Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karşılaştırma32 GB ile ilgili bir sorum olacak
Sponsorlu Bağlantılar
alical33
Üye
M8 de öyle gülünecek bi telefon değil ama o tuşların ekranın içinde olması almamam için yeterli bir sebep
Yağız Ryan
Üye
Konu Sahibi
M8 gülünecek olmayabilir 1520den kötü demesi gülünecek geldi bana ama Dünden beri baya video inceleddim oyun performansı falan mükemmel
br1903
Üye
tek m8 degıl kardesım alıncak bır suru telefon var o an aklıma o geldı yazdım benım sana soyluyecegım wındows phone alma o kadar çok pişman olursun zamanında git şimdii sor telefonculara hiçbiri 1520 satmıyorlar cunku tutulmuyo
Yağız Ryan
Üye
Konu Sahibi
Pişman olacağımı sanmıyorum ki Zaten kullanıyorum WP 1520 ve 8.1 ile çok çok Mükemmel olacak android bence iğrenilesi bir sistem Wap ile yoluma devam edicem inşallah saol
tek m8 degıl kardesım alıncak bır suru telefon var o an aklıma o geldı yazdım benım sana soyluyecegım wındows phone alma o kadar çok pişman olursun zamanında git şimdii sor telefonculara hiçbiri 1520 satmıyorlar cunku tutulmuyo
Senin çevrende fazla alan olmayınca tutulmamış mı oluyor yani telefoncuların çoğu wp hakkında en ufak bişey bilmeden karalıyor almıyor satmıyor vs bende bikere telefoncu ne kadar verecek diye merakımdan sordum olu fiyatına alırım zarar edersin falan dedi benden fiyat kırmak içinde sıfırına 1600 dedi seninkini 1000 civarı anca alırım dedi bende ozaman sendeki sıfırla takas edelim farkını vereyim dedim bendeki siyah renk değiştireyim dedim kıvırdı zarar edersin falan diye akşam aynı tekefoncuya bi arkadsşımı gönderip 1520 yi sordurdum ban 1600 dediği telefona 2200 lira dedi çoğu telefoncu alırken fiyat kırmak için numara yapıyor ama satarken 920 yi 850 ye satıyordu o dediğim telefoncu ve 1 hafta içinde sattı
br1903
Üye
ben aldım pişman oldum sen olma dıye solemiştim sen wp ye karar vermıssın artık dıycek bırsey
serinaga
Üye
Artık Wp, son güncellemelerle toparlamaya başladı, bu saatten sonra vazgeçilmez bir sistem olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yağız Ryan
Üye
Konu Sahibi
Tabikide bence de öyle
br1903
Üye
en az 2 yılı var oyun yokkı magazada dogru duzgun ne zaman mağaza gelişir o zaman alınır
Yağız Ryan
Üye
Konu Sahibi
Bu kadar kötüleme bence Temmuz ayında geldim WP platformu'na o zamanları hatıırlıyorum oyun yok deyip de haksızlık etmeyin bence
papakudioflu
Emekli Yönetici
Çok zor bişey değil ki buyurun bakın Windows Phone Mağaza oyunlarına. Merak ettiğiniz hastası olduğunuz oyunlar var mı yok mu ona göre karar verin.