim diye düşünüyorum ama işte o şekil olmuyor
İşte orda ortaya tarama desteği giriyor.
Örnek Progresive-i tarama :oke:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
yani ben şimdi hiçbir şekilde bunları adam gibi izleyemeyecek miyim ? Yazık oldu o kadar filme ya

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yani ben şimdi hiçbir şekilde bunları adam gibi izleyemeyecek miyim ? Yazık oldu o kadar filme ya
Görüntüler çıplak gözle bakıldığında yukarıda ki örnekteki gibimi ? çift yani :hmmm

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Görüntüler çıplak gözle bakıldığında yukarıda ki örnekteki gibimi ? çift yani :hmmm
Abi görüntüler çift zaten onda şüphe yok. Onları birleştiriyorum bazıları altlı üstlü onları da birleştiriyorum. Power DVD ile en iyi sonucu alabiliyorum gözlük seçimi ile ama o bile istediğim görüntüyü vermiyor. Ön taraflar tam oluyor ama geridekilerde çizgiler çıkıyor onları çok kötü görüyorum. Bir de abi kusura bakma başını ağırtıyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi görüntüler çift zaten onda şüphe yok. Onları birleştiriyorum bazıları altlı üstlü onları da birleştiriyorum. Power DVD ile en iyi sonucu alabiliyorum gözlük seçimi ile ama o bile istediğim görüntüyü vermiyor. Ön taraflar tam oluyor ama geridekilerde çizgiler çıkıyor onları çok kötü görüyorum. Bir de abi kusura bakma başını ağırtıyorum
Rica ederim kardeşim bir çok engel var şu an gerçekten görüntüyü tam anlamıyla alman için .

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Yani şu an benim düşünveme göre gözlükle ve filmle alakalı hiçbir sorun yok. İyi bir çeviriciye ve ekrana bakar. İyi bir çevirici buldum hz olayından tv de iyi. Arada bişey kaçıyor işte o ney? :D Dediğim gibi şu yoube daki helikopter videosu çok net geldi abi. Derinlik de var kırmızı mavi çizgi olmamasına rağmen onun gibi nasıl yaparım işte görüntüyü bunu merak ediyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Eklermisin videoyu merak ettim :hmmm

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi

THR

THR

Üye
Laptop'ında 3D özelliği varsa Nvidia'nın video player'ını deneyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Gözlüğü sinemadan aldıysan ayıp.
Benim bildiğim ekranın 3D desteklemesi lazım. 3D Smart TV varsa direk ondan izle. 3D izlemekte sadece sinemada keyifli zaten. İndirin 1080p izleyin ne uğraşıyorsunuz.

Üst Alt