tabicnm
Üye
350 Tl lik telefona 335 Tl lik masraf !!!
Selam arkadaşlar...
Zte Vodafone 945'im var yaklaşık 1 ay önce okulda yere düşürdüm.
Telefon tamamen dağıldı bataryası çıktı ekran kablosu sağlamdı ve ekran sağlamdı sadece telefonun yanındaki ses,fotoğraf vb. gibi butonlar içine göçmüştü ve nerden telefonun içindeki anakart üzerindeki kablo (sanırım ona film deniyor) o parçası kopmuştu. Telefon şarja takınca çalışıyor ekran açılıyordu.
Bende teleservice ye gönderdim
çünkü garantisi orada
Telefondan yaklaşık 3 haftadır haber alamıyordum şimdi sitesinden baktım tam 335 TL
masraf çıkmış
adamlar sanırım anakartı komple değiştirmeye kalkıyor anakart üstündeki butonlarla bir film yapmak bu kadarmı zor... anlamadım şimdi ne yapıcağımı düşünüyorum yeni tel mi alsam yaptırsammı şikayet mi etsem buradaki abilere danışıyım dedim ?
Zte Vodafone 945'im var yaklaşık 1 ay önce okulda yere düşürdüm.
Telefon tamamen dağıldı bataryası çıktı ekran kablosu sağlamdı ve ekran sağlamdı sadece telefonun yanındaki ses,fotoğraf vb. gibi butonlar içine göçmüştü ve nerden telefonun içindeki anakart üzerindeki kablo (sanırım ona film deniyor) o parçası kopmuştu. Telefon şarja takınca çalışıyor ekran açılıyordu.
Bende teleservice ye gönderdim
çünkü garantisi orada
Telefondan yaklaşık 3 haftadır haber alamıyordum şimdi sitesinden baktım tam 335 TL
masraf çıkmışadamlar sanırım anakartı komple değiştirmeye kalkıyor anakart üstündeki butonlarla bir film yapmak bu kadarmı zor... anlamadım şimdi ne yapıcağımı düşünüyorum yeni tel mi alsam yaptırsammı şikayet mi etsem buradaki abilere danışıyım dedim ?