3110c Kendılıgınden Acılıp kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

terk9

Üye
Kardes o hafizakartından deil versiyondan versiyonu 7.01 e yükselt bişiyi kalmaz

is1903

Üye
yha arkadaslar bende de 3110c var. hafıza kartı 1gb iken acılıp kapanıyodu ama şimdi hafıza karttı 512 mgb artık kapanmıyo.
yhani şunu soyleyım 512'lik hafıza kartı kullanın...

degerli43

degerli43

Üye
yha arkadaslar bende de 3110c var. hafıza kartı 1gb iken acılıp kapanıyodu ama şimdi hafıza karttı 512 mgb artık kapanmıyo.
yhani şunu soyleyım 512'lik hafıza kartı kullanın...

ben 1gb kullanıyorum versiyonla alakalı problem yükselttiğinizde sorun kalmıyor

ysr-gklp

Üye
yha arkadaslar bu versiyonu nerden indirebilirm bi yardımcı olur musunuz??

neckles

neckles

Üye
s.a Bnm 6288 imde öleydi hemen klapanıyordu bazen acılmıyodu acılıp kapanıyodu sapıtmısdı bir anda düzeli verdi 1 -2 gun hiç açmadm ondan sora Düzldi makul bi çözum değil ama denemeye değer

degerli43

degerli43

Üye
önce kendin versiyon atmayı dene nokia.com.tr den yazılım güncelle 07.21 versiyonu benim telin versiyonu bu. şu an problem yok rahatça kullanıyorum. olmazsa servise götür.

Marleo59

Marleo59

Üye
evt aynı sorun bendede vardı versiyon yükselttim şuan hiçbir sorun yok

legend5858

legend5858

Üye
benım teldede aynı sorun oluyodu pc suıt sayesnde yazılımı kendım attm daha olmuyo 3110c de acılıp kapanma sorunu yasayan arkadaslara tavsıye ederm kendınız yazılımınızı atın servısı beklemeyın

sheytan57

sheytan57

Üye
ne OLuR yaRdım eDin bendE kullanıyorum Şu an OLmuyoR ! yaW

ddoqaNN

Üye
ARKADAŞLAR 3110C TELEFONUNUZ VARSA VE KAPANIP AÇILIYORSA TELEFONDAN HAFIZA KARTINI ÇIKARTIN SONRA PCYE TAKIP BİÇİMLEYİN BİÇİMLENDİKTEN SONRA DOSYA MÜZİK VS.LERİNİZİ ATIN SONR A TELEFONU BOŞ ÇALIŞTIRIN TELEFONDAKİ OYUNLARI SİLİN VE UYGULAMALARDAN KOLEKSİYON GİRİN CATALOGS U SİLİN FABRİKA AYARLARINI YÜKLEYİP KAPATIN SONRA HAFIZA KARTINI TAKIN BÜYÜK BİR İHTİMAL SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEKTİR KENDİM UYGULAMADIM SONUÇ BNMKİ DÜZELTİ

KOLAY GELSİNN!!:oke:

karanlikdus

Üye
aynı sorun bendede var 3110c ben hep teli geri vermeyi düşünüyorum başka tel alcam inş.

gerçekveyalan

Üye
sakın telefonunuzu satmayın. Benim telde 3110 c. o sorun bende de vardı. şu anda tıkır tıkır çalışıyor.

Aslında bir programla hepsi halloluyor. Ama söyleyemem. Siz araştırın bulun.
Var öyle bir program. Adamlar yapmış.

theallen

Üye
bende de öle oluyordu ben garantiye yolladım orda virüs programı mı ne attuılar daha olmuyor

arisiz

Üye
bende de oldu bence telefonu biçimlendir belli bir hafızayı aşınca otomatik oluyor

erbos

Üye
nerde nasıl

djruhi

Üye
aslında yok değil çözüm şu teli servise veriyorsunuz tam bilmiyorum ama v7,41 versyonu tele attırıyosunuz bütün sorunlar halloluyo ben öyle yaptım sorun yok bütün herşey versyonda dediğim versyon 7, küsür orasını bilmiyorum ama 7.

--------------- Ekleme ---------------

ne programı 3110c program almaz ki senin program dediğin şey v7,41 yani şu an telefonlarımızda v4,44 var bunun ismi versyon arkadaşlar telefonunuzdan *#0000# yaparsanız görürsünüz küsüratından tam emin değilim ama kat sayılar doğru
bunun 7,41 e yükseltilmesi gerekiyo arkadaşlar emin olun çözüm bu ben öyle yaptım tıkır tıkır çalışıo

degerli43

degerli43

Üye
en son firmware 07.21. 7.41 diye bişey yok. bu yazılımda hiçbir sorun yok;)

efsane_amed21

Üye
format atıldığı zaman mesajlar gidiyormu

Üst Alt