Karşılaştırma 32 GB ile ilgili bir sorum olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Allahım kararımı değiştirmem için sadece 1 1520 kullanıcısından daha açıklama almama yeterli ahaha :D SD kart desteği var o çok güzel işte ve pil ne kadar gidiyor acaba? :)

alical33

alical33

Üye
Allahım kararımı değiştirmem için sadece 1 1520 kullanıcısından daha açıklama almama yeterli ahaha :D SD kart desteği var o çok güzel işte ve pil ne kadar gidiyor acaba? :)
Pil 8.1 deneme süresinde bozulmuştu ama düzeldi sanırım bugün sabah 11 gibi şarjdan çektim 18.30 dan beri otobüsteyim ve hala yoldayım telefon elimden hiç duşmedi 3g açık müzik dinledim nete girdim whatsapp sms Facebook ve ie neredeyse hiç kapanmadı 2 saat kadar bunlara ekstra olarak kulaklıkla müzik dinledim ve şarjım şu an %49 :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Mükemmel ya :) kusura bakma çok soru sordum nnormal karşılarsın umarım 1520 ile çektiğin özel olmayan bir manzara fotoğrafın var mı acaba kardeşim :)

alical33

alical33

Üye
Bakayım Bi manzara yok diye hatırlıyorum ama soru sormak için çekinme sonuçta bunun için buradayız :)Kardeşim yoldayım dedim ya 3g çekmiyor şu an upload yapamıyorum hatırlat yarın yapayım ya

• Beğen
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil müsait değilsen salla hatta teşekkür ederim ilgilendiğin için çok saolasın :)

alical33

alical33

Üye
Ne demek her zaman :)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Vay be cebimizde 920'ye kocaman derdik, şimdi 1520 normal karşılanıyor.. :)

alical33

alical33

Üye
Buyur kardeşim uzak manzara değil ama ze

• Beğen
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim uzak manzara değil ama ze
Ne kadar güzel,bir resim bu :) arkadaşımın fotoğraf makinesi var 21MP ondan kat kat güzel Galiba 1520 alıcam ya :D çok saol bu arada unutmuştum ben:)

alical33

alical33

Üye
Ne kadar güzel,bir resim bu :) arkadaşımın fotoğraf makinesi var 21MP ondan kat kat güzel Galiba 1520 alıcam ya :D çok saol bu arada unutmuştum ben:)
Önemli değil açık alan fotoğraf kalitesi mükemmel sana da şimdiden hayırlı olsun :)

• Beğen
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
aralık falan alabilirsem İnşallah :) Süper olucak ya Teşekkur ederim İnşallah herkes alır :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hayırlı olsun 1520 şimdiden :anlas: sabahtan akşama kadar online oyun oynuyorum şarj bitmiyor, 3g açık pil tasarrufu kapalı. Batarya mükemmel. Kameraya zaten söyleyecek söz yok. Bende 32 gb hafıza kartı takılı. 20gb gibi video çekmiştim, 8 gb gibi uygulama vs vardı. düşün yani daha 32 gb boş yer var :)

• Beğen
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
Çook teşekkür ederim İnşallah alıcam yılbaşına doğru Batarya mükemmel :) birde Full HD ya ekran nasıl oluyor ayrı bir havası varmı :)

alical33

alical33

Üye
Hava derken ne kastettin bilmiyorum ama ekran çok net yani :)

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
evet onu diyorum bi farklılığı varmı parlaklık falan dokunuş işte :) ekran süperdir şimdi :)

alical33

alical33

Üye
Ekran 10 numara 5 yıldız :)

• Beğen
br1903

br1903

Üye
1520 alcagına gıt htc one m8 al bın kat ıyı wp yaramaz 1800 alıncak bır suru telefon var ıstersen yazabılırım

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Dostum kendi çektiğin videolarını telefonda saklamazsan 32gb hayli hayli yeter. Benim telefonumda 20gb boş yer vardı bi aralar, konsere gittim 9-10tane hepsi 5-6 dakikalık 1080p video çektim telefonda 1gb yer kaldı :D 930 ve 1520 ikisi de donanımda harika cihazlar. 1520'nin tek artısı batarya ve sd kart. Bunun dışında bence de 5" çok uygun 1520nin ekran abartı biraz. Yani abartı demeyeyim de gündelik kullanım için gerek yok bence o kadar büyük ekrana. Lumia 930 çok şık görünüyor boyutu da ideal. Ben de düşünüyorum almayı

• Beğen

burakcan42

Üye
adam karar veriyor sen de çıkıp m8 diyorsun ya :D hem m8 den kat kat iyi 1520.. bende alıcam 1520 ya. 925 batarya çok sıkıntı :D

• Beğen
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
    Konu Sahibi
1GB kaldı dediğinde Guldum valla ajahhaha :D :D iyi bakalım 1520 almaya karar verdim ama saoo :) ve sen m8 mi ahahhaha guldurdun ya :D

Üst Alt