350 Tl lik telefona 335 Tl lik masraf !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabicnm

tabicnm

Üye
    Konu Sahibi
350 Tl lik telefona 335 Tl lik masraf !!!
Selam arkadaşlar...
Zte Vodafone 945'im var yaklaşık 1 ay önce okulda yere düşürdüm.
Telefon tamamen dağıldı bataryası çıktı ekran kablosu sağlamdı ve ekran sağlamdı sadece telefonun yanındaki ses,fotoğraf vb. gibi butonlar içine göçmüştü ve nerden telefonun içindeki anakart üzerindeki kablo (sanırım ona film deniyor) o parçası kopmuştu. Telefon şarja takınca çalışıyor ekran açılıyordu.
Bende teleservice ye gönderdim:off: çünkü garantisi orada:off:
Telefondan yaklaşık 3 haftadır haber alamıyordum şimdi sitesinden baktım tam 335 TL:allalla: masraf çıkmış
adamlar sanırım anakartı komple değiştirmeye kalkıyor anakart üstündeki butonlarla bir film yapmak bu kadarmı zor... anlamadım şimdi ne yapıcağımı düşünüyorum yeni tel mi alsam yaptırsammı şikayet mi etsem buradaki abilere danışıyım dedim ?

cehili

cehili

Üye
Kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışına çıkmış. İtiraz etsende faydası olmaz.Yaptırma hiç git telefonculara sat 50 tl falan verirler heralde bilmiyorum.Sonra yeni telefon al.
Bu arada bende alabilirim bu telefondan Hd oyunları oynayabiliyor musun ?

tabicnm

tabicnm

Üye
    Konu Sahibi
evet oynuyabiliyorsun
bu arada vf 945 e alternatif telefon biliyormusunuz ???
başka napabilirim başka biyerde tamire mi versem öğrenci bütçesi işte :)

cehili

cehili

Üye
T10-Htc Touch2-5800

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonu çöpe at daha iyi 335 milyon verdigine değmez 50 milyon daha koy 0 5800 expressmusıc alırsın be

pasha14

pasha14

Üye
Kardeşim bırak yaptırma ya hiç uğraşmana değmez. Sen telefonunu geri al normal bir yerde yaptır. Başkasına git sat. Biraz daha para ekleyip kendine yeni bi telefon al. Bu telefonu yaptırsan bile ne kadar sağlıklı olacak ki ?

61semih

61semih

Üye
teknık servıste fiyat herzaman şişirilir,telefonu yetkılı servısten al baska yere goster yarı yarıya bıle farkedebılır.okadar tamır parası olmaz hıcbıryerde.bu olay trabzonda olsa adamı vururlar :).yetkılı servısler oyle ahım şahım degıl garantı kapsamında olan bır urunun parcası degışecekse hurdaya cıkmıs bır telefondakı calısan parçayı senın telefonuna bıle takabılıyorlar özellıkle iphone de

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
5800 alma ya,takoz resmen telefon.Telefonu sat gitsin yerine samsung veya sonny ericson xpreia bak

YesiLPeri

YesiLPeri

Üye
Kardeşim bırak yaptırma ya hiç uğraşmana değmez. Sen telefonunu geri al normal bir yerde yaptır. Başkasına git sat. Biraz daha para ekleyip kendine yeni bi telefon al. Bu telefonu yaptırsan bile ne kadar sağlıklı olacak ki ?

BenceDe :oke:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
o parayı verip yaptırman saçma olur. her parçadan tekrar takılcak telefon ondan sonra ne olur bilinmez :)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
5800 al devam :D

gassero

Üye
benim telinde lcd si kırıldı aynı tamir yapmıyorlar 380 tl bendende istediler bence parca parca sat mesela lcd sağlamsa ben alabilirim

----------Eklendi @ 23:23:53 ---------- Yazıldı @ 23:12:22 ----------

bendede aynı sorun var
benim telinde lcd si kırıldı aynı tamir yapmıyorlar 380 tl bendende istediler bence parca parca sat mesela lcd sağlamsa ben alabilirim

----------Eklendi @ 23:24:22 ---------- Yazıldı @ 23:23:53 ----------

konuşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt