Pil 8.1 deneme süresinde bozulmuştu ama düzeldi sanırım bugün sabah 11 gibi şarjdan çektim 18.30 dan beri otobüsteyim ve hala yoldayım telefon elimden hiç duşmedi 3g açık müzik dinledim nete girdim whatsapp sms Facebook ve ie neredeyse hiç kapanmadı 2 saat kadar bunlara ekstra olarak kulaklıkla müzik dinledim ve şarjım şu an %49Allahım kararımı değiştirmem için sadece 1 1520 kullanıcısından daha açıklama almama yeterli ahahaSD kart desteği var o çok güzel işte ve pil ne kadar gidiyor acaba?
![]()

Ne kadar güzel,bir resim buBuyur kardeşim uzak manzara değil ama ze
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşımın fotoğraf makinesi var 21MP ondan kat kat güzel Galiba 1520 alıcam ya
çok saol bu arada unutmuştum ben
Önemli değil açık alan fotoğraf kalitesi mükemmel sana da şimdiden hayırlı olsunNe kadar güzel,bir resim buarkadaşımın fotoğraf makinesi var 21MP ondan kat kat güzel Galiba 1520 alıcam ya
çok saol bu arada unutmuştum ben
![]()

930 ve 1520 ikisi de donanımda harika cihazlar. 1520'nin tek artısı batarya ve sd kart. Bunun dışında bence de 5" çok uygun 1520nin ekran abartı biraz. Yani abartı demeyeyim de gündelik kullanım için gerek yok bence o kadar büyük ekrana. Lumia 930 çok şık görünüyor boyutu da ideal. Ben de düşünüyorum almayı