3110c Kendılıgınden Acılıp kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ahmett394

ahmett394

Üye
tabii yaramaz ne alakası var nokia nın bu işe acil çözüm bulması lazım ben gsmarena.net te okudum nokia care lerde v6.01, v6.02 varmış oraya gidince yüklüyorlarmış sorun geçiyormuş Türkiye de Nokia Care var mı bilen varsa adresini yazsın

türkiye de nokia care(nokia shop) ler var kardeş bunlar:
1.Adana
2.Ankara(2 tane var)
3.Antalya
4.Bursa
5.Eskişehir
6.İstanbul(8 tane var)
7.İzmir(2 tane var)
8.İzmit
9.Konya

Ankara,İstanbul ve izmir hariç öbür şehirlerimizde 1 er tane var ya da telefonun kullanma klavuzu nun en son sayfalarına bakarsan bulabilirsin kardeş :oke:

degerli43

degerli43

Üye
sağol ben kayseri deyim 2 tane varmış nokia nın sitesinden öğrendim pazartesi götüreceğim birine

hildar

hildar

Üye
arkadaşlar en iyi çözümü buldum hafıza kartındaki kullandığınız temayı telefon hafızasına atın yemin ederim daha iyi bbir çözümü yok

ahmett394

ahmett394

Üye
arkadaşlar telefonumu bugün aldım kağıtda yazılım güncellenmesi diyordu yazılım atmışlar inşallah bir daha olmaz

degerli43

degerli43

Üye
1-2 ay bişey olmaz

ahmett394

ahmett394

Üye
ya daha telefonu servisten alalı 1 ay olmadı yine aynı sorun bıktım satacam diyorum ama bir yandan da alıştım ya satcam gücüme gidiyor saten hafıza kartının nokianın orjinal olması için bütün şehiri araştırcam inşallah bulurum ya

ekselansx2

Üye
slm bende nokıa 3110c kullanıyorum bendede aynı sorunu arada yapar
sorun ney biliyormusun arkadaşım sorun bu tellerin hafızalarının virüs alamamasıdır
yani virüslü dosya hafıza kartına gidiyor ve telefon çıldırıyor
bence sen bilgisayarındaki her şeyini formatla hafıza kartını formatla ve telefonu fab. ayarı yap düzelir
şimdiki yeni virüsler kendilerini mp3 lerede kopyalıyor ona göre tellerde virüs var:oke:

Evrek4

Üye
Arkadaşlar hafıza kartının tüm içeriğini bir alt klasöre alırsanız düzelir muhtemelen, bende çözüm bu oldu.

C01aY

C01aY

Üye
Bence telefonun verisyonunu yükselt ve hafıza kartına format at.

teknomix

Üye
arkadaşlar bugün telefonum servisten 3. kez geldi.Artık bıtkınlık verdi.Sıkılamya başladım.Şimdi hafıza kartına müzikleri atıcam 110 adet.Güncellicem eğer telefon hata verirse nokiayı arayığ sorun olduğunu söyleyeceğim ve paramın iadesini isteyeceğim.Ardındanda Sony Ericsson W810i Alacağım.İşallah çalışıır :)

Ayrıca Virüs var yazmışlar . Birdaha virüs girerse garanti dışı işlem yapılacakmış :D
Java Tellere Virüs Bulaşmazki . Bide bunlar KVK da çalışıyor :D

lalaz

Üye
Kardeşim ßende 3110c kuLLanıyorum aynı sorun ßende de var ve ßu sorun hafıza kartının doLu oLmasından kaynakLanıyor hafıza kartını minimum mb da tutmanı tercih ederim

sempatik05

Üye
ya bakın ark.lar tel.kapanıp açılınca ve sürekli aynı şeyi yapıyosa hafıza kartını çıkarın öle açın tel.i 30 dk fln öle bekleyin sonra hafıza kartıını takın fln hadi oda olmazsa ya aslında ne çok dolu nede çok boş olsun te. 512 kart kullnanlar 480 mb gibi boş yer bıraksınlar en fazla hani 484 mb dolu olmasın ok? neyse tel. kapanıp açıldımı bekleyin biraz yavas yavas kullanın hani hızlı hızlı yapınca 5 sn sonra tekrar kapanır öle öle yavas yavas kullanın düzeldikçede gene eskisi gibi kullanın hemen hamle yapmayın bende sorun neredeyse yok oldu versiyonum 05.50!!!!!!!!yapanlar işe yaradını görürler ark.lar

degerli43

degerli43

Üye
bende sorun kalmadı:sukur: versiyon6.60

uguryucel

Üye
Kardes bendede ole oluyo belkı vırus vardır dedım taradım yok yanı bılmıyom napcaz ya ama sukurler olsun benımkı o kadar *** degıl...

djkeles

djkeles

Üye
Aynı sorun benım arkadasada oldu kapanıp acıldı kapanıp acıldı sonra telefon acıldı ama ne fayda hafıza kartı bozuldu bence o telefonu satın:)

tmr1903

tmr1903

Üye
bu sorun bütün s40 larda oluyor.ve bunun nedeni uyumsuz temalar ve uyumsuz oyunlar.telinize her bulduğunuzu yüklemeyin.çözüm ise basit.telefonun kendi temalarından birini seçin düzelir.düzelmezse hafıza kartına format atmak zorundasınız.başka yolu yok.çok uğraştım bunun için ve teli değiştirdim.bu problem yüzünden.6630 aldım.oda evde kardeşimde duruyo :D.ve format işlemini kvk servisine götürdüğümde onlar da öyle yaptı.

mustafa_42_42

Üye
kardeş o bendede oluyodu.sen en iyisi hafıza kartını biçimlendir.bende virüsten kynaklanmıltı çünkü.kolay gele

tmr1903

tmr1903

Üye
s40 a virüs bulaşmıyo. ;)

meteor fare

Üye
aynı sorun bendede oldu aynı marka telefonu teknosadan aldım sorun kartta değil sana gelen bir mesaj veye bilgisyara taktığında yüklediğin bi dosyaddan olmuştur muhtemelen trojan girmiştir aynı sorun bende de oldu telefonu direkt kvk merkezine götür hafızası komple değişecektir

drogba92

drogba92

Üye
Kısacası bu telefonu kimseye tavsiye etmiyorum

Üst Alt